Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Κομοτηνής, Εύβοιας – Βοιωτίας, Ρόδου, Αιτωλοακαρνανίας

kldor__article

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, κλιμάκιο συναγωνιστών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Αιτωλοακαρνανίας παρέστη την Κυριακή 19 Μαΐου στο Κλήμα Δωρίδος, αποδίδοντας φόρο Τιμής στην Μνήμη των Ηρώων Πεσόντων  του 5/42 Συντάγματος  Ευζώνων του Δημητρίου Ψαρρού, οι οποίοι σφαγιάσθηκαν άνανδρα από τους ληστοσυμμορίτες Ελασίτες του Βελουχιώτη και του Φλωράκη,  ανήμερα του Πάσχα το 1944.  Η σεμνή τελετή έγινε παρουσία των συγγενών των θυμάτων και εκπροσώπων αντιστασιακών οργανώσεων.  Στέφανο Τιμής κατέθεσε εκ μέρους του κινήματος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ο επικεφαλής του κλιμακίου και τομεάρχης Αιτωλοακαρνανίας και Αχαΐας, Συναγωνιστής Χρήστος Ρήγας.  Ο κόσμος που παρέστη στην τελετή συνεχάρη τους Συναγωνιστές Χρυσαυγίτες για την άψογη παρουσία τους σε όλες τις εκδηλώσεις Μνήμης προς Τιμήν των Ηρώων προγόνων  μας, που έπεσαν μαχόμενοι από τους ξένους κατακτητές αλλά και τους ντόπιους προδότες.

Τ.Ο. Αιτωλοακαρνανίας
Πάροδος Κυριαζή, Αγρίνιο
Σάββατο 19:00 – 21:00
Τηλ: 26410 23271

Ο Νίκος Μίχος στη Σκύρο

Το Σαββατοκύριακο, ο Συναγωνιστής και Βουλευτής Εύβοιας Νίκος Μίχος, επισκέφθηκε τη Σκύρο, κατόπιν πρόσκλησης κατοίκων. Περιηγήθηκε στο νησί και συζήτησε με επαγγελματίες και εργαζόμενους για τα τοπικά προβλήματα και τις θέσεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με μία κλειστή συνάντηση με υποστηρικτές και φίλους του Κινήματός μας.

Παρουσίασε τη στρατηγική, τη θέση και τις απόψεις του Λαϊκού Συνδέσμου απέναντι στις σπασμωδικές, εξαιτίας της ανόδου μας, ενέργειες του συστήματος εναντίον των Ελλήνων. Το επίπεδο της συζήτησης ήταν ιδιαίτερα υψηλό και ορατή η προοπτική δημιουργίας ενεργού Τοπικού Πυρήνα τους επόμενους μήνες.

Οι τάξεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ πυκνώνουν κάθε μέρα και περισσότερο. Ήρθε η ώρα να διεκδικήσουν οι Έλληνες την Πατρίδα τους! Ζήτω η Νίκη!

Μεγάλο το ενδιαφέρον για την πραγματική ιστορία του ΚΚΕ

Γεμάτα ήταν τα γραφεία της Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας την Κυριακή, στην παρουσίαση της άγνωστης προδοτικής ιστορίας του Κομμουνισμού στην Ελλάδα. Με μεγάλη προσοχή, Συναγωνιστές και φίλοι της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, παρακολούθησαν την εξαιρετικά ενδιαφέρουσα παρουσίαση των ιστορικών ντοκουμέντων της προδοσίας των Κομμουνιστών σε κάθε εθνικό θέμα, από την ίδρυση του πρώτου Κομμουνιστικού κόμματος στην Ελλάδα μέχρι σήμερα.

Ο Συναγωνιστής Ε. Μπαρμπούρης, ξεκίνησε την ομιλία του αναφέροντας τους ιδρυτές του Κομμουνιστικού Κόμματος και στη συνέχεια παρουσίασε, επιλεκτικά, αδιάσειστα ντοκουμέντα (επίσημες συμφωνίες, αποφάσεις συνεδρίων, οδηγίες, κείμενα και επιστολές) των ίδιων των Κομμουνιστών ηγετών στην Ελλάδα, για τις πολυπληθείς προδοσίες τους στην Μικρά Ασία και τον Πόντο, στη Μακεδονία και τη Βόρεια Ήπειρο, την Κύπρο και τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο μέχρι και σήμερα.

