Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Πειραιά, Βορείων Προαστίων, Σάμου

πειραιά

Την Παρασκευή, 24/05/2013, πραγματοποιήθηκε ομιλία στο γραφείο της Τ.Ο. Πειραιά, από τον Συναγωνιστή Α. Δημητρακόπουλο, με θέμα: «Οι καλοί και οι κακοί της Ιστορίας». Σε έναν πόλεμο, ο διαχωρισμός σε ”καλούς” και ”κακούς” γίνεται με υποκειμενικά κριτήρια, καθώς η ιστορία γράφεται από τους νικητές. Η ιστορία δεν έχει καταγράψει ποτέ τα εγκλήματα των ”καλών” συμμάχων.

Βομβαρδισμός του Πειραιά, ισοπεδωμένα σπίτια Ελλήνων, σφαγή στο Κατίν και άλλα πολλά εγκλήματα των «καλών» είναι άγραφα, ασχολίαστα, άνευ καταδίκης! Οι Ρώσοι, κατασκεύασαν τα γκούλαγκ και έκαναν βασανιστήρια και μαζικές εκτελέσεις για τους αντιφρονούντες! Αναφέρθηκε αυτό σε κάποιο βιβλίο Ιστορίας;

Οι Αμερικάνοι, έστησαν πραξικοπήματα ανά χώρες και εξακολουθούν να εγκαθιδρύουν δικτατορίες. Οι Άγγλοι το 1955 εκτέλεσαν με συνοπτικές διαδικασίες ανήλικα παιδιά, τους αγωνιστές της ΕΟΚΑ, και έβαλαν τροχοπέδη στην ένωση της Κύπρου με την Ελλάδα.

Τ.Ο. Πειραιά
Καραΐσκου 111 (7ο όροφος)
Τρίτη & Παρασκευή: 19:00-22:00
Τηλ. 210 4172693, 6980 745805

Τ.Ο. Βορείων Προαστίων: Ομιλία Ηλία Κασιδιάρη

Την Παρασκευή 24/5/2013, τα κατάμεστα γραφεία της Τ.Ο, Βορείων Προαστίων είχαν την τιμή να φιλοξενήσουν τον Συναγωνιστή, Μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη. Προηγήθηκε η ομιλία του Συναγωνιστή Δημήτρη Τ., ο οποίος ανέλυσε το χρονικό της Αλώσεως της Κωνσταντινούπολης με πολλές λεπτομέρειες και ιστορικά στοιχεία.

Κατόπιν, το λόγο πήρε ο συναγωνιστής βουλευτής Ηλίας Κασιδιάρης ο οποίος έκανε μια εκτενέστατη ανάλυση των τρεχόντων πολιτικών εξελίξεων και των αμέσων στόχων του Λαϊκού Συνδέσμου της Χρυσής Αυγής, ενώ απάντησε και σε πολλές ερωτήσεις και απορίες των παρευρισκομένων συναγωνιστών. Στην μνήμη του ήρωα Σμηναγού Κων/νου Ηλιάκη , τηρήθηκε με ευλάβεια ενός λεπτού σιγή.

 

Τ.Ο. Βορείων Προαστίων
Λ. Ηρακλείου 426, Ν. Ηράκλειο
Δευτέρα και Παρασκευή 19:00 – 21:00
210-2810610

 

ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Τ.Ο. ΣΑΜΟΥ

Συνεχίζονται δυναμικά οι δράσεις των Συναγωνιστών της Τοπικής Οργάνωσης Σάμου. Το πρωί του Σαββάτου, 25 Μαΐου 2013, πραγματοποιήθηκε διανομή έντυπου υλικού στα χωριά Ηραίον, Μύλοι και Παγώνδας. Η αντίδραση του κόσμου απέναντι στους Συναγωνιστές μας, ήταν ένθερμη.

Ο απλός κόσμος γνωρίζει πια την αλήθεια και βλέπει το αληθινό πρόσωπο των Ελλήνων Εθνικιστών καθημερινά, γυρίζοντας την πλάτη στα διάφορα παπαγαλάκια της παραπληροφόρησης που διαδίδουν ψεύδη και συκοφαντίες. Αυτός είναι και ο λόγος που οι Συναγωνιστές μας τυγχάνουν τέτοιας υποδοχής ακόμα και σε μακρινά χωριά του νησιού μας.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας, πραγματοποιήθηκε στα γραφεία μας και η προγραμματισμένη ομιλία για τα εγκλήματα του κομμουνισμού κατά των Ελλήνων, από το Συναγωνιστή και Γραμματέα της Τ.Ο. Σάμου, Ζαβιτσάνο Βασίλειο.

Θεωρούμε περιττό να αναφερθούμε και πάλι στη συμμετοχή του κόσμου, αλλά και στη δίψα του να μάθει τα πραγματικά ιστορικά γεγονότα, τα οποία το σύστημα των μπολσεβίκων επί χρόνια απέκρυπτε με δόλιο σκοπό. Κουράγιο Έλληνες και η μέρα της λευτεριάς της Πατρίδας πλησιάζει.
ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ!

Τ.Ο. Σάμου
Θεμιστοκλή Σοφούλη & Άρεως 1
Ώρες Κοινού: Σάββατο 19.00 – 22.00
Τηλ.: 6984 305181

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-peiraia-boreiwn-proastiwn-samou#.UaZ5kEBM_RM#ixzz2Uin0YEA5

Exit mobile version