Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Ανατολικής Αττικής, Νοτίων Προαστίων, Τριπόλεως

dsc04469thm__article

Την Πέμπτη 23-05-2013 στα γραφεία της Τ.Ο Ανατολικής Αττικής πραγματοποιήθηκε ομιλία του Συναγωνιστή Ηλία Σταύρου με θέμα: «Εθνικισμός και Δεξιά». Ο Συναγωνιστής, αποσαφηνίζοντας την κοσμοθεωρία του Εθνικισμού, απαλλαγμένη από τους προσδιορισμούς δεξιά, ακροδεξιά κ.λ.π.,  έθεσε το Εθνικιστικό Ιδεώδες στο υψηλό βάθρο που του αρμόζει. Με την ομιλία του έκανε κατανοητή την ειδοποιό διαφορά ανάμεσα σε μια αντίληψη που υποστηρίζει τον κρατισμό, αδιαφορεί για την Πατρίδα και εκφράζεται από την δεξιά πολιτική του συντηρητισμού, και τη βαθιά πίστη στο Έθνος, την βελτιστοποίηση της πολιτείας της Τιμής και του Αίματος και την υπέρτατη αγάπη για την Πατρίδα έναντι οιουδήποτε Κράτους!

Είναι σαφές ότι ο Εθνικιστής δεν μπορεί να έχει οποιαδήποτε σχέση με την συντηρητική δεξιά και τα κρατικά δεκανίκια της, διότι αντιμάχεται σε συνεχή βάση τόσο το πελατειακό, κακοφορμισμένο κράτος που αυτή χρησιμοποιεί ως ακρογωνιαίο λίθο της πολιτικής της επιβίωσης, όσο και την πλήρη αδιαφορία της για την Πατρίδα και την διαιώνιση του μεγαλείου του Ελληνικού Έθνους.  Ο Εθνικισμός νομοτελειακά τάσσεται υπέρ της ενότητας του Λαού και όχι του διαχωρισμού του με δεξιές και αριστερές ταμπέλες.  Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ μάχεται για μία Μεγάλη Ελλάδα σε μία ελεύθερη Ευρώπη των Εθνών!

 

Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής: Δράση Κοινωνικής Αλληλεγγύης

Το Σάββατο 25-05-2013 κλιμάκιο Συναγωνιστών-στριών της Τ.Ο Αν. Αττικής μετέβη σε κεντρικό super market στην Αρτέμιδα και συγκέντρωσε μεγάλες ποσότητες τροφίμων στα πλαίσια άλλης μίας επιτυχημένης δράσης του τομέα Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Ευτυχώς, η Χρυσή Αυγή δεν ξεχνά ποτέ τους Έλληνες συμπολίτες μας οι οποίοι, βιώνοντας τις καταστροφικές συνέπειες της μνημονιακής λαίλαπας που εφαρμόζουν πιστά οι εθνοπροδότες κυβερνητικοί “εταίροι”, έχουν φτάσει στο σημείο να στερούνται ακόμη και τα πιο βασικά είδη διατροφής! Τα μέλη της Τ.Ο που στελεχώνουν τον τομέα Κοινωνικής Αλληλεγγύης όμως, διοργανώνουν συνεχώς δράσεις που αποκλειστικό σκοπό έχουν την ανακούφιση των αναξιοπαθούντων Ελλήνων, αφού για εμάς οι συμπατριώτες μας δεν είναι “νούμερα” στους οικονομικούς δείκτες του χαμαιτυπείου της Σοφοκλέους, αλλά ανθρώπινες ψυχές που πένονται και δυστυχούν!

 

Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής: Αποκατάσταση χώρου σε καταφύγιο αδέσποτων ζώων

