Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Σάββατο 25 Μαΐου 2013

xamail__article__article

Κυβέρνηση για κλάματα

Το τελευταίο καιρό συμβαίνουν πολλά παράδοξα στην χώρα μας με την Ελληνική κοινωνία να δοκιμάζεται και να απογοητεύεται καθημερινά. Ας αρχίσω με τις φετινές φορολογικές δηλώσεις που το σύστημα για τους πολύπαθους συνταξιούχους των 70 ετών και άνω τις θέλει ηλεκτρονικά. Συνομιλώ με συναδέλφους, οι οποίοι αγνοούν παντελώς το διαδίκτυο και όλοι αγανακτούν με τις φαεινές ιδέες του Υπουργείου.

Ένα σοβαρό θέμα είναι και των μικροκαταθετών, που πρέπει να δηλώσουν τους τόκους, φυσικά μετά από το κούρεμα -15% στην πηγή. Διασπείρουμε τον πανικό και αυτό είναι εις βάρος της εθνικής οικονομίας εκτός και αν οι κυβερνώντες το επιδιώκουν. Δεν εννοώ για το μαύρο χρήμα τους φοροκλέπτες και τις off shore εταιρείες τους οποίους το σύστημα καλύπτει. Αλλά για τον απλό λαό που με τις οικονομίες μιας ζωής συμπληρώνει την πενιχρή σύνταξή του.

Για τις συντάξεις του ΟΑΕΕ τι να πω; Ο φωστήρας Βρούτσης επαναφέρει την περικοπή κατά 35% των συντάξεων και εκβιάζει και τρομοκρατεί.

Ως γνωστόν η λίστα Λαγκάρντ μένει αναξιοποίητη για χρόνια και οι κυβερνώντες δηλώνουν αναρμόδιοι και κυνηγάν με φόρους και χαράτσια τον μικροεπαγγελματία, τον μισθοσυντήρητο και τον χαμηλοσυνταξιούχο. Ο Ελληνικός λαός έχει ξεπεράσει πλέον τα όρια της υπομονής του.

Άλλο μέγα πρόβλημα είναι των ΚΕΠΑ, υπαρκτό και κράζον. Εδώ και 1 χρόνο περιμένουν χιλιάδες δικαιούχοι αναπηρικών συντάξεων να περάσουν από επιτροπή και τους κοροϊδεύουν. Τι να πει κανείς με αυτό το ανάλγητο και εχθρικό κράτος προς τον πολίτη και τον Έλληνα φορολογούμενο; Προς τα πού να μουτζώσει;

Γ.Κ.Ζ. ΣΥΝ/ΧΟΣ Ο.Α.Ε.Ε.
ΒΟΛΟΣ

Συγκέντρωση ενάντια στην εγκληματικότητα και στο ανθελληνικό κράτος των “αντιρατσιστικών νόμων”

Αυτό θα πει παραπληροφόρηση και λασπολογία σε όλο της το μεγαλείο! 855 ευρώ για 23 διανυχτερεύσεις σημαίνει 37 ευρώ η βραδιά. Ξέρετε πολλά ξενοδοχεία φτηνότερα; Δεν ξέρω αν το ξενοδοχείο είναι 5 αστέρων, η τιμή του πάντως είναι ενός φτηνού ξενοδοχείου και αν είναι όντως 5 αστέρων , προφανώς έκανε προσφορά στο βουλευτή, που φτηνότερο ξενοδοχείο ΔΕΝ υπάρχει. Ταξιδεύω λόγω δουλειάς, έχω πληρώσει σε φτηνά και χωρίς πολυτέλεια ξενοδοχεία 50 ευρώ τουλάχιστον τη διανυκτέρευση και μάλιστα το ψάχνω, αφού δεν είμαστε για έξοδα…Μήπως γνωρίζετε πόσα πληρώνουν οι ”σοσιαλιστές” και οι ”αριστεροί” βουλευτές στα ξενοδοχεία? ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΏ τη ΒΡΑΔΥΑ σε σουίτες! Τέλος, τα περίφημα ”χάιλ Χίτλερ” είναι αποδεδειγμένο πως το είπαν 4 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, ανάμεσά τους και η τσιριχτή φωνή της Κανελλοπούλου και όπως θα είδατε η Χρυσή Αυγή έχει μια γυναίκα βουλευτή, που απουσίαζε τη συγκεκριμένη ημέρα από τη βουλή. Εξ άλλου δεν είχε νόημα να πουν κάτι τέτοιο οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, ενώ οι άλλοι το έκαναν για προβοκάτσια, για δημιουργία εντυπώσεων εις βάρος της Χρυσής Αυγής, για να ισχυρίζονται πως το’ παν οι ”νεοναζί”. Και στο κάτω-κάτω φασίστες και προσκυνημένοι στις επιταγές της Γερμανίας και της Μέρκελ είναι τα κόμματα της τριανδρικής-τροϊκανής κυβέρνησης και ο προωθούμενος από τα διεθνή αφεντικά ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ. Γι ακόμα μια φορά τα εξαγορασμένα ΜΜΕ παραπληροφορούν

