Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Στα πρόθυρα κατάρρευσης οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις

elbo.mp1n4259_2178__article

Οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις έχουν εισέλθει πλέον σε πορεία κατάρρευσης συνεπικουρούμενες από την Εθνική Αμυντική Βιομηχανία. Η κατάρρευση αυτή δυστυχώς ομοιάζει με αυτήν των Σοβιετικών Ενόπλων Δυνάμεων μετά την λήξη του Ψυχρού Πολέμου. Όπως και τότε εκεί έτσι και τώρα στην Ελλάδα στρατόπεδα, αεροπορικές βάσεις, ναύσταθμοι, κρατικά εργοστάσια πολεμικού υλικού μεταμορφώνονται σε μάντρες παλιοσίδερων. Δυστυχώς η εποχή της απόλυτης κρίσης στην Άμυνα πλησιάζει και ταυτόχρονα εισερχόμαστε σε περίοδο απόλυτης ανατροπής του στρατιωτικού συσχετισμού των δυνάμεών μας με την Τουρκία.

Ας αναφερθούμε σε κάποια στοιχεία, αν και σε τακτά διαστήματα η ιστοσελίδα μας αναφέρει για την αλματώδη πορεία των εξοπλισμών της Τουρκίας και για τα επιτεύγματα της αμυντικής της βιομηχανίας. Η επανάληψη των στοιχείων ίσως συνεφέρει τους προδότες πολιτικούς και τους οδηγήσει να ενδιαφερθούν για την Εθνική Άμυνα, αντί να αναζητούν ‘’προστασία‘’ από την διεθνή τοκογλυφία και τους αμερικανοσιωνιστές. Τα τελευταία πέντε χρόνια η γενική γραμματεία αμυντικής βιομηχανίας (SSM) της Τουρκίας έχει αναθέσει συμβάσεις ύψους 19,2 δισ. ευρώ! προς υλοποίηση. Από τα 19,2 δισ. το 11% δόθηκε για εισαγωγές υλικών από το εξωτερικό, το 27% παράγεται εγχώρια και το 52% παράγεται με συνεργασία ξένων και τουρκικών εταιριών. Διαπιστώνουμε ότι η Τουρκία έχει κάνει πράξη στην αμυντική της βιομηχανία αυτό που η Χρυσή Αυγή διατρανώνει εδώ και πολλά χρόνια, δηλαδή την υποχρεωτική συμμετοχή της εθνικής αμυντικής βιομηχανίας στα ελληνικά εξοπλιστικά προγράμματα.

Την αντίστοιχη πενταετή περίοδο στην Ελλάδα δεν είχαμε ούτε μία επένδυση για την Άμυνα, ουσιαστικά είχαμε αποεπένδυση. Ενώ λοιπόν η αμυντική βιομηχανία της Τουρκίας ακμάζει, έχοντας και εξαγωγικό προσανατολισμό, η ελληνική αμυντική βιομηχανία καταρρέει με προεξάρχουσες τις κρατικά ελεγχόμενες εταιρείες. Ο μηδενισμός του ελληνικού εξοπλιστικού προγράμματος είναι το ένα κακό. Το δεύτερο είναι ότι λόγω των περικοπών στα λειτουργικά έξοδα του προϋπολογισμού της Άμυνας απαξιώνεται συνεχώς πολύτιμο υλικό από την έλλειψη καυσίμων, ανταλλακτικών, πυρομαχικών και αναλωσίμων. Κανονικά όλα τα ανωτέρω θα έπρεπε να είχαν δημιουργήσει τουλάχιστον ανησυχία στους αρμοδίους του Υπ. Άμυνας και της Συγκυβέρνησης. Αλλά οι προδότες που μας κυβερνούν, αφού έχουν φροντίσει να μεταφέρουν τα ‘’τιμαλφή’’ τους στην Ελβετία, πιστεύουν ότι σε περίπτωση επιθετικής ενέργειας των Τούρκων, που με τους υπάρχοντες συσχετισμούς είναι πολύ πιθανή, θα επέμβουν για την σωτηρία μας οι ‘’προστάτες’’ αμερικανοσιωνιστές. Η Ιστορία η Ελληνική, και όχι μόνο, έχει αποδείξει πόσο ψεύτικες και ιδιοτελείς είναι τέτοιες ‘’προστασίες’’.

Η Χρυσή Αυγή είναι ο μόνος πολιτικός φορέας που δύναται να επαναφέρει την αποτρεπτική ισχύ της Ελλάδας στο επίπεδο εκείνο που θα μας φοβούνται εχθροί και “φίλοι’’.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/sta-prothura-katarreushs-oi-ellhnikes-enoples-dunameis#.UZ4avbVM_RM#ixzz2U7f3E3wc

Exit mobile version