Tαυτόχρονα, άλλο κλιμάκιο Συναγωνιστών-στριών της Τ.Ο Αν. Αττικής του τομέα της Πράσινης Πτέρυγας μετέβη σε καταφύγιο αδέσποτων ζώων στην Ανατολική Αττική και πραγματοποίησε εργασίες αποκατάστασης του χώρου. Τα μέλη του κλιμακίου καθάρισαν επιμελώς το καταφύγιο, το απολύμαναν και ο χώρος διαμορφώθηκε έτσι ώστε τα ζώα που τόσο βάρβαρα εκδιώχθηκαν από τους “φιλόζωους” ιδιοκτήτες τους όταν έπαψαν να αποτελούν παιχνίδι για τα μέλη της οικογένειάς τους ή αξιοθέατο για τους επισκέπτες τους, να μπορέσουν να επιβιώσουν σε αξιοπρεπείς συνθήκες τηρουμένων των κανόνων υγιεινής! Η συμπεριφορά μας απέναντι στα ζώα δείχνει το επίπεδο του πολιτισμού μας, “προδίδει” τα βαθύτερα συναισθήματά μας, χαρακτηρίζει την κλίμακα ανθρωπισμού που μας κατέχει ή όχι, έτσι λοιπόν για εμάς τους Χρυσαυγίτες η φροντίδα ενός τετράποδου φίλου δεν είναι απλώς υποχρέωση ή καθήκον, είναι η συνεχής υπενθύμιση ότι είμαστε πάνω απʼόλα Άνθρωποι!

 

Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής
Αγ.Μαρίνας 10 – Πλ. Αγ. Μαρίνας, Αρτέμιδα
Δευτέρα 10:00 – 13:00 και Πέμπτη: 19.00-22.00
Τηλ / Fax: 22940 40200
Κιν. 6947 285718

 

Τ.Ο. Νοτίων Προαστίων: Ομιλία για την Μάχη της Κρήτης

Στα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης Νοτίων Προαστίων, την Πέμπτη 23 Μαΐου 2013, ο Συναγωνιστής Παύλος Κτιστάκης μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του Λαϊκού Συνδέσμους της Χρυσής Αυγής,  πραγματοποίησε επετειακή ομιλία με θέμα: «Η μάχη της Κρήτης».

 

Ανάλυσε με λεπτομέρεια τους σχεδιασμούς της πολεμικής επιχείρησης και των δύων πλευρών, με εκτενείς αναφορές σε επεισόδια που αποτελούν παραδείγματα απαράμιλλης ανδρείας και αυτοθυσίας των Ελλήνων της Κρήτης. Ο Συναγωνιστής επίσης, διάβασε αποσπάσματα και κείμενα από ημερολόγια βετεράνων πολεμιστών της εποχής εκείνης.

 

Μετά το τέλος της ομιλίας, ακολούθησαν ερωτήσεις από τους φίλους και υποστηρικτές του Κινήματος, τις οποίες κάλυψε με πληρότητα ο Συναγωνιστής Παύλος Κτιστάκης.

 

Τ.Ο. Νοτίων Προαστίων: Ομιλία με θέμα την “Ανεξάρτητη Μεραρχία”

Στα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης Νοτίων Προαστίων πραγματοποιήθηκε ομιλία από τον συναγωνιστή Γεώργιο Κουρούπη με θέμα: «Η Ανεξάρτητη Μεραρχία».   Η «Ανεξάρτητη Μεραρχία» είχε συγκροτηθεί στη Θράκη τον Ιούλιο του 1921 για να συμμετάσχει, στην σχεδιαζόμενη κατάληψη της Κωνσταντινουπόλεως. Η μεραρχία αυτή των επίλεκτων αξιωματικών του Ελληνικού Στρατού, έδρασε τελικά ως φορέας ανεξαρτητοποίησης των κοιτίδων του Ελληνισμού της Μικράς Ασίας, επιχειρώντας στο Μικρασιατικό μέτωπο, από τον Αύγουστο του 1921 έως και τον Αύγουστο του 1922. Αποτελούμενη από 10.000 περίπου οπλίτες, επανέλαβε έναν θρύλο της αρχαιότητας, της «καθόδου των Μυρίων», αυτόν που περιγράφει ο Ξενοφώντας στην «Κύρου Ανάβαση».  Έχοντας αποκοπεί στο Μικρασιατικό Μέτωπο του Σαγγάριου ποταμού, επιχείρησε τον Αύγουστο του 1922, πορεία 630 χλμ. εντός των εδαφών της Μικράς Ασίας που είχε καταλάβει ο Τουρκικός στρατός.  Επανακτώντας χωριά και πόλεις της Ιωνίας, κατέληξε στο λιμάνι Δικελί της Περγάμου της Μυτιλήνης μαζί με 8.500 Έλληνες πρόσφυγες τους οποίους διέσωσε από την σφαγή των Τούρκων. Η «Μυθική» αυτή ιστορία της Ανεξάρτητης Μεραρχίας, αποτελεί κυρίαρχη απόδειξη τόσο της αδυναμίας του Τουρκικού στρατού του Κεμάλ, όσο και της προδοσίας των «συμμαχικών» δυνάμεων που προκάλεσαν την Μικρασιατική καταστροφή. Πρόκειται για την πλέον τεκμηριωμένη απόδειξη της γενοκτονίας που προκάλεσαν οι Τούρκοι στον Ελληνισμό της Ιωνίας, όντας πλήρως ανίσχυροι να αντιμετωπίσουν τον Ελληνικό στρατό.  Η ομιλία έκλεισε με τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