Μ.Γ.

ΑΝΑΛΥΣΗ: Τα σχέδια της Νέας Τάξης και η νομοτελειακή Νίκη των Εθνικιστών

Ύστερα από τριάμισι χρόνια κυβερνήσεων πασοκ, παπαδήμα και τον τελευταίο χρόνο νδ πασοκ δημαρ και τις ανυπέρβλητες καταστροφικές συνέπειες για τον ελληνικό λαό από την επιβολή του μνημονίου, το ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ με τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στις εκλογές πριν ένα χρόνο εκλέγει 18 βουλευτές. Ήταν η αρχή της μοναδικής μορφής αντίστασης κατά των υπηρετών του ΔΝΤ και του διεθνούς σιωνισμού που θέλει την ΕΛΛΑΔΑ μας υποταγμένη, υπόδουλη στα ξένα αφεντικά και συμφέροντα και τους ΕΛΛΗΝΕΣ εξαθλιωμένους και απογοητευμένους. Ένα χρόνο η μοναδική φωνή που ακουγόταν στη  βουλή ήταν των ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ που αν και 18 έκαναν δουλειά τριπλάσιων σε αριθμό! Η μόνη φωνή που όρθωσε ανάστημα και συγκρούστηκε με το αστικά κόμματα και στάθηκε αρωγός στην προσπάθεια στήριξης εμπράκτως των ασθενέστερων οικονομικά Ελλήνων! Αυτή τη φωνή προσπάθησαν να την σταματήσουν και χρησιμοποίησαν κάθε ανέντιμο και αθέμιτο τρόπο. Τους κατηγόρησαν, τους απείλησαν, τους συκοφάντησαν διαστρεβλώνοντας τα πάντα, τους έσυραν ακόμη και στα δικαστήρια με ψευδείς κατηγορίες που αποδείχθηκαν  κατασκευασμένες! Τελευταία, σε πλήρη απόγνωση, βλέποντας την άνοδο του ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΠΕΙΣΑΝ τον Ελληνικό λαό ότι η άνοδος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ οφείλεται στην οικονομική κρίση, εξαπέλυσαν νέους εκφοβισμούς και απειλές μέχρι του σημείου να υποστηρίζουν ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ πρέπει νε τεθεί εκτός νόμου! ΟΙ  ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΑΠΕΙΛΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΜΟΥΣ! ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΟ! Μέχρι που έφεραν το περίφημο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο νομίζοντας ότι τότε θα ήταν η αρχή του τέλους για τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! Μόνο που δεν υπολόγισαν τη δύναμη του ελληνικού λαού που στηρίζει τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ επειδή το πρόγραμμά της και τα πιστεύω των απανταχού υποστηρικτών της είναι η μόνη λύση στη σωτηρία της πατρίδας μας! Απάτριδες και προδότες οι ίδιοι, ξέχασαν ότι οι ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΜΑΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΟΜΙΚΗ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΨΗ.ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΕΧΡΙΣ ΕΣΧΑΤΩΝ! ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ!ΑΣ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΙΜΩΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΠΟΝΤΑΙ.Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΥΝΑΜΗ,ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΗ.

Α.Β.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-sabbato-25-maiou-2013#.UZ_pFrVM_RM#ixzz2UFj0R7iu

Exit mobile version