Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Θεσσαλονίκης, Σαλαμίνας, Πειραιά, Συνέντευξη Σαχινίδη Ιωάννη στο Pella TV

Δραστηριότητες Τοπικών: Θεσσαλονίκης, Σαλαμίνας, Πειραιά, Συνέντευξη Σαχινίδη Ιωάννη στο Pella TV

Την Τρίτη, 28/05/2013, πραγματοποιήθηκε ομιλία στο γραφείο της Τ.Ο. Πειραιώς από τον Συναγωνιστή και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Παναγιώτη Κ.  με θέμα: « Η Άλωση της Κωνσταντινούπολης».

Ο Συναγωνιστής άνοιξε την ομιλία του κάνοντας μία ιστορική αναδρομή στις κοινωνικοπολιτικές συνθήκες που υπήρχαν εκείνη την εποχή. Στη συνέχεια έκανε μία εκτενή και λεπτομερέστατη αναφορά στις μάχες που έγιναν μέχρι την άλωση της Πόλης. Ιδιαίτερη μνεία έγινε… στον απαράμιλλο ηρωισμό και στο θάρρος που έδειξαν οι υπερασπιστές των τειχών κατά την διάρκεια των μαχών. Οι Βυζαντινοί με αρχηγό τον Αυτοκράτορα Κωνσταντίνο Παλαιολόγο, δεν δείλιασαν μπροστά στον αριθμητικά ισχυρότερο στρατό των Οθωμανών. Ρίχνονταν σαν λιοντάρια στη μάχη υπερασπίζοντας μέχρις ενός τα Πάτρια εδάφη από τους κατακτητές. Η ηρωική και σθεναρή αντίσταση των υπερασπιστών τελικά κάμφθηκε από την εισβολή των αλλόφυλων στην Πόλη. Ο Αυτοκράτορας πέφτει μαχόμενος. Οι εχθροί καταλαμβάνουν την Κωνσταντινούπολη και προβαίνουν σε ειδεχθείς πράξεις βίας. Σκοτώνουν όποιον βρεθεί στον δρόμο τους, βιάζουν, καίνε, καταστρέφουν.  Μια χιλιόχρονη αυτοκρατορία φτάνει στο τέλος της.  Μπορεί να έχουν περάσει 560 χρόνια από την άλωση της Κωνσταντινούπολης, παρόλα αυτά, εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές, οι ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ και οι ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΙΣΣΕΣ δεν πιστεύουμε σε χαμένες πατρίδες. Πιστεύουμε σε ΔΟΥΛΟΜΕΝΕΣ Πατρίδες, τις οποίες θα ελευθερώσουμε. Εκεί που ήταν Ελλάδα θα ξαναγίνει ΕΛΛΑΔΑ!

Η ομιλία έκλεισε με την απαγγελία του Εθνικού Ύμνου, μέσα σε κλίμα συγκίνησης.

Τ.Ο. Πειραιά
Καραΐσκου 111 (7ο όροφος)
Τρίτη & Παρασκευή: 19:00-22:00
Τηλ. 210 4172693, 6980 745805

Διανομή τροφίμων και ενημερωτική εκστρατεία στη Μηχανιώνα Θεσσαλονίκης

Τις τελευταίες εβδομάδες η παρουσία μας στη Νέα Μηχανιώνα Θεσσαλονίκης έχει ενοχλήσει πολλούς. Έτσι, τα γραφεία του Τοπικού Πυρήνα στην περιοχή, δέχθηκαν επίθεση από 15 περίπου «νεαρούς του αντιεξουσιαστικού χώρου», ευτυχώς σε ώρα που δε βρισκόταν κανείς μέσα.  Λίγες μέρες μετά, οργανώθηκε «αντιφασιστική συγκέντρωση». Φυσικά, αρκέστηκαν σε μερικά συνθήματα από 200 μέτρα μακριά για περίπου 30 λεπτά και κάπως έτσι η «επανάσταση» πήρε σάρκα και οστά και στη Μηχανιώνα.

Η απάντηση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ είναι έμπρακτη και άμεση. Έξω στο δρόμο, εκεί που χτυπάει η καρδιά του Ελληνικού λαού, καθημερινά με ενημερωτικές δράσεις και πράξεις  κοινωνικής αλληλεγγύης.

Από το πρωί του Σαββάτου, πλήθος κόσμου μαζεύτηκε στα γραφεία του Τοπικού Πυρήνα Νέας Μηχανιώνας, για την καθιερωμένη διανομή τροφίμων. Για ακόμη μία φορά αλιευτές από την ευρύτερη περιοχή, έδωσαν εκατοντάδες κιλά ψάρια για να μοιραστούν σε άπορους συμπατριώτες