Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Αθηνών, Αργολίδας, Σερρών, Ελληνική Αυγή για την Αθήνα

athpap__article

Όταν το Παρελθόν δείχνει τον δρόμο για το Μέλλον, τότε η Γνώση γίνεται Δύναμη!

Αυτό μας απέδειξε με τη συγκλονιστική ομιλία του, το απόγευμα του Σαββάτου στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών, ο Συναγωνιστής Νίκος Παπαδιονυσίου.

Η ομιλία είχε σαν θέμα τη «Σύγχρονη Οπλιτική Φάλαγγα». Ένας τίτλος που παραπέμπει  στη στρατιωτική φάλαγγα των Σπαρτιατών, η οποία αποτελούσε ένα πρότυπο λειτουργίας  μιας άψογης «κυτταρικής» κοινωνίας. Κάθε «κύτταρο – άτομο», σε μια αμυντική διάταξη, προστάτευε εκτός από τον εαυτό του με την ασπίδα του και τη δεξιά πλευρά του συμπολεμιστή του,  δημιουργώντας  μια αδιάσπαστη αλυσίδα.

Έτσι φτιαχνόταν ένα αδιαπέραστο τείχος από ασπίδες, ενώ οι πολεμιστές συγχρόνως διατηρούσαν την ευχέρεια βάδισης, κατεύθυνσης  και σχηματισμού. Το παράδειγμα  θα μπορούσε να είναι απλά στρατιωτικό, αν δεν περιείχε και την έννοια της θέσης που κατείχε ο «ρίψασπις», αυτός δηλαδή που από φόβο έρριπτε την ασπίδα του, θέτοντας σε κίνδυνο όχι απλά τη ζωή του, αλλά και τη συνοχή της φάλαγγας. Ο «ρίψασπις»,  αν γλίτωνε από τη μάχη, εισέπραττε ισόβια την περιφρόνηση και την απέχθεια της σπαρτιάτικης κοινωνίας. Τότε βέβαια οι Έλληνες μάχονταν μόνον για τη Νίκη ή την Αθανασία!!! Ο εχθρός ήταν αναγνωρίσιμος.

Σήμερα, ο εχθρός είναι δειλός και προδότης. Φοράει τον μανδύα του  «δημοκράτη» και  αγωνίζεται μόνο για το χρήμα. Με το προσωπείο του  πολιτικού « Εφιάλτη», έχει ανοίξει δεκάδες κερκόπορτες, από όπου περνάνε ελεύθερα όλοι οι εχθροί του  Έθνους. Το Κίνημα μας είναι η μοναδική σύγχρονη Σπαρτιατική Φάλαγγα, έτοιμη να επιτελέσει με θάρρος και αυταπάρνηση το ιερό ιστορικό της καθήκον, που είναι  η σωτηρία του Έθνους και της Φυλής. Το Εθνικιστικό Ιδεώδες το οποίο πρεσβεύουμε, διέπεται από ευγενείς αρχές αποτελώντας την κατάληξη του δρόμου της Αρετής.

Παρατεταγμένοι ο ένας δίπλα στον άλλο, ας δώσουμε τον Ιερό Αγώνα που μας προστάζει η Φωνή του Αίματος, μέχρι την ολοκληρωτική Νίκη!

Η Νίκη είναι δική μας Έλληνες!

Τ.Ο. Αθηνών
Δηλιγιάννη 50, σταθμός Λαρίσης
210-8235030
Τρίτη, Τετάρτη & Σάββατο: 19:00-21:00

Ομιλία στα γραφεία της Δημοτικής Παράταξης “Έλληνική Αυγή για την Αθήνα”

Στο γραφείο της Δημοτικής παράταξης «Eλληνική Αυγή για την Αθήνα», επί της οδού Φιλολάου στο Παγκράτι, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής, ομιλία του Συναγωνιστή Γιάννη Παπακωνσταντίνου με θέμα: «Ελληνικό Βυζάντιο».

Ο ομιλητής με γλαφυρό τρόπο αλλά και επικαλούμενος πλήθος ιστορικών πηγών, αφού περιέγραψε την περιρρέουσα ατμόσφαιρα της εποχής της Άλωσης, ανέλυσε στο πολυπληθές ακροατήριο που παρακολουθούσε την εκδήλωση, τόσο τις πολιτικές πτυχές όσο και τις άγνωστες  λεπτομέρειες ενός από τα σημαντικότερα γεγονότα της Ευρωπαϊκής και παγκόσμιας ιστορίας. Μετά την τοποθέτηση του ιστορικού πλαισίου, μέσα στο οποίο διαδραματίσθηκαν τα τραγικά γεγονότα που  οδήγησαν στη δραματική  μέρα της Άλωσης την 29η Μαϊου 1453, ο ομιλητής  αναφέρθηκε στις προσωπικότητες που λάμπρυναν  την πλέον κραταιή στο χρόνο ελληνική αυτοκρατορία. Περιέγραψε με εκφραστική παραστατικότητα τις δραματικές στιγμές της Άλωσης και το μεγαλείο του Έλληνα Αυτοκράτορα Κωνσταντίνου Παλαιολόγου, που έπεσε μαχόμενος στην Πύλη του Ρωμανού,  αγωνιζόμενος σαν ένας απλός  στρατιώτης. Η γενναιότητα και η εθνική αυταπάρνησή του ήταν τέτοια που έγινε φωτεινό παράδειγμα θυσίας για την Υπέρτατη Ιδέα!

Ο Συναγωνιστής δεν παρέλειψε να υπογραμμίσει τον ύπουλο και προδοτικό τρόπο με τον οποίο άνοιξε η κερκόπορτα  επιτρέποντας στα βαρβαρικά στίφη να περάσουν  στην καρδιά της Βασιλεύουσας. Ο ελληνικός λαός, ποτέ δεν μπόρεσε να ξεπεράσει την πτώση της Αυτοκρατορίας μας την οποία μοιρολόγησε, τραγούδησε και μεταφέρει σαν μνήμη στις επερχόμενες γενιές με τη φράση «εντολή» για την Κωνσταντινούπολη: « Πάλι με χρόνια με καιρούς, πάλι δική μας θα ΄ναι!»

Τ.Ο. Σερρών: Ενημερωτική δράση σε Ροδολίβος, Πρώτη, Αγγίστα, Μπάφρα και Δραβίσκο

Το απόγευμα της Τετάρτης, κλιμάκιο Συναγωνιστών της Τ.Ο. Σερρών, επισκέφτηκε τα χωριά Ροδολίβος, Πρώτη, Αγγίστα, Μπάφρα και Δραβίσκο.  Η υποδοχή του κόσμου ήταν ιδιαίτερα θερμή, ενώ το έντυπο υλικό έγινε για άλλη μια φορά κυριολεκτικά ανάρπαστο. Οι Συναγωνιστές είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με πλήθος κατοίκων, οι οποίοι εξέφρασαν τα προβλήματα τους σχετικά με την εγκληματικότητα των αλλοδαπών στην περιοχή.

Οι ενημερωτικές δράσεις συνεχίζονται σε τακτική βάση σε ολόκληρο τον Νομό των Σερρών, για να γνωρίσουν όσο το δυνατόν περισσότεροι Έλληνες τις πολιτικές θέσεις του Κινήματός μας. Οι θέσεις μας είναι οι μόνες που μπορούν να βγάλουν την Πατρίδα μας από το αδιέξοδο. Σε αυτόν τον αγώνα καλούμε κάθε αγνό Πατριώτη και Εθνικιστή να συμβάλλει τα μέγιστα.

Τ.Ο. Σερρών
Βασιλέως Βασιλείου 25, 1ος όροφος
Ώρες κοινού: Δευτέρα & Τετάρτη 19:30 – 21:30
Τηλέφωνο: 6938 721350

Τ.Ο. Αργολίδας: Η Χρυσή Αυγή με πράξεις δείχνει αλληλεγγύη στον Ελληνικό Λαό

Δεν χρειάστηκε περισσότερο από μια ώρα για να εξαντληθούν τα τρόφιμα και τα είδη ρουχισμού, που διένειμε σε δεκάδες ελληνικές οικογένειες το Κίνημά μας, την Κυριακή 26 Μαΐου το απόγευμα στα γραφεία της Τ.Ο Αργολίδας στο Ναύπλιο. Δυστυχώς αυτή είναι η κατάσταση στην οποία έχουν φέρει τους συμπατριώτες μας τα κόμματα του «συνταγματικού τόξου», τα κόμματα που κατέστρεψαν την Πατρίδα μας και υπονόμευσαν με μεθοδικότητα το μέλλον του Ελληνισμού. Να ξέρουν όμως ότι λογαριάζουν χωρίς την Χρυσή Αυγή. Λογαριάζουν χωρίς τους Έλληνες Εθνικιστές. Το Κίνημα μας, πιστό στα όσα προεκλογικά είχαμε υποσχεθεί επιστρέφει στον Ελληνικό Λαό τα χρήματα που λαμβάνουν οι βουλευτές κάθε μήνα, αλλά και αυτά από την κρατική χρηματοδότηση, μέσω δράσεων αλληλεγγύης μόνο για Έλληνες. Έχουν πραγματοποιηθεί δεκάδες διανομές τροφίμων και ρούχων σε όλη την Ελλάδα. Όσο και αν διάφοροι ανθέλληνες προσπάθησαν να βάλλουν εμπόδια στο δρόμο μας οι πράξεις μας έχουν  τεράστια απήχηση στην κόσμο που τον γεμίζει με δύναμη για να συνεχίσει τον Αγώνα. Ειδικότερα στην Αργολίδα, οι συμπατριώτες μας κάθε ηλικίας που ήρθαν από τα γραφεία στο Ναύπλιο για να λάβουν αυτή την μικρή βοήθεια, ζητούσαν εκτός των άλλων να ενημερωθούν και για τις θέσεις της Χρυσής Αυγής. Είναι αυτονόητο ότι στο προσεχές μέλλον θα επαναληφθεί αντίστοιχη παρέμβαση συμπαράστασης στον λαό της Αργολίδας.

 

Τ.Ο. Αργολίδας
Παράσχου 9, Ναύπλιο
Πέμπτη 20:00 – 22:00, Κυριακή 19:00 – 22:00
Τηλ. 6980 507785

 
Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-athhnwn-argolidas-serrwn-ellhnikh-augh-gia-thn-athhn#.UadOO0BM_RM#ixzz2UmTGUWN8

Exit mobile version