Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Συνεχίζεται η γελοία προπαγάνδα του Πρώτου Θέματος – Η απάντησή μας

thema_prwto_stik1__article

Για μία ακόμη εβδομάδα η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» συνεχίζει την άθλια και κωμική προπαγάνδα κατά της Χρυσής Αυγής. Χολιγουντιανά σενάρια με ίντριγκες και δολοπλοκίες, που δεν πιστεύουν ούτε οι πλέον φανατικοί εχθροί του Εθνικιστικού Κινήματος. Από τους γελοίους, πλην όμως εμπορικούς τίτλους του στυλ: «Στον Καιάδα η Χρυσή Αυγή», οι φαντασιόπληκτοι συντάκτες του Θέματος κατέληξαν να ανακαλύψουν διαμάχη… «Νίκος Μιχαλολιάκος vs Χρήστος Παππάς».

Παρ’ όλο που θεωρούμε περιττό να απαντήσουμε στις εν λόγω αθλιότητες, θα δημοσιεύσουμε το σχόλιο του συναγωνιστή Παππά, που κλείνει οριστικά το ζήτημα. Όσο η Χρυσή Αυγή αναπτύσσεται ραγδαία, τόσο πιο βρώμικες γίνονται οι επιθέσεις των καθεστωτικών μέσων εις βάρος μας. Το Κίνημα παραμένει ενωμένο και όλοι οι Συναγωνιστές – τα στελέχη, τα μέλη και οι φίλοι της Χρυσής Αυγής – χτυπούν ως μία γροθιά το σύστημα εξουσίας και τις παραφυάδες του.

Αστείες και άθλιες μέθοδοι ενός πανικόβλητου καθεστώτος

Πανικόβλητοι οι μνημονιακοί καρεκλοκένταυροι του Μαξίμου παίζουν τα ρέστα τους στον βρώμικο  πόλεμο λάσπης εναντίον τού Εθνικιστικού Κινήματος. Αφού δεν προχωρούν οι κακoστημένες προβοκάτσιες των ρουφιάνων του Δένδια, στον χορό βάζουν και τους πινόκιο δημοσιογραφίσκους του “ΠΡΩΤΟΥ ΑΝΑ-ΘΕΜΑΤΟΣ” που τολμούν να βάλουν στο στόμα τους το όνομα του ΑΡΧΗΓΟΥ και το δικό μου.(όπως έλεγε και στην παλιά ελληνική ταινία “είναι πολλά τα λεφτά …Θέμο”). Τους πονάει που η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ διεξάγει αραγής και συντεταγμένη τον τίμιο πολιτικό αγώνα  της ελευθερίας. Τους πονάει που έχουμε ηγέτη καί ΑΡΧΗΓΟ τον ΝΙΚΟ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ που οδηγεί σταθερά το Κίνημα και δίνει  ελπίδα  Ελευθερίας στον δοκιμαζόμενο Ελληνικό Λαό. Οτι και να κάνουν θα συντριβούν πολιτικά και θα πληρώσουν …και για αυτά τα εγκληματικά τους ψέμματα. 

Μαζί με τον ΑΡΧΗΓΟ μας θα Νικήσουμε συντρίβοντας την δικτατορία των διεφθαρμένων.

ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ
ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
ΖΗΤΩ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ

Χρήστος Η. Παππάς 

Πηγή: http://xristospappas.blogspot.gr/2013/05/blog-post_2179.html

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/sunechizetai-h-geloia-propaganda-tou-prwtou-thematos-h-apanthsh-mas#.UaIb_kBM_RM#ixzz2UPQNu5fO

Exit mobile version