Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Λεηλατούν απτόητοι οι «ευπαθείς» – Σούβλισαν σκύλο με ψαροντούφεκο

gastoyni_1

Ανήλικοι ρομά σπέρνουν τον τρόμο, ληστεύουν και απειλούν – Σε απόγνωση οι Έλληνες κάτοικοι

Στον νομό Ηλείας και συγκεκριμένα στην Γαστούνη διαρρήκτες εξάντλησαν τα ξημερώματα της Παρασκευής όλα τα αποθέματα της μανίας τους! Οι διαρρήκτες, αφού έκαναν το σπίτι άνω κάτω και αφού «άρπαξαν» ότι τους ήταν απαραίτητο, προξένησαν τεράστιες ζημιές σπάζοντας τα σερβίτσια, τις καρέκλες και τα τραπέζια!

Ευτυχώς, η ηλικιωμένη ιδιοκτήτρια του σπιτιού, που πριν από τρεις μέρες είχε γίνει και πάλι στόχος διάρρηξης, φιλοξενούνταν στο σπίτι της κόρης της. Σε αντίθετη περίπτωση, η διάρρηξη ίσως να είχε πάρει χειρότερη τροπή. Τα περιστατικά των διαρρήξεων είναι καθημερινά, ενώ οι διαρρήκτες δεν διστάζουν ακόμα και να χτυπήσουν αλύπητα τα σκυλιά που προστατεύουν τα σπίτια και τις περιουσίες της περιοχής. Πριν από λίγες μέρες μάλιστα, σε μία άλλη διάρρηξη, οι άγνωστοι διαρρήκτες οι οποίοι σύμφωνα με τα θύματα είναι ανήλικοι ρομά, βασάνισαν ένα σκύλο με καμάκι από ψαροντούφεκο, καταφέρνοντάς του χτυπήματα σε όλο του το σώμα!

Οι συγγενείς της ηλικιωμένης αναφέρουν χαρακτηριστικά για τα περιστατικά: «Η κατάσταση είναι απερίγραπτη. Στο σπίτι αυτό μένει η πεθερά μου μόνη της και ευτυχώς, την είχαμε πάρει στο σπίτι μας. Αν την έβρισκαν μέσα, ίσως τώρα και να μη ζούσε, θα τη σκότωναν. Πριν από τρεις μέρες είχαν λεηλατήσει και πάλι το σπίτι. Δεν ξέρουμε τι άλλο να κάνουμε πια. Και η Αστυνομία δυστυχώς δεν μπορεί να κάνει τίποτα, δεν έχει επαρκή δύναμη»Για τις ταυτότητες των δραστών υποστηρίζουν ότι είναι ανήλικοι από τον διπλανό καταυλισμό των ρομά.. και τα προβλήματα τα δημιουργούν 14χρονοι και 15χρονοι.

Ένας άλλος κάτοικος και αυτός της περιοχής, αναφέρει ότι πριν από ελάχιστες μέρες βρήκε τον σκύλο του αιμόφυρτο, σε άσχημη κατάσταση, με τραύματα από καμάκι ψαροτούφεκου σε όλο του το σώμα! «Πάμε από το κακό στο χειρότερο. Κάθε μέρα έχουμε τέτοια περιστατικά και μάλιστα από παιδιά 14 και 15 χρονών! Σήμερα λεηλάτησαν αυτό το σπίτι. Πριν λίγες μέρες βασάνισαν το σκύλο μου χτυπώντας τον, κοντά – κοντά, με ένα καμάκι από ψαροντούφεκο το οποίο το βρήκα λίγα μέτρα πιο κάτω. Το κακόμοιρο το ζώο ζει, αλλά υποφέρει ακόμα. Δεν μπορούμε πια να προφυλαχτούμε από πουθενά!».

Ο αποτυχημένος υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ καλά θα κάνει να ασχοληθεί με την εγκληματικότητα που έχει κυριολεκτικά πνίξει τη χώρα και να πάψει να υβρίζει την Χρυσή Αυγή Καθημερινά δολοφονούνται, ληστεύονται και κακοποιούνται συμπολίτες μας και μοναδικό μέλημα του Δένδια είναι να συκοφαντεί έναν νόμιμο πολιτικό φορέαΟι πράξεις τυφλής βίας από αλλοδαπούς και «ευπαθείς» πολλαπλασιάζονται καθημερινά, ο πολίτης παραμένει απροστάτευτος και ένα παντελώς ανύπαρκτο κράτος ασχολείται μόνο με… “αντιρατσιστικούς νόμους”.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/lehlatoun-aptohtoi-oi-eupatheis-soublisan-skulo-me-psarontoufeko#.UaIbR0BM_RM#ixzz2UPPk6ULX

Exit mobile version