Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Αθηνών, Αιτωλοακαρνανίας, Αλεξανδρούπολης, Σαλαμίνας

kara1__article

“Η Έννοια της Πειθαρχίας” ήταν το θέμα της εξαιρετικής ομιλίας που πραγματοποίησε ο Συναγωνιστής Ευάγγελος Καρακώστας την Τετάρτη 22-05-2013 στην Τ.Ο. Αθηνών και με την οποία καθήλωσε το ακροατήριο που είχε την ευκαιρία να την παρακολουθήσει.  Ο Συναγωνιστής διευκρίνισε εξ αρχής πως η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ουδεμία σχέση έχει με αστικούς, μικροπολιτικούς σχηματισμούς, στους οποίους αναρριχώνται είτε τέκνα παραδοσιακών πολιτικών τζακιών είτε βραχίονες των οικονομικά ισχυρών.  Αντίθετα η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ πιστεύει στην Αριστοκρατική ΔΟΜΉ  ενός Λαϊκού Κράτους, μακριά από τη παλαιοκομματική νοοτροπία διεφθαρμένων απατεώνων της συναλλαγής. Ο ομιλητής υπογράμμισε ότι τα μέλη και τα στελέχη του κόμματος είναι πολιτικοί στρατιώτες οι οποίοι αγωνίζονται να οικοδομήσουν μια νέα κοινωνία στη βάση της πνευματικής, αντιαστικής και αγωνιστικής αριστοκρατίας.  Χαρακτηρίζονται από ηρωικό πνεύμα, χωρίς τις παθογένειες του παρόντος συστήματος με πρώτη αρχή την πειθαρχία.   Άλλωστε μόνο έτσι θα διαφυλαχθεί αδιάρρηκτη η ενότητα του Ελληνικού Λαού με το Λαϊκό Εθνικιστικό μας Κίνημα!   Γι΄ αυτό η πειθαρχία γίνεται απαιτητή αδιαπραγμάτευτα.  Είμαστε στην αρχή ενός ιδεολογικού πολέμου και πρέπει να εκριζωθεί κάθε απόπειρα απειθαρχίας, αμφισβήτησης και υπονόμευσης της ενότητάς μας, με απόλυτη αυστηρότητα! Η ομιλία έκλεισε με το αβίαστο και ηχηρό χειροκρότημα του ακροατηρίου,  έχοντας προσφέρει γνώση, ενίσχυση του εθνικιστικού μας αισθήματος και της κομματικής μας συσπείρωσης αλλά και πίστη πως ο Αρχηγός μας  θα οδηγήσει την Ελληνική κοινωνία και το Ελληνικό Έθνος στους λιμένες των πεπρωμένων μας!

Τ.Ο. Αθηνών
Δηλιγιάννη 50, σταθμός Λαρίσης
210-8235030
Τρίτη, Τετάρτη & Σάββατο: 19:00-21:00

Ενημερωτική δράση στην ευρύτερη περιοχή της Ι.Π. Μεσολογγίου

Ενημερωτική δράση από κλιμάκιο Συναγωνιστών της Χρυσής Αυγής Αιτωλοακαρνανίας πραγματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο 25 Μαΐου στην ευρύτερη περιοχή της Ι.Π. Μεσολογγίου, και στα χωριά, Άγ.Γεώργιος, Περιθώρι, Γαλατάς, Ευηνοχώρι, Αγ.Θωμάς, Αγριλιά.

 

Οι συναγωνιστές μοίρασαν εκατοντάδες φύλλων της εφημερίδας μας <<Χρυσή Αυγή>>, και έτυχαν της απόλυτης θερμής υποδοχής από όλους τους κατοίκους της περιοχής! Εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι οι κάτοικοι μας σταματούσαν στον δρόμο από μόνοι τους για να μας χαιρετίσουν, και να μας ενθαρρύνουν ώστε να συνεχίσουμε ακόμα πιο δυναμικά τον αγώνα μας για την τελική Νίκη!

