Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ενεργειακός θησαυρός σε Ιόνιο και Κρήτη: Απόλυτη δικαίωση των θέσεων της Χρυσής Αυγής

koitasmata__article

Απόλυτη δικαίωση των θέσεων του Λαϊκού Συνδέσμου δείχνει η έκθεση που συνέταξαν οι εμπειρογνώμονες της νορβηγικής εταιρείας που διεξάγει έρευνες στον ελλαδικό χώρο. Συγκεκριμένα οι εκθέσεις τους διαπίστωσαν ότι τα κοιτάσματα του φυσικού αερίου και του πετρελαίου στο Ιόνιο αλλά και στη περιοχή νότια της Κρήτης είναι άμεσα αξιοποιήσιμα και η αξία του φτάνει και ξεπερνά τα 1,7 τρισ. δολάρια με εξασφαλισμένα κέρδη για την Ελλάδα να ξεπερνούν τα 600 δισ. ευρώ. Η εξέλιξη αυτή θα προσδώσει άλλη δυναμική στην ελληνική οικονομία και θα αναβαθμίσει γεωστρατηγικά τη χώρα.

Αυτό φυσικά το γνωρίζουν πολλά χρόνια τα κοράκια του σιωνισμού και για αυτό το λόγο μας έδεσαν με  ένα παράνομο χρέος-φούσκα, αποτέλεσμα ληστρικών επιτοκίων, ώστε να μπορούν να λεηλατήσουν τα πλούσια Ελληνικά κοιτάσματα έναντι πινακίου φακής. Για να συμπληρωθεί το σκηνικό και να καταλάβουμε τι παιχνίδι παίζουν οι τοκογλύφοι και οι εδώ υποτακτικοί τους οι οποίοι θέλουν να ξεπουλήσουν τα πάντα στα αφεντικά τους έβαλαν τους τούρκους να προκαλέσουν ακόμη για  μία φορά και φυσικά να αμφισβητήσουν το καθεστώς του Αιγαίου. Έτσι όπως κατήγγειλαν ψαράδες και κυβερνήτες σκαφών αναψυχής, μια τουρκική πυραυλάκατος έγινε αντιληπτή να κόβει βόλτες από τις επτά το πρωί κατά αρχάς μεταξύ Μυκόνου – Νάξου έπειτα μεταξύ της Σίφνου και Σερίφου, ενώ στη συνέχεια πήρε ρότα για Σούνιο μέχρι που στις δυόμιση περίπου αποφάσισε να εξέλθει των χωρικών υδάτων, μιας και κανένας δεν την ενόχλησε και να επιστρέψει. Από την ανακοίνωση του Εθνικού κέντρου επιχειρήσεων όλα τα συστήματα της ήταν ανοιχτά. Συνεπώς δεν μιλάμε για «αβλαβή διέλευση» και δυστυχώς χωρίς καμιά αντίδραση από τα ανδρείκελα των Αθηνών.

Η χώρα μας πρέπει άμεσα να προχωρήσει στην εξόρυξη πετρελαίου και φυσικού αερίου από όλα τα μήκη και τα πλάτη της ελληνικής ΑΟΖ. Και αυτό μπορεί να γίνει πράξη με την οριοθέτηση της ΑΟΖ και την επέκταση των χωρικών υδάτων στα 12 μίλια, έτσι ώστε να μπορέσουμε να εκμεταλλευτούμε το πλούσιο υπέδαφος σε υδρογονάνθρακες που υπάρχει και η Ελλάδα να γίνει κράτος ισχυρό και αυτάρκες. Η κυβέρνηση Σαμαρά είναι παντελώς ανίκανη να εκμεταλλευθεί τον εθνικό μας πλούτο και την ίδια ώρα καταστρέφει οικονομικά έναν ολόκληρο λαό για να εξυπηρετήσει τους τοκογλύφους. Η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη πολιτική δύναμη που εδώ και δύο δεκαετίες μάχεται για την αξιοποίηση των ελληνικών υδρογονανθράκων, σε εποχές που όλα τα αποκόμματα της βουλής έλεγαν πως η χώρα δε διαθέτει πετρέλαιο.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/energeiakos-thhsauros-se-ionio-kai-krhth-dikaiwsh-chrushs-aughs-20-chronia#.UaOwSUBM_RM#ixzz2UWQl0jJ8

Exit mobile version