Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Παράνομα είναι τα κανάλια των «νταβατζήδων» και όχι η Χρυσή Αυγή!

kanalia__article

Πόσες φορές δεν έχουμε ακούσει από τα διάφορα τηλεοπτικά κανάλια να αποκαλούν τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ «άνομη», «εγκληματική οργάνωση», «συμμορία» και άλλες συμπληρωματικές αηδίες; Πόσες φορές δεν έχουν βγει να κρίνουν με περισπούδαστο ύφος τηλεοπτικού εισαγγελέα και με ύφος χιλίων καρδιναλίων, τις θέσεις, τις απόψεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, χωρίς φυσικά ποτέ να μας δοθεί η ευκαιρία να απαντήσουμε στα ψέματά τους; Κι όμως, όλοι αυτοί οι αυτοαποκαλούμενοι κήρυκες της ηθικής και του «πολιτικά ορθού» λόγου, όλοι αυτοί οι κριτές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ είναι ουσιαστικά παράνομοι.

Όπως έχει καταγγελθεί, ουκ ολίγες φορές μέχρι τώρα, υπάρχει ένα καθεστώς αδιαφάνειας και ανομίας στη λειτουργία των ΜΜΕ. Η ολομέλεια, μάλιστα, του Αρείου Πάγου, με την απόφαση 4578/2010 έκρινε ότι οι τηλεοπτικοί σταθμοί λειτουργούν παράνομα. Αποτελεί, επομένως, το άκρον άωτον του θράσους, και της αλητείας να ομιλούν περί της «ανομίας» της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ οι κατεξοχήν παράνομοι μεγαλοκαναλάρχες, οι οποίοι έχουν κυριεύσει με το «έτσι θέλω» τηλεοπτικές συχνότητες, που αποτελούν μέρος της περιουσίας του Ελληνικού Λαού. Τα διάφορα παπαγαλάκια τύπου Τρέμη, Πρετεντέρη, Ευαγγελάτου, Σρόιτερ, δεν έχουν το παραμικρό νομικό και ηθικό δικαίωμα να κρίνουν τα πεπραγμένα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Είναι μίσθαρνα όργανα παράνομων επιχειρήσεων που χρησιμοποιούν τις τηλεοπτικές συχνότητες, τις οποίες ουσιαστικά τους χάρισε το μεταπολιτευτικό καθεστώς, προκειμένου να προωθούν τα ιδιωτικά τους συμφέροντα. Χρησιμοποιούν την τηλεοπτική τους δύναμη προκειμένου να ελέγχουν πλήρως τα πολιτικά κόμματα, έτσι ώστε κανένα απ’ αυτά να μην τολμήσει να αμφισβητήσει την παντοδυναμία τους. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, αποτελώντας  τον μοναδικό αληθινό εχθρό των «νταβατζήδων» της ενημέρωσης και γνωρίζοντας ότι ακριβώς γι’ αυτόν το λόγο λασπολογείται σε καθημερινή βάση, υποστηρίζει –και θα το κάνει πράξη όταν έρθει η ώρα– ότι οι συχνότητες αυτές θα επιστραφούν πίσω στον Ελληνικό Λαό. Αποτελούν δημόσια περιουσία και όχι υλικό προς καταβρόχθιση από τους αδηφάγους Κεφαλαιοκράτες.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/paranoma-einai-ta-kanalia-twn-ntabatzhdwn-kai-ochi-h-chrush-augh#.UZ9OpbVM_RM#ixzz2UCzsTG60

Exit mobile version