Ιδιαίτερα κατατοπιστικοί και ενημερωτικοί οι συμπληρωματικοί σχολιασμοί Συναγωνιστών, στη συζήτηση που ακολούθησε. Στους αφυπνισμένους Έλληνες δεν πιάνει πια η μαύρη προπαγάνδα των ανθελλήνων. Οι Χρυσαυγίτες ερευνούν την πραγματική ιστορία, μελετούν τα διδάγματά της και ετοιμάζονται για την αντεπίθεση του Έθνους στους εχθρούς του. Μέχρι την τελική Νίκη!

Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας
Κιαπέκου 1, Χαλκίδα
Κυριακή: 19.00-21.00

T.O. Ρόδου: Εις μνήμη Κώστα Ηλιάκη

Τελετή μνήμης πραγματοποιήθηκε από την Τ.Ο. Ρόδου για τον ηρωικό πιλότο της Πολεμικής μας Αεροπορίας, Κώστα Ηλιάκη, που πριν 7 χρόνια μπήκε και αυτός στον κατάλογο των Ηρώων του Έθνους μας. Ο τιμημένος Ηλιάκης ήταν θύμα ενός ακήρυκτου πολέμου . Ένας  εύτολμος και λιονταρόψυχος  Έλληνας, που έπαιξε τη ζωή του κορώνα γράμματα στους ελληνικούς αιθέρες. Το παράδειγμα θυσίας του  θυμίζει σε όλους μας ότι υπάρχουν ακόμη  Έλληνες, έτοιμοι να θυσιαστούν για την ακεραιότητα,  την ελευθερία και την τιμή της Πατρίδας!

Τ.Ο. Ρόδου
Εθνάρχου Μακαρίου 45, Στοά Ροίκου 1ος όροφος
Τρίτη-Τετάρτη-Σάββατο 19.00-21.00
Τηλ. : 6947 780096

Τ.Ο. Κομοτηνής: ομιλία για την Γενοκτονία των Ποντίων

Tην Τετάρτη 22 Μαΐου 2013 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στα γραφεία της Τ.Ο. Κομοτηνής, παρουσία πολλών φίλων και υποστηρικτών, η προγραμματισμένη ομιλία της Συναγωνίστριας Βαρβάρας Ελευθεριάδου, με θέμα την Γενοκτονία των Ποντίων.

Τη βασική ομιλήτρια, Συναγωνίστρια Βαρβάρα Ελευθεριάδου, προλόγισε ο Γραμματέας της Τοπικής μας, συναγωνιστής Νίκος Τσουμαρέλης.  Φανερή ήταν η συγκίνησή της συναγωνίστριας κατά την ομιλία της, την οποία και μετέδωσε σε ολόκληρο το ακροατήριο, καθώς η Γενοκτονία των Ποντίων είναι μία από τις πιο μαύρες στιγμές της ιστορίας για τους Έλληνες, αλλά και γιατί το αίμα που ρέει στις φλέβες της είναι αίμα από αυτό το ζωηρό κομμάτι του Ελληνισμού που, για περίπου 3000 χρόνια, πάλευε για την επιβίωσή του στα Άγια εκείνα χώματα του Πόντου.  Η γλαφυρότητα της αφήγησή της έκανε όλους τους Συναγωνιστές να δακρύσουν και να της χαρίσουν το δυνατότερο χειροκρότημα στο τέλος της ομιλίας της.  Ο Εθνικός Ύμνος εψάλει με συναισθήματα υπερηφάνειας, αλλά και έντονης λύπης για τους αδικοχαμένους Ποντίους αδερφούς μας.

T.O. Κομοτηνής
Σοφοκλέους Κομνηνού 2, 4ος όροφος
Τετάρτη 18.00 – 21.00
Τηλ.: 6983 516178, 6983 504758

 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-komothnhs-euboias-boiwtias-rodou-aitwloakarnanias#.UaEth0BM_RM#ixzz2ULIUSHH2

Exit mobile version