Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Καταρρέει η «αντιρατσιστική» προπαγάνδα Καθεστώτος και εκδοτικών συγκροτημάτων

galop-in__article

 

Μετά από ένα έτος ακατάσχετης καθεστωτικής και δημοσιογραφικής προπαγάνδας για τον «εκφασισμό» της ελληνικής κοινωνίας και τον «ρατσισμό» των Ελλήνων απέναντι στους «δυστυχείς και φιλήσυχους» λαθρομετανάστες, αποδεικνύεται πως οι νοσηροί εγκέφαλοι οι οποίοι επιθυμούν να επιβάλλουν τον πολυφυλετικό χαρακτήρα της Ελλάδος δίχως να ρωτήσουν τον Ελληνικό Λαό, έκαναν μια τρύπα στο νερό!

Δημοσκόπηση για λογαριασμό της ιστοσελίδας in.gr (του δημοσιογραφικού οργανισμού Λαμπράκη), αποδεικνύει πως παρά τις απέλπιδες προσπάθειες της κυβέρνησης των συνεταίρων του Μνημονίου, των συμμοριών-αποκομμάτων της μαρξιστικής και ροζ Αριστεράς αλλά και της καθεστωτικής στρατευμένης δημοσιογραφίας, ο Ελληνικός Λαός γυρίζει την πλάτη στους συκοφάντες και λασπολόγους του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή!

Επιχειρώντας να επιβεβαιώσει την κυβερνητική και μαρξιστική ρητορική περί «ρατσιστικής βίας» στην Ελλάδα, ο ΔΟΛ θεώρησε σκόπιμο να θέσει το ερώτημα στους αναγνώστες του, εάν έχουν διαπιστώσει τέτοιου είδους φαινόμενα στις γειτονιές τους. Τα αποτελέσματα της διαδικτυακής έρευνας είναι εντυπωσιακά και εξόχως ενδεικτικά της μηδενικής απήχησης της ανθελληνικής προπαγάνδας των ανθελλήνων: Τα ¾ σχεδόν των συμμετεχόντων στην έρευνα (3.433 άτομα), απαντούν με ένα μεγαλοπρεπές Όχι!

Μόλις 1.238 ερωτηθέντες απαντούν Ναι, ένα ποσοστό της τάξεως του 25,87%. Στη κατηγορία του “Ναι” όμως, ενδέχεται να εντάσσονται πέραν των φαντασιόπληκτων λαθρολάγνων της Αριστεράς και συμπατριώτες μας, οι οποίοι βίωσαν στη γειτονιά τους το ρατσισμό των ξένων λαθροεισβολέων εις βάρος Ελλήνων! Το συμπέρασμα είναι πως ο Ελληνικός Λαός δε τρώει το κουτόχορτο που μοιράζουν σε μεγάλες ποσότητες και αφειδώς η κυβέρνηση και τα κόμματα της διαφθοράς και της σαπίλας και μαζί τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια που κελαηδούν στους ρυθμούς της Συγγρού, της Ιπποκράτους και της Κουμουνδούρου, αναλόγως του εργοδότη και χορηγού τους!

Να μη χαίρονται λοιπόν οι εξαθλιωτές του Λαού μας, οι οποίοι επιδιώκουν τώρα και τη φίμωσή του, προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι λαθροεισβολείς κατά τις επιταγές του αμερικανοσιωνιστικού παράγοντος και της Ευρωπαϊκής Ένωσης των Τραπεζιτών. Ο Ελληνικός Λαός δεν έχει πει την τελευταία του κουβέντα και σύντομα θα κάνει πολλούς απατεώνες (εγχώριους και διεθνείς) να χάσουν τον ύπνο τους!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/katarreei-h-antiratsistikh-propaganda-kathestwtos-kai-ekdotikwn-sugkrothmat#.UZ5vvrVM_RM#ixzz2U9CYsK8t

 

Exit mobile version