Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

xamail__article__article

 

Αναμενόμενη η στάση του Υπουργού Δικαιοσύνης στην ερώτηση του βουλευτή της Β Πειραιώς κ.Λαγού. Η αναλγησία τόσο του ιδίου όσο και των συγκυβερνώντων του έχει ξεπεράσει κάθε όριο! Μόνο που όλοι αυτοί φροντίζουν τόσο καλά για την προστασία τους που νομίζουν ότι έχουν το δικαίωμα χρησιμοποιώντας τα χρήματά μας να απαξιώνουν την αξία της ανθρώπινης ζωής! Όχι κ. υπουργέ της προστασίας του πολίτη, το υπουργείο δεν είναι μέσο βρώμικου πολέμου εναντίον της χρυσής αυγής, όπως κάνατε στην περίπτωση της Μανωλάδας! Δεν είστε υπουργός προστασίας των λαθροεισβολέων που  σκοτώνουν, βιάζουν, κλέβουν, πουλάνε ναρκωτικά και προστασία στην παράνομη πορνεία που έχει πάρει ανεξέλεγκτη τροπή! Σας εξέλεξαν ΕΛΛΗΝΕΣ,ΑΝΗΚΕΤΕ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ  ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΧΡΕΟΣ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. Εκτός αν ζούμε σε άλλη χώρα ή εσείς εκπροσωπείτε τους λαθρομετανάστες! Τότε ας πληρώσουν όσα  πληρώνουμε και εμείς οι Έλληνες φορολογούμενοι και ας συμβιβαστούν με τη νομιμότητα, μέχρι να έρθει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στην εξουσία και βάλει τάξη σε όλα όσα καταστρέψατε εσείς και οι προκάτοχοί σας.

Α.Β.

Μνήμη 19ης Μαΐου: Πυρρίχιος χορός – Βίντεο, φωτορεπορτάζ

ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΜΟΝΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ  ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΧΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΟΣΩΝ ΧΡΟΝΩΝ!ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ,ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ΜΑΣ.

Λ.Κ.

Σμηναγός Κωνσταντίνος Ηλιάκης: Αθάνατος!

Αγαπητοί Συναγωνιστές καλημέρα σας. Θα ήθελα για πολλοστή φορά να εκφράσω τη συμπαράστασή μου στον αγώνα σας απέναντι σε όλες αυτές τις οργανωμένες επιθέσεις λάσπης και κατασυκοφάντησης απ’ όλους τους “Δημοκράτες” αυτής της χώρας σε όλους   τους τομείς. Συνεχίστε έτσι δυναμικά και μη δίνετε καμία σημασία σε όλα αυτά τα λαμόγια – θα έρθει σύντομα η ώρα και θα μπουν όλοι αυτοί στη θέση που τους αξίζει.

Ι.Ρ.

Φρικτό ισλαμικό έγκλημα μίσους στο Λονδίνο: Αυτούς φέρνει στην Ελλάδα η συγκυβέρνηση – ΒΙΝΤΕΟ

Στάζει ακόμα το αίμα από τον μπαλτά του φανατικού ισλαμιστή που σκότωσε κάποιον “άπιστο” στο Ην. Βασίλειο. Δεν θα αργήσουν οι βιαιότητες να εκδηλωθούν και στην Ελλάδα αφού τους παρέχεται πλήρης κάλυψη αλλά και συνδρομή για να αλώσουν την δύστυχη πατρίδα μας. Ο πραγματικός και υπ’ αριθμ. 1 κίνδυνος για τον ελληνικό λαό συνεχίζει να είναι προς το παρόν η κλίκα των πολιτικών. Οι πολιτικοί ευθύνονται για την σημερινή οικονομική δυσπραγία αλλά και την αθρόα εισβολή των λαθρτομεταναστών. Τώρα επιχειρούν να μας φιμώσουν ώστε ο στόχος των εντολέων τους να επιτευχθεί ευκολότερα. Πρέπει λοιπόν να το καταλάβουμε ότι η κλίκα του Κοινοβουλίου αποτελεί τον εν δυνάμει εχθρό του ελληνικού λαού. Αν δεν τους εξουδετερώσουμε οριστικά και τελεσίδικα θα είναι αδύνατον, χάρις στην έξωθεν πολυεπίπεδη βοήθεια που αυτοί (πολιτικοί) δέχονται, η Ελλάδα και ο λαός της να ζήσουν με αξιοπρέπεια, ελευθερία, οικονομική ασφάλεια και εθνική κυριαρχία.

Ε.Κ.

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Χαιρετούσε «φασιστικά» και ο Γρηγόρης Λαμπράκης;

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-paraskeuh-24-maiou-2013#.UZ9MebVM_RM#ixzz2UCxoruvU

Exit mobile version