Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ενάντια στο πνεύμα του ραγιαδισμού!

poreia-syntagma__article

«Ελληνική Φυλή, ο χειρότερος εχθρός σου ο εαυτός σου!»
Περικλής Γιαννόπουλος

Όσο κι αν ακούγεται αξιοπερίεργο, ο μεγαλύτερος εχθρός του Κινήματός μας είναι ο κακός εαυτός του Λαού μας. Είναι εκείνος ο εαυτός ο οποίος επέτρεψε στις συμμορίες των φιλελεύθερων και των μαρξιστών να λαφυραγωγήσουν το Ελληνικό Κράτος κι επιπρόσθετα, να το καταστήσουν προτεκτοράτο των διεθνών τοκογλύφων και δορυφόρο της Τουρκίας. Είναι εκείνος ο εαυτός ο οποίος θαμπώθηκε από τον κίβδηλο υλικό ευδαιμονισμό των τραπεζικών δανείων. Είναι τέλος, εκείνος ο εαυτός ο οποίος επέτρεψε η ηττοπάθεια, η υποταγή και ο ραγιαδισμός να γίνουν το κύριο δόγμα της μεταπολίτευσης.

Είχε απόλυτο δίκαιο ο πολύς Περικλής Γιαννόπουλος, όταν εκατό και πλέον έτη πίσω, κατακεραύνωνε το Λαό της εποχής του. Μη φαντάζεσθε πως εκείνος ο Λαός έχει σοβαρές διαφορές από τους σημερινούς συμπατριώτες μας. Ναι, ήταν εκείνος ο Λαός ο οποίος είχε αφεθεί έρμαιο στις διαθέσεις των τότε πολιτικάντηδων. Κι όμως, ήταν ο ίδιος Λαός ο οποίος μετά από λίγα μόλις χρόνια έγραψε με χρυσά γράμματα τα έπη του Μακεδονικού Αγώνος, των δύο Βαλκανικών Πολέμων και της τιτάνιας επεκτάσεως της ελληνικής λόγχης προς ανατολάς.

Ηθικό δίδαγμα από την Ιστορία, την οποία οι ψευτοδημοκράτες θέλουν να λησμονήσουμε ή ακόμη χειρότερα να διαγράψουμε: το αίμα το οποίο ρέει στις φλέβες μας, είναι η σύνδεσή μας με τους ένδοξους Νεκρούς του παρελθόντος και με τους Ήρωες του μέλλοντος. Το αίμα της Φυλής είναι ο αστάθμητος παράγων της Ιστορίας, εκείνος τον οποίο οι εχθροί της Ιδεολογίας μας υποτίμησαν και αργά ή γρήγορα θα το πληρώσουν.

Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο, δεν έχουμε δικαίωμα να μισούμε το Λαό μας, παρά τα όσα επαίσχυντα ανέχτηκε επί τόσες δεκαετίες. Αντιθέτως, έχουμε καθήκον, όχι μόνο να μισήσουμε εκείνους οι οποίοι καλλιέργησαν στο Λαό μας τον ραγιαδισμό, αλλά πολύ περισσότερο, να υποδείξουμε στο Λαό μας τους υπεύθυνους της σημερινής του εξαθλίωσης. Κι αυτοί οι υπεύθυνοι, μη γελιέστε, δεν είναι οι ξένοι! Είναι τα ψοφίμια της μεταπολίτευσης, τα οποία έχτισαν τις πολιτικές τους καριέρες πάνω στο αίμα και στον ιδρώτα του Λαού μας. Είναι εκείνοι οι προδότες του Έθνους, οι οποίοι θυσίασαν το Λαό τους και την Πατρίδα, προκειμένου να κερδίσουν τα εύσημα των εχθρών του Ελληνισμού και να αυξήσουν τα περιουσιακά τους στοιχεία.

Τόσο ο διεθνισμός της μαρξιστικής Αριστεράς, όσο και ο φιλελευθερισμός της πατριδοκάπηλης Δεξιάς, είναι ιδεολογήματα ξένα προς τον ελληνικό τρόπο ζωής και σκέψης. Είναι η απόρροια του σιωνιστικού σκότους το οποίο έχει σκεπάσει την Πατρίδα μας. Δεν είναι διόλου τυχαία η κοινή τους επίθεση προς το ένα και μοναδικό αντίπαλο δέος, τον Λαϊκό Εθνικισμό. Μάλιστα οι δύο σιωνιστικές τάσεις, μαρξισμός και φιλελευθερισμός, συναγωνίζονται σε δουλοπρέπεια απέναντι στον παγκόσμιο αφέντη και στο μέγεθος της προδοσίας έναντι του Λαού και του Έθνους μας.

Αυτό είναι το στοιχείο το οποίο εμείς οι Εθνικιστές οφείλουμε να υποδείξουμε στο Λαό μας. Ελληνικέ Λαέ, αν γυρεύεις τη Λευτεριά σου, απαλλάξου από εκείνους οι οποίοι σε θέλουν αιώνια δέσμιο των τόκων και των αποφάσεων του διεθνούς σιωνισμού!

Εν κατακλείδι, και μακράν από τρομοκρατικής φύσεως διλήμματα του τύπου «ευρώ ή δραχμή», το μοναδικό δίλημμα για τον Ελληνικό Λαό είναι ένα: διαιώνιση της σκλαβιάς των τόκων και του ραγιαδισμού ή εθνική αξιοπρέπεια, Τιμή και εθνική ανεξαρτησία; Εκείνοι οι οποίοι επιλέγουν το δεύτερο, είναι οι υποστηρικτές του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, οι οποίοι και νομοτελειακά θα αυξάνονται: διότι όσοι έζησαν έστω και για μια ώρα ελεύθεροι, θα προτιμήσουν το θάνατο από την επαναφορά στο καθεστώς της σκλαβιάς!

Ευάγγελος Καρακώστας

Αντεπίθεση

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/enantia-sto-pneuma-tou-ragiadismou#.UacXpkBM_RM#ixzz2UlXEiX3R

Exit mobile version