Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

xamail-letter__article__article

Είναι φανερός ο σκοπός, από χρόνια, των ανθελληνικών κομμάτων της αριστεράς. Κόμματα τα  οποία πιστεύουν στο διεθνισμό, ισχυρίζονται ότι για όλα όσα γίνονταν έφταιγαν οι πολιτικές ηγεσίες και ποτέ οι λαοί δεν είχαν να μοιράσουν τίποτα μεταξύ τους, καθώς και τα κόμματα της σημερινής Τριμερούς συγκυβέρνησης με τον Αβραμόπουλο να προσπαθεί να μας πείσει μέσα από τις δηλώσεις του πως η τουρκία είναι φίλος και συνεταίρος της Ελλάδος, δεν είναι παρά κόμματα επικίνδυνα για την εθνική μας ανεξαρτησία! Αν συμπεριλάβουμε και κάποιους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και της ΔΗΜΑΡ που χωρίς ίχνος εθνικής συνείδησης, απαξίωναν την ελληνική επανάσταση του 1821 και αλλοτρίωναν την ιστορία βεβηλώνοντας τη μνήμη του ελληνικού λαού που στέναζε κάτω από τον τουρκικό ζυγό, λέγοντας μέσω του Τατσόπουλου ότι οι Έλληνες περνούσαν καλά υπό των οθωμανών και την εμμονή της Ρεπούση για συνωστισμό στη ΣΜΥΡΝΗ ΤΟ 1922 και άρνησή της να αναγνωρίσει τη σφαγή 353.000 ελλήνων ποντίων, θα κατανοήσουμε γιατί οι τουρκοπράκτορες, που έχουν δώσει όρκο να τηρούν το Σύνταγμα και τους νόμους του Ελληνικού κράτους καθώς και να  υπηρετούν τα εθνικά μας συμφέροντα ,δεν έχουν καμία ενόχληση από τα κόμματά τους, ενώ προσβάλλουν κατάφωρα το Σύνταγμα και τους ελληνικούς νόμους! ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΤΟΥΡΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΜΑΣ! Θέλουν τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ εκτός νόμου για να τους λυθούν τα χέρια και να εκχωρήσουν τα νησιά μας, να μικρύνουν τα σύνορά μας και να έχουμε τα τζαμιά κάτω από τον Παρθενώνα και τους ιμάμηδες να ψάλλουν από τους μιναρέδες εις ονόματι της πολυπολιτισμικότητας και των υποσχέσεων που έδωσαν στα ξένα αφεντικά τους και πρέπει να εκτελέσουν! ΟΜΩΣ…..Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ  ΠΑΡΟΜΟΙΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΓΧΩΡΙΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΡΧΟΝΤΑΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΙ ΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΝΙΚΟΥΣΑΝ ΤΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΤΡΟΠΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ (ΕΦΙΑΛΤΕΣ)! ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ!ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΦΟΒΙΣΤΙΚΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΕΚΤΑΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ-ΤΟΥΡΚΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΑΡΑ ΚΑΚΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ!ΑΣ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ…..!ΠΟΤΑΜΙ ΘΑ ΞΕΧΥΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΒΟΥΛΕΥΣΕΩΝ ΤΟΥΣ! ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ!

Α.Β.

Χιλιάδες Έλληνες απέτισαν φόρο τιμής στους τελευταίους υπερασπιστές της Πόλης

Συγχαρητήρια στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο και βουλευτή επικρατείας της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ κ.Παππά που με πολύ καυστικό και εθνικιστικό λόγο έδωσε ένα μάθημα στους οπαδούς του νεοφιλελευθερισμού και συγκεκριμένα στο βουλευτή της ΝΔ Α.Λυκουρέντζο που προφανώς εσκεμμένα ξέχασε την σημερινή αποφράδα ημέρα, κάτι που κανείς ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΠΟΤΕ, για να θυμηθεί όμως αμέσως τον Κ. Καραμανλή και το μεγάλο του κατόρθωμα την είσοδο της Ελλάδας στην ΕΟΚ σαν σήμερα!!Στην προσπάθειά του προφανώς να αποδείξει τη νομιμοφροσύνη του στη ΝΔ ο νεοφιλελεύθερος βουλευτής ,υπέπεσε σε σφάλμα που τον έβλαψε αντί να τον ωφελήσει! Αν είναι δυνατόν να κάνει συγκρίσεις εθνοπροδοτών (η Κύπρος είναι μακράν) με του τελευταίου ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ ΤΗΣ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ ΗΡΩΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΘΡΥΛΟΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑ ΤΩΝ ΝΕΩΤΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ! Τέτοιες μέρες μνήμης και τιμής για το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ είναι ανάγκη για τους απανταχού ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΕΝΟΣ ΛΕΠΤΟΥ ΣΙΩΠΗ ΔΕΝ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΣΗΜΕΡΑ!!! ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ  ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ 1974 ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΑΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΟΚ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ,ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ! ΕΝΑΣ ΜΟΝΟ ΔΡΟΜΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ:ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ΞΕΝΟΦΕΡΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΠΑΣΑΔΕΣ! ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΤΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ!

Κ.Λ.

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Η Χρυσή Αυγή θα είναι εδώ για πολλά χρόνια για το δίκαιο των Ελλήνων!