 

Τ.Ο. Νοτίων Προαστίων: Ενημερωτική Δράση

 

Η Τοπική Οργάνωση Νοτίων Προαστίων ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, με μεγάλη συμμετοχή Συναγωνιστών, πραγματοποίησε μεγαλειώδη ενημερωτική δράση στο Φλοίσβο Παλαιού Φαλήρου το Σάββατο 18 Μαΐου 2013.  Οι Συναγωνιστές μοίρασαν εφημερίδες της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ καθώς και έντυπο ενημερωτικό υλικό με τις θέσεις του Κινήματος.  Η μαρίνα του Φλοίσβου καθώς και ολόκληρη η περιοχή του Π. Φαλήρου κατακλύστηκαν από Συναγωνιστές.  Ο κόσμος διεισδύει στην εθνική αντίσταση ολοένα και περισσότερο και μας έδειχνε την στήριξή του με επευφημίες και χειροκροτήματα.  Το Κίνημα καθημερινά δυναμώνει και γιγαντώνεται.  Μέχρι τη Νίκη!

 

Τ.Ο. Νοτίων Προαστίων
Λ. Ποσειδώνος 66, Άλιμος
Δευτέρα – Πέμπτη: 18:00-21:00, Σάββατο 12:00-16:00
Τηλ: 2109810421

 

 

 

Τ.Ο. Τριπόλεως: Δράση στην ΔΕΗ Μεγαλουπόλεως

Επίσκεψη στο εργοστάσιο της ΔΕΗ Μεγαλοπόλεως πραγματοποίησε η Τοπική Οργάνωση Τριπόλεως της Χρυσής Αυγής. Επικεφαλής του κλιμακίου ήταν ο βουλευτής Β’ Αθηνών Ηλίας Παναγιώταρος και ο βουλευτής Μεσσηνίας Δημήτριος Κουκούτσης καθώς και το 5μελές συμβούλιο της Τ.Ο.Τριπόλεως με επικεφαλής τον γραμματέα Νικόλαο Σκαντζό.

 

 

Προηγήθηκε ενημέρωση από τον υπεύθυνο επικοινωνίας της ΔΕΗ κ.Στεριώτη καθώς και συζήτηση μαζύ του για τα προβληματα του εργοστασίου.Στη συνέχεια η  αντιπροσωπεία μας επισκέφτηκε τους χώρους συγκεντρώσεως των εργαζομένων έτυχε θερμής υποδοχής και ακολούθησε ένας γόνιμος και ουσιαστικός διάλογος.Συζητήσαμε τα προβλήματα των εργαζομένων στη ΔΕΗ καθώς και εκείνα των ανέργων της περιοχής, οι οποίοι ψάχνουν για δουλειά,τη στιγμή που εργολάβοι που εκτελούν τις εργασίες της επιχείρησης προσλαμβάνουν ανασφάλιστους και ανειδίκευτους λαθρομετανάστες.

 

Τονίστηκε από την πλευρά μας ότι η ΔΕΗ πρέπει να διατηρήσει το δημόσιο χαρακτήρα ότι το ρεύμα για τους Έλληνες αποτελεί κοινωνικό αγαθό και δεν θα δεχθούμε ποτέ την σχεδιαζόμενη ιδιωτικοποίηση της.Αναχωρήσαμε από την περιοχή, με την υπόσχεση στους εργαζόμενους να επανέλθουμε σύντομα κοντά τους έχοντας περισσότερο χρόνο στη διάθεση μας για να ασχοληθούμε λεπτομερέστατα με τα προβλήματα τους.

 

Τ.Ο.Τριπόλεως
Πλατεία Κολοκοτρώνη 8
Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή 17.00-21.30
Τηλ. 2710 224073

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-anatolikhs-attikhs-notiwn-proastiwn-tripolews#.UaYiXqLwmCg#ixzz2UhHDCY4D

Exit mobile version