Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Διάπλαση των Παίδων – 5ος κύκλος

diaplasi_5os1

Οι παιδαγωγοί του Κινήματος έδωσαν στα παιδιά να εμπεδώσουν την έννοια της λέξης “Άλωση” δίνοντας έμφαση στην προαιώνια αντίθεση και διαμάχη μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων, τονίζοντας τον ιδιαίτερο ιστορικό ρόλο του Βυζαντινού Αυτοκράτορα Κωνσταντίνου Παλαιολόγου. Προβλήθηκε σχετικό βίντεο, αναφέρθηκαν οι μύθοι και οι παραδόσεις για τον Μαρμαρωμένο Βασιλιά και στην συνέχεια τα παιδιά διασκέδασαν τραγουδώντας.

Το καθιερωμένο κέρασμα αυτή την φορά περιελάμβανε παγωτό και τα παιδιά ανανέωσαν το ραντεβού τους με τις παιδαγωγούς του Κινήματος. Η Χρυσή Αυγή διαπαιδαγωγεί τα μικρά Ελληνόπουλα με στόχο την προσήλωση στα Εθνικά Ιδεώδη και στην Ιστορική Αλήθεια γνωρίζοντας ότι αυτά τα παιδιά θα αποτελέσουν την σπονδυλική στήλη του Ελληνικού Έθνους, άκαμπτη, αλύγιστη, χαλύβδινη και θα κερδίσουν στα πεδία όλων των μαχών, κοινωνικών, ιστορικών, πολιτικών, θρησκευτικών, δίνοντας ένα γερό μάθημα στην σαθρή πολυπολιτισμικότητα που πρεσβεύουν κάποιοι ανθέλληνες “εκπαιδευτικοίʼʼ!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/diaplash-twn-paidwn-5os-kuklos#.UaDDF7VM_RM#ixzz2UJRl2uuE

Exit mobile version