Διαβάζοντας το άρθρο σας, στο οποίο μεταξύ  άλλων επίσης σημαντικών, μαθαίνουμε ότι η μνημονιακή κυβέρνηση, κυβέρνηση όχι όλων των Ελλήνων αλλά των εκλεκτών της, με την εγκύκλιο του Φεβρουαρίου (ΠΟΛ 1033/21.02.2013),δίνει τη δυνατότητα στους 54.000 εκλεκτούς να δικαιολογήσουν τις  καταθέσεις που έβγαλαν στο εξωτερικό(Ελβετία, λίστα λαγκάρτντ) την περίοδο 2010-2012 ,με τη μορφή άτυπων δωρεών και γονικών παροχών,  έστω και εκπρόθεσμα, εκτός από θυμό και αγανάκτηση, συναισθήματα απόλυτα φυσιολογικά, αφού ανήκω όπως και η πλειονότητα των συμπατριωτών μου σε αυτούς που αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στις καθημερινές ανάγκες διαβίωσης ,νιώθω περήφανη που σήμερα στη βουλή  υπάρχει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ η μόνη πολιτική δύναμη που αντιστέκεται, ξεσκεπάζει και δημοσιοποιεί όλες τις παρανομίες στον ελληνικό λαό που εξαθλιώνεται όλο και περισσότερο από τους προδότες, εντολοδόχους των ξένων συμφερόντων που ξεπουλάνε την πατρίδα μας, επίορκοι και υπόδικοι όλοι τους για τα εγκλήματα που διαπράττουν καθημερινά ενάντια στον ελληνικό λαό εις ονόματι της κάλπικης δημοκρατίας τους! Αναρωτιέμαι αν δεν υπήρχε η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ , ΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΘΑ ΖΟΥΣΑΜΕ!!  ΕΛΠΙΔΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΖΟΦΕΡΗ,ΑΘΛΙΑ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ , ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ  ΚΙΝΗΜΑ! Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ,ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΜΑΣ,ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟΥΣ ,ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΩΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙΒΟΥΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ. ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΑΣ ΑΝΑΡΩΤΗΘΟΥΜΕ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΤΙΜΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΑΝΕΡΓΑ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΥΛΑ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ,Η ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΕ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΜΕ ΙΣΟΝΟΜΙΑ,ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ,ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ!ΜΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ, ΜΕ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ.

Φ.Ρ.

Εφημερίδα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, αρ. φύλλου 827 (Προσφορά με ιστορικό ένθετο για την Άλωση)

Αγαπητοί συναγωνιστές και συνέλληνες, λίγα γεγονότα έχουν σημαδέψει τη συλλογική ψυχή των Ελλήνων τόσο πολύ όσο η άλωση της Πόλης μας, της αιώνιας Πατρίδας μας. Το γεγονός αυτό και η αντίσταση των λίγων Ελλήνων μαζί με το στρατό των Γενουατών είναι σηματωροί για  κάθε σημερινό εθνικά σκεπτόμενο Έλληνα. Τα λάθη, οι αβλεψίες , οι παραλείψεις των Ελλήνων της Πόλης είχαν ήδη επισημανθεί από τον μοναχό Ιωσήφ Βρυέννιο (όσοι συναγωνιστές ενδιαφέρονται ας διαβάσουν κείμενα του ) και είναι τραγικά επίκαιρες οι προβλέψεις και οι επισημάνσεις του μοναχού.  Απαιτείται στις σημερινές συνθήκες να αφουγκραζόμαστε τα επερχόμενα γεγονότα, να μην εφυσυχάζουμε και να μην δειλιάζουμε. Ας στοιχηθούμε με όσους Έλληνες πρωτοπορούν στον καλό αγώνα και σαν καστροφύλακες αγρυπνούν και συνεγείρουν για όσα κακώς κείμενα, δεινά και δολερά επελαύνουν. Κριτήριο  ας είναι ποιοι πάνω από όλα έχουν την Ελληνική ψυχή , την Ελληνική καρδιά, την Ελληνική Σημαία σαν ασπίδα και σαν φάρο. Στο σκοτάδι και στο ζόφο αφημένοι κριτήριο ας είναι ποιοι μας φέρνουν τα ελληνικά ιδεώδη ως εφαλτήριο για μια νέα Ελλάδα.

Β.Α.

29 Mαΐου 1453 –«Η Πόλις Αλίσκεται…»

Έχουν χάσει κάθε μέτρο πια… Τους ξεφεύγουν λόγια και δημοσιοποιούν σκέψεις που δε θα τολμούσαν ούτε ψιθυριστά να πουν σε ανθρώπος του πολύ στενού περιβάλλοντός τους… Δήλωσε λοιπόν ο ”πρωθυπουργός μας” ευθαρσώς, πως το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο μπήκε στο ντουλάπι, επειδή στοχεύει να π ε ρ ι θ ω ρ ι ο π ο ι ή σ ε ι (!) τη Χρυσή Αυγή…Κατάλαβε τι είπε; Μιλάει για ΝΟΜΙΜΟ κόμμα της Ελληνικής βουλής και μάλιστα για κόμμα που στη χειρότερη είναι τρίτο και στην καλύτερη δεύτερο (προς το παρόν) στις επόμενες εκλογές! Και το σπουδαιότερο;Το ΜΟΝΑΔΙΚΟ εθνικιστικό κόμμα της Ελλάδας!…

M.Γ. Πολιτικός επιστήμων

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-pempth-30-maiou-2013#.UaaCtUBM_RM#ixzz2Uiwcachq

Exit mobile version