Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η κυβέρνηση έχει δεσμευτεί στους τοκογλύφους για το «αντιρατσιστικό» έκτρωμα

shulz_synagoge__article

Αφού συνεχίζουν ανενόχλητοι να βυθίζουν τους Λαούς της Ευρώπης στη δουλεία των τόκων, οι μεγαλοπαράγοντες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, θέτουν σε Νο1 θέμα της ατζέντας τους, το ζήτημα της ραγδαίας ανόδου της Χρυσής Αυγής. Τούτο καταδείχθηκε και σε εκδήλωση του γερμανικού σοσιαλδημοκρατικού κόμματος στο Βερολίνο, όπου το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα μονοπώλησε το ενδιαφέρον.

Η Σεσίλια Μάλμστρεμ, επίτροπος της Ε.Ε. για εσωτερικές υποθέσεις, τόνισε πως «το φαινόμενο της ακροδεξιάς στην Ελλάδα δεν είναι συγκυριακό, ούτε θα εξαφανιστεί όταν ξεπεραστεί η κρίση». Μάλιστα αποκάλυψε, πως στελέχη της κυβέρνησης, την είχαν διαβεβαιώσει κατά την πρόσφατη επίσκεψή της στην Ελλάδα, πως το νομοσχέδιο με το οποίο θα επιχειρηθεί η ανάσχεση της δυναμικής της Χρυσής Αυγής, θα κατατεθεί σύντομα.

Στην ίδια εκδήλωση στο ίδρυμα «Φρίντριχ Έμπερτ» του Βερολίνου, ο πρόεδρος του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς, φάνηκε ανυπόμονος για τη λήψη μέτρων εις βάρος των Ελλήνων Εθνικιστών. «Την ακροδεξιά την νικάς, όταν οι πολιτικοί έχουν το θάρρος να ορθώσουν δημόσια το ανάστημά τους», δήλωσε ο κύριος αυτός, αποδεικνύοντας στην πράξη το είδος της «δημοκρατίας» το οποίο η Ε.Ε. επιθυμεί να επιβάλλει στην Ευρώπη. Καθίσταται πασιφανές πως η Ε.Ε. τρέμει στην ιδέα πως η Ελλάδα αποτελεί την πρώτη δυναμική εστία αντίστασης ενάντια στην οικονομική εξαθλίωση και στην εθνική αποδόμηση, χάρη στη Χρυσή Αυγή. Ως εκ τούτου, εντείνονται οι πιέσεις προς την κυβέρνηση Σαμαρά και λοιπών συνεταίρων, ώστε να επιτευχθεί η φίμωση του Ελληνικού Λαού και να καταπατηθούν οι πολιτικές του ελευθερίες. Επί το απλούστερον, η Ε.Ε. και οι διεθνείς τοκογλύφοι δε το κρύβουν διόλου: οι Έλληνες έχουν το δικαίωμα να εκφράζουν τις πολιτικές τους πεποιθήσεις, εκτός αν αυτές βρίσκονται εκτός του ελεγχόμενου πλαισίου. Και δυστυχώς για τους τοκογλύφους κι ευτυχώς για τον Ελληνικό Λαό, η Χρυσή Αυγή, το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, βρίσκεται εκτός του πλαισίου αυτού.

Ιδιαίτερη όμως αίσθηση και δικαίωση της Χρυσής Αυγής αποτελεί το γεγονός πως η κυβέρνηση των τριών προθύμων προχωρά αναίσχυντα σε δεσμεύσεις προς τους ξένους, οι οποίες αφορούν στα συνταγματικά κατοχυρωμένα δικαιώματα των Ελλήνων. Προφανώς στα πλαίσια του ανταγωνισμού υποτέλειας μεταξύ των κομμάτων της τρικομματικής κυβέρνησης και του Σύριζα προς τους ευρωπαίους «εταίρους», οφείλεται και η λύσσα συγκεκριμένων πολιτικών προσώπων να κατατεθεί το «αντιρατσιστικό» έκτρωμα…

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-kubernhsh-echei-desmeutei-stous-tokoglufous-gia-to-antiratsistiko-ektrwma#.UacaUUBM_RM#ixzz2UlZeGfLR

Exit mobile version