Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Άνω Λιοσίων – Αχαρνών – Καματερού, Αθηνών, Περάματος

ktistakis1__article

H συγκέντρωση της Τ.Ο. Αθήνας το απόγευμα της Τρίτης, επιφύλασσε στους Συναγωνιστές  μια εξαιρετικά ευχάριστη έκπληξη και αφορούσε προβολή σχετική με τη Μάχη της Κρήτης (Luftlandeschlacht um Kreta) και της αεροπορικής απόβασης των Γερμανών (που είχε το συνθηματικό όνομα «Unternehmen Merkur» Επιχείρηση Ερμής). Τα καθηλωτικά γεγονότα που προβλήθηκαν δημιούργησαν στους Συναγωνιστές ρίγη εθνικιστικού ενθουσιασμού.

Η Μάχη της Κρήτης μας έδωσε εξαίσια και μοναδικά παραδείγματα αυτοθυσίας και πατριωτικής αυταπάρνησης. Οι  επίλεκτες και εξαιρετικά ικανές και μαχητικές μονάδες της Γερμανίας, εξουδετερώθηκαν από έναν άοπλο, άμαχο πληθυσμό που αποτελούνταν  κυρίως από γυναίκες, μεσήλικες, γέροντες και αμούστακα παιδιά. Το μάχιμο σώμα του  πληθυσμού ήταν ακόμη εγκλωβισμένο στην κυρίως Ελλάδα και προσπαθούσε να επιστρέψει από τα πολεμικά μέτωπα. Οι Γερμανοί στρατηγοί παρακολουθούσαν σχεδόν άφωνοι τους  πολεμικούς τους αντιπάλους να τους αντιμάχονται με πρωτόγνωρο πείσμα.

Οι εικόνες που ζωντάνεψαν το Έπος της Κρητικής αντίστασης,  έκαναν κάθε Συναγωνιστή να νιώθει πως διαπερνούσε το κορμί και τη ψυχή του, ένα μοναδικό ρίγος πατριωτισμού, ενθουσιασμού και υπερηφάνειας !

Η παρέμβαση του Συναγωνιστή μας  Παύλου Κτιστάκη που ακολούθησε, με περιγραφή ιστορικών γεγονότων καθήλωσε κάθε Συναγωνιστή και Συναγωνίστρια και τους προκάλεσε βαθύτατη συγκίνηση!

Τ.Ο. Αθηνών
Δηλιγιάννη 50, σταθμός Λαρίσης
210-8235030
Τρίτη, Τετάρτη & Σάββατο: 19:00-21:00

H Χρυσή Αυγή στον πανηγύρι των Αγίων Κων/νου & Ελένης 

Στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων, προς τιμή των πολιούχων της πόλης των Άνω Λιοσίων Αγίων Κων/νου & Ελένης,  η Τ.Ο. Άνω Λιοσίων – Αχαρνών  – Καματερού προχώρησε στις 20 & 21-05-2013 σε διανομή έντυπου υλικού η οποία βρήκε ένθερμη  ανταπόκριση από τον κόσμο για άλλη μια φορά.

 

Η παρουσία των παιδιών με τις μαύρες  μπλούζες ήταν εντυπωσιακή. Οι πολίτες μάς ζητούσαν την Εφημερίδα του Κινήματός  και μας τόνιζαν να συνεχίσουμε τον αγώνα, λέγοντάς μας ότι η Χρυσή Αυγή και ο Αρχηγός της  Ν. Μιχαλολιάκος είναι η τελευταία τους ελπίδα.

 

Τ.Ο. Άνω Λιοσίων – Αχαρνών – Καματερού
Πλατεία Μητροπόλεως
Δευτέρα και Πέμπτη 18:00 – 21:00
Τηλ. 6971 591201

 

Διανομή τροφίμων από τον Πυρήνα Περάματος

Την Τετάρτη, 22/05/2013, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία διανομή τροφίμων και ρουχισμού στα γραφεία του πυρήνα Περάματος, με την καθοδήγηση του Βουλευτή Β’ Πειραιώς, Συναγωνιστή Λαγού Ιωάννη.

 

Με απόλυτη τάξη και σεβασμό στην ανάγκη των συμπολιτών μας, μοιράστηκαν σε μεγάλες ποσότητες ψάρια, ζυμαρικά, όσπρια, λαχανικά και διάφορα άλλα είδη σε περισσότερες από 200 ελληνικές οικογένειες.

 

Τη στιγμή που η προδοτική κυβέρνηση των μνημονίων και οι ανθέλληνες συνοδοιπόροι τους έχουν εξαθλιώσει τους Έλληνες, σε βαθμό τέτοιο που να στερούνται ακόμα και τα βασικά είδη διατροφής, η Χρυσή Αυγή με τις κοινωνικές της δράσεις, κάνει συνεχώς πράξη το σύνθημα μας «τα χρήματα του λαού, επιστρέφουν στο λαό».
Με αφορμή λοιπόν και αυτή την διανομή, δηλώνουμε ότι ο πυρήνας Περάματος, όπως και το Κίνημά μας, θα συνεχίσει με αμείωτη ένταση ανάλογες δραστηριότητες, με σκοπό την ανακούφιση των συμπατριωτών μας έως ότου ξημερώσει η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού!
Χρυσή Αυγή για να ξεβρομίσει επιτέλους  ο τόπος !

 

Πυρήνας Περάματος
25ης Μαρτίου 7
Δευτέρα & Τετάρτη 18:00 – 21:00
τηλ.: 2104416009 – 6974861427 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-anw-liosiwn-acharnwn-kamaterou-athhnwn-peramatos#.UZ_i7LVM_RM#ixzz2UFeUHtmn

Exit mobile version