Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Υπεκφυγές και θέατρο Δένδια για εγκληματικότητα και λαθρομετανάστευση

dendia-niko__article

Σε κλίμα απόλυτα φιλικό και με μορφή «οικογενειακού διαλόγου»  συζητήθηκε την Πέμπτη η επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή Κορινθίας της ΝΔ κ. Δήμα προς τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ. Κάνοντας έναν σχολιασμό πάνω στην καλοστημένη αυτή ερώτηση, παρατηρούμε το σύνηθες πλέον φαινόμενο, τα στελέχη των κυβερνητικών κομμάτων να προχωρούν σε στείρο σχολιασμό και διαπιστώσεις της υπάρχουσας κατάστασης. Ο υπουργός – φάντασμα  επιτέλους ανέπτυξε κάποια μορφή διαλόγου εντός του κοινοβουλίου, αφού συνεχώς και με τελευταίο το παράδειγμα της επίκαιρης ερώτησης του συναγωνιστή Λαγού αγνοεί επιδεικτικά τους βουλευτές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ίσως επειδή δεν μπορεί να μας αντιμετωπίσει με άλλον τρόπο. Να πληροφορήσουμε τον κ. Δένδια και τους ομοίους του ότι αυτοί που θέλουν την Ελλάδα νεκρή και τους Έλληνες Εθνικιστές φιμωμένους, θα μας βρουν απέναντί τους.

Εν προκειμένω παρατηρήσαμε πως ο ερωτών βουλευτής, την ίδια στιγμή που αναφέρει πως το κέντρο κράτησης λαθρομεταναστών βρίσκεται δίπλα από σχολεία και κατοικημένες περιοχές και κατ’ ουσίαν δεν μπορεί να συνεχιστεί η λειτουργία του, ταυτόχρονα πιέζει στο να  προσληφθεί προσωπικό ιδιωτικής φύλαξης (security), οι οποίοι υπάλληλοι ωστόσο δεν έχουν λάβει την ανάλογη εκπαίδευση για να τοποθετηθούν σε μια τέτοια νευραλγική θέση. Επίσης πολλά ερωτηματικά γεννά το γεγονός πως ο ερωτών βουλευτής διάβαζε την δευτερολογία του από φωτοτυπημένο κείμενο. Ίσως ως νέος μάντης Κάλχας γνώριζε εκ των προτέρων την απάντηση του υπουργού, θα προσθέσουμε εμείς…

Αναφορικά με τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ., αποκομίσαμε αρκετά στοιχεία από τις απαντήσεις του, αφού μας πληροφόρησε πως οι δείκτες της εγκληματικότητας στην Κορινθία έχουν μειωθεί, όχι όμως οι ανθρωποκτονίες, οι οποίες προφανώς δεν έχουν νόημα για τον ίδιο. Το θράσος των κυβερνόντων περισσεύει, αφού δηλώνουν τόσο ξεδιάντροπα πως δεν τους ενδιαφέρει η ζωή του Έλληνα πολίτη. Ο υπουργός ΠΡΟ.ΠΟ ομολόγησε ότι η μνημονιακή συγκυβέρνηση δεν έχει σκοπό να καταργήσει το κέντρο κράτησης λαθρομεταναστών στην Κόρινθο. Βέβαια τα περιστατικά των αποδράσεων, των εξεγέρσεων, των πυρκαγιών και των επιθέσεων σε αστυνομικούς, που συμβαίνουν εντός του στρατοπέδου, αποτελούν λεπτομέρειες και μεμονωμένα περιστατικά για τον υπουργό – φάντασμα, τον οποίο θέτουμε προ των ευθυνών του και τον καθιστούμε ηθικό αυτουργό για οποιοδήποτε περιστατικό συμβεί και προέρχεται από το εν λόγω κέντρο κράτησης.

Μιλούν πίσω από χαρτιά και αριθμούς, για δείκτες οι οποίοι μειώνονται μόνο στην σφαίρα της φαντασίας τους και την ίδια ώρα, λαθρομετανάστες εγκληματίες ληστεύουν, βιάζουν και  δολοφονούν αθώους συμπολίτες μας. Πρόσφατο ήταν και το περιστατικό όπου 3 σεσημασμένοι αλβανοί, δραπέτες των φυλακών, σκότωσαν στην περιοχή των Ισθμίων μια άτυχη 25χρονη. Οι πολίτες πλέον γνωρίζουν εκ των προτέρων ότι οι αστυνομικοί δεν μπορούν να ανταποκριθούν στα καθήκοντά τους αφού τα μέσα και οι υποδομές δεν πληρούν ούτε τις στοιχειώδεις προϋποθέσεις. Οφείλουμε να αναγνωρίσουμε πως όποια επιτυχία της ΕΛ.ΑΣ. επαφίεται στο φιλότιμο και το πνεύμα αυτοθυσίας του Έλληνα αστυνομικού.  Απ’ τη στιγμή όμως που η αστυνόμευση είναι ελλιπής, δίδεται πρόσφορο έδαφος σε εγκληματικά στοιχεία, όπως ρομά και λαθρομετανάστες, να λεηλατούν ακόμα και τα εθνικά δίκτυα υποδομής. Υπολογίζεται ότι το κόστος μόνο από τις κλοπές μετασχηματιστών στην Κορινθία τα τελευταία χρόνια  ανέρχεται στα 2 εκατ. ευρώ. Αυτή είναι η κατάντια του νεοελληνικού κράτους και γι’ αυτό η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αποτελεί την ανερχόμενη πολιτική δύναμη, αγωνιζόμενη πρωτίστως γα την Τιμή και την Αξιοπρέπεια του Έλληνα.

Η μεταναστευτική πολιτική που εφαρμόζεται εδώ και χρόνια από τις εκάστοτε κυβερνήσεις, οδήγησαν την Ελλάδα σε μια ανεξέλεγκτη εισβολή λαθρομεταναστών, σε ραγδαία αύξηση των ληστειών και των ανθρωποκτονιών, σε εμφάνιση ασθενειών που εξέλειπαν για χρόνια από την Πατρίδα μας (όπως ψώρα, φυματίωση κτλ.) και συνετέλεσε στο να δημιουργηθεί ένα κλίμα φόβου και ανασφάλειας που διακατέχει όλους τους Έλληνες πολίτες. Την ίδια ώρα που η προδοτική συγκυβέρνηση λεηλατεί την περιουσία του Έλληνα μέσω της άγριας φορολογίας και του στερεί στην ουσία το πολυτιμότερο αγαθό του που είναι η ελευθερία, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έχει αγκαλιάσει κάθε ελληνική οικογένεια, δίνει κυριολεκτικά μάχες εντός και εκτός κοινοβουλίου και θα απαιτήσει μέχρις εσχάτων την εφαρμογή των νόμων, οι οποίοι μεταξύ άλλων απαιτούν την σύλληψη και άμεση απέλαση όσων εισέρχονται παράνομα στη χώρα.

Ευστάθιος Μπούκουρας – Βουλευτής Κορινθίας
Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/upekfuges-kai-theatro-dendia-gia-egklhmatikothta-kai-lathrometanasteush#.UaCy3bVM_RM#ixzz2UJAZKp1b

Exit mobile version