 

Συμπερασματικά θα αναφέρουμε επίσης, ότι και στην σημερινή μας επαφή με τον κόσμο, αποδείχθηκε έμπρακτα η απόλυτη σιγουριά που εκφράζει ο απλός Έλληνας πολίτης προς στο κίνημά μας, ως την μοναδική  δύναμη που μπορεί να φέρει την ανατροπή και την ελπίδα στον μαρασμό και την ντροπή που βιώνει σήμερα ο τόπος μας!

 

Εμπρός, πάντα εμπρός !

 

Τ.Ο. Ι. Π. Μεσολογγίου
Κοντογιάννη 4 (Δικαστήρια)

 

Τ.Ο. Αλεξανδρούπολης: ομιλία για τον Λαϊκό Εθνικισμό και τον νόμο έκτρωμα Ρουπακιώτη

Στα πλαίσια των τακτικών ενημερώσεων που πραγματοποιεί η Τ.Ο. Αλεξανδρούπολης, την Τετάρτη 22-5-2013, πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Τ.Ο. Αλεξανδρούπολης ομιλία από τον Γραμματέα της Τοπικής μας, Συναγωνιστή Χρήστο Κιτσόπουλο, με θέμα: «ΛΑΪΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ – Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ». Έγινε επίσης αναφορά στον νόμο «έκτρωμα» του Ρουπακιώτη.

 

Την ομιλία του, ο Συναγωνιστής Κιτσόπουλος, ξεκίνησε αναφερόμενος στον «αντιρατσιστικό νόμο» που στην ουσία είναι ο νόμος του ΠΑΣΟΚ, επί κυβερνήσεως Παπαδήμου. Η ίδια η Φώφη Γεννηματά είχε αναφέρει τα εξής: «Να μην υπάρξει καμιά αναβολή, αλλά να κατατεθεί και να ψηφιστεί άμεσα το νομοσχέδιο όπως στηριζόταν στην πρόταση νομού του ΠΑΣΟΚ».

 

Εστίασε στην υποκρισία και στην αναξιοπιστία του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, που άλλα λένε όταν είναι κυβέρνηση και άλλα όταν είναι αντιπολίτευση.  Ο Συναγωνιστής παρέθεσε αυτούσια την ανακοίνωση της ΝΔ τότε, για να αντιληφθεί ο καθένας πόσο γελοίοι είναι οι άνθρωποι της ψευτοδεξιάς  και πόσο υπακούουν στους αφέντες της παγκοσμιοποίησης και στα κόμματα του Κουβέλη και του Βενιζέλου!

 

Αυτοί λοιπόν που θέλουν να μεταβάλουν τη χώρα μας σε μια «πολυπολιτισμική» κοινωνία, τονίζοται στο απόσπασμα που λέει ότι: «οι Τούρκοι και οι Μουσουλμάνοι είναι ελεύθεροι να αρνούνται τη Γενοκτονία των Ελλήνων και των Αρμένιων στην Μικρά Ασία, ενώ αν κάποιος Έλληνας προασπίζεται τα πραγματικά ιστορικά γεγονότα, θα διώκεται».

 

Ο Συναγωνιστής ανέφερε πως αν περάσει  ο αντιρατσιστικός νόμος, μπαίνουμε σε εποχή απόλυτης φίμωσης.

 

Τ.Ο. Αλεξανδρούπολης
Μαζαράκη 34 -1ος όροφος
Τετάρτη 19.00 – 22.00
Τηλ. 6947 179504, 25510 53353

 

Ενάντια στο συνταγματικό τόξο της Μάσας – Ομιλία Χρήστου Παππά στα γραφεία του Πυρήνα Σαλαμίνος

Πυρήνας Σαλαμίνας
Λ. Φανερωμένης 3, 2ος όροφος
Δευτέρα & Πέμπτη 19:00-22:00
Τηλ.: 6986 724582, 210 4657087


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-athhnwn-aitwloakarnanias-alejandroupolhs-salaminas#.UaJv1kBM_RM#ixzz2UQtcJn62

Exit mobile version