Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Στο Ισραήλ για να αντιμετωπίσει την Χρυσή Αυγή ο Αβραμόπουλος

avram-israil__article

Έχουμε καταλάβει εδώ και καιρό ότι η Χρυσή Αυγή εδώ και καιρό έχει πάψει να είναι μόνο εφιάλτης του ντόπιου πολιτικού κατεστημένου και έχει αναχθεί σε κίνδυνο παγκοσμίου επιπέδου για τους απανταχού κερδοσκόπους και εχθρούς της Ελλάδας. Το θέμα Χρυσή Αυγή έχει απασχολήσει την Μέρκελ, το ΔΝΤ, τον Σόιμπλε, το Παγκόσμιο Εβραϊκό Συμβούλιο και πολλούς άλλους φορείς ανθελληνισμού, ενώ τον «λαγό» σε τέτοιες συζητήσεις παίζουν οι εγχώριοι πολιτικάντηδες, από τον Τσίπρα μέχρι και τον Σαμαρά, οι οποίοι κόπτονται για το τέλος του καθεστώτος της κλεπτοκρατίας, το οποίο απειλείται από την Χρυσή Αυγή.

Πήγε λοιπόν ο Αβραμόπουλος στο Ισραήλ και πήρε, εκ μέρους της κυβέρνησης, το χρίσμα για διαιώνιση του συστήματος που καταπιέζει τους Έλληνες. Κεντρικό θέμα των συνομιλιών του υπουργού εξωτερικών που κατάφερε οι τουρκικές φρεγάτες να περιπολούν στο Σούνιο, ήταν η αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής. Οι ισραηλινοί έθεσαν στον Αβραμόπουλο την ανησυχία τους για την άνοδο της Χρυσής Αυγής και τον παρακάλεσαν να αντιμετωπίσει την φωνή της αλήθειας, που καταγγέλλει την υποκρισία των κυβερνώντων που θέλουν αμυντική συνεργασία με τους σύμμαχους των τούρκων, ώστε να αντιμετωπιστούν οι τούρκοι. Από την μεριά του ο Αβραμόπουλος εξέφρασε την σιγουριά του για την επιτυχή αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής, αφού ο Σαμαράς θα φέρει την «ανάπτυξη».

Βέβαια ούτε ο Σαμαράς θα φέρει ανάπτυξη, ούτε οι Ισραηλινοί θα είναι σύμμαχοι μας εναντίον των τούρκων, αφού τους δένουν ζωτικά συμφέροντα, ούτε η κυβέρνηση πρόκειται να αντιμετωπίσει επιτυχώς την Χρυσή Αυγή. Οι μέρες της διακυβερνήσεως της χώρας μας από υπηρέτες ξένων συμφερόντων έχουν τελειώσει. Η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού πλησιάζει.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/sto-israhl-gia-na-antimetwpisei-thn-chrush-augh-o-abramopoulos#.UaelPkBM_RM#ixzz2UnyhiWDy

Exit mobile version