Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Βορείων Προαστίων, Ξάνθης, Θάσου

p5200037__article

Τη Δευτέρα 20/05/2013, η Τ.Ο. Βορείων Προαστίων είχε τη χαρά να υποδεχθεί στα γραφεία της, έναν άξιο συναγωνιστή, τον Σταύρο Κρίκο.

Ο Συναγωνιστής Κρίκος, με χειμαρρώδη και ένθερμο λόγο καταχειροκροτούμενος από τους παρευρισκόμενους Συναγωνιστές, αναφέρθηκε στην απομυθοποίηση ηρώων και την κατασκευή «ψευτοηρωϊσμών», όπως επιχειρείται χρόνια τώρα, από την Αριστερά.

Εκτενέστατη αναφορά έγινε σε πρόσωπα που σημάδεψαν την Ιστορία με τα ειδεχθή εγκλήματά τους κατά του Ελληνισμού. Ταυτόχρονα τα ίδια πρόσωπα, αναδείχτηκαν από την Αριστερά σε ηγετικές μορφές για τα «επιτεύγματά τους», σε αντίθεση με όσους πραγματικά αγωνίστηκαν για την Πατρίδα και στιγματίστηκαν ως προδότες από τους Κομουνιστές.

Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΘΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΕΣ.

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΤΗΣ ΜΗΤΡΩΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΑΡΙΘΜΗΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!

ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!!!

Τ.Ο. Βορείων Προαστίων
Λ. Ηρακλείου 426, Ν. Ηράκλειο
Δευτέρα και Παρασκευή 19:00 – 21:00
210-2810610

Ομιλία στα γραφεία του Πυρήνα Θάσου

Την Τετάρτη 16 Μαΐου 2013, παρουσία πολλών φίλων και υποστηρικτών του Κινήματος, πραγματοποιήθηκε ομιλία στα γραφεία του Πυρήνα Θάσου από τον Γραμματέα της Τ.Ο. Καβάλας, συναγωνιστή Δημήτριο Βογιατζή με θέμα «Ο αστός και ο Εθνικιστής».

Ο συναγωνιστής ξεκίνησε την ομιλία του παρουσιάζοντας ένα ψυχογράφημα του αστού και της βασικής του ιδεολογίας, δηλαδή την απόκτηση όσο το δυνατόν περισσότερων χρημάτων, αδιαφορώντας για το αν ο τρόπος με τον οποίο  θα επιτευχθεί αυτός ο σκοπός είναι ηθικός ή όχι.  Ο αστός είναι ένας υλιστής που έχει τον δικό του τρόπο να αντιλαμβάνεται την έννοια της αξίας, τοποθετεί το προσωπικό του συμφέρον πάνω από το Έθνος και «πουλάει» ευχαρίστως την πατρίδα του στον κάθε ισχυρό που νομίζει ότι θα τον εξυπηρετήσει στον σκοπό του.  Στην συνέχεια, ο συναγωνιστής Βογιατζής αναφέρθηκε στον Εθνικιστή, του οποίου η στόχευση είναι συλλογική και όχι ατομικιστική, δεν έχει ταξικό ή ατομικό προσανατολισμό και θέτει το πρόσωπο στην υπηρεσία του εθνικού συνόλου. Ο Εθνικιστής πιστεύει ότι έχει χρέος να παραδώσει στους απογόνους τους την πατρίδα του μεγαλύτερη, ισχυρότερη και καλύτερη.  Προς το τέλος της ομιλίας του, ο Συναγωνιστής έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον Χρυσαυγίτη, ο οποίος είναι κάτι παραπάνω από Εθνικιστής.  Είναι αυτός ο αγωνιστής, που πέρα από τον διακαή πόθο για την απελευθέρωση της πατρίδας, έχει τάξει την ζωή του και ολόκληρη την ενεργητικότητά του στην υπηρεσία του Αρχηγού, του Κινήματος και των ιδεών που πρεσβεύουν.  Μετά το πέρας της άκρως ενδιαφέρουσας ομιλίας του συναγωνιστή, ακολούθησε συζήτηση με τα μέλη του Πυρήνα Θάσου για τα τοπικά προβλήματα.  Αναφορά έγινε σε θέματα και προβλήματα της καθημερινότητας του νησιού ενώ προέκυψαν και προτάσεις επίλυσης κάποιων από αυτά.  Τέλος, όλοι οι παρευρισκόμενοι, φίλοι και υποστηρικτές του Κινήματος, σε στάση προσοχής έψαλαν τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος.

Πυρήνας Θάσου
Άνω Πρίνος
Τετάρτη 19:00 – 22:00

Τ. Ο. Ξάνθης: ομιλία με θέμα «η ανάγκη της Επανάστασης και η φύση αυτής»

Την Τετάρτη 15 Μαΐου 2013 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στα γραφεία της Τ.Ο. Ξάνθης η προγραμματισμένη ομιλία του Γραμματέα της Τοπικής μας, συναγωνιστή Χρήστου Καπαγερίδη, με θέμα «Η ανάγκη της Επανάστασης και η Φύση αυτής».

 

Ο Συναγωνιστής Καπαγερίδης ανέφερε πως ο σύγχρονος Έλληνας δέχεται αλλεπάλληλες ριπές παραπληροφόρησης, αβοήθητος μέσα στα ίδια του τα προβλήματα και τις έγνοιες, τα οποία του τα φόρτωσε το ίδιο το σύστημα που τον παραπληροφορεί.  Πρόκειται για έναν φαύλο κύκλο που δείχνει να μην μπορεί να σπάσει, παρά μόνο με μια επανάσταση, η οποία θα έχει πνευματική, ηθική και πολιτική διάσταση, μια αλλαγή στάσης δηλαδή σε όλα τα επίπεδα.  Η επανάσταση αυτή θα βασίζεται στην Αρετή, στο Ήθος και στην Τιμή και θα χαράξει έναν δύσβατο δρόμο για όποιον θα θέλει να ακολουθήσει, έναν δρόμο μακριά από την δειλία, την αγένεια, τον εύκολο πλουτισμό και τον υλιστικό βούρκο.   Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο συναγωνιστής, αυτή θα επιτευχθεί με «…ενεργή συμμετοχή κι όχι με φραπέ, καναπέ και ένα αντικαπιταλιστικό αυτοκόλλητο σε κάποιο προϊόν πολυεθνικής εταιρείας ανά χείρας. ‘Ετσι δεν έγινε ποτέ καμία Επανάσταση!».  Ο Συναγωνιστής συνέχισε αναφερόμενος στην επιτακτική ανάγκη ύπαρξης ιδεολογίας και ιδεολόγων στην Ελλάδα, μιας ζώσας κοσμοθεωρίας καθώς και ανθρώπων που θα την υπηρετούν με αυταπάρνηση. «Πάσχουμε από τόσο πολλά, και έτσι η Ελλάδα δεν χρειάζεται μια απλή θεωρία διαχείρισης της οικονομίας…» μολονότι η οικονομία είναι απλά ένα μικρό κομμάτι του όλου προβλήματος, δήλωσε κλείνοντας την ομιλία του.  Ακολούθησε ενδιαφέρουσα συζήτηση και ως είθισται, η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με όλους τους φίλους και Συναγωνιστές σε στάση προσοχής να ψάλλουν τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος.

 

Τ.Ο. Ξάνθης
Τσιμισκή 2 – 3ος όροφος
Τετάρτη & Σάββατο 16.00 – 19.00
Τηλ. 6984 784013

 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-boreiwn-proastiwn-janthhs-thasou#.UZ-kUbVM_RM#ixzz2UEVhw2r1

Exit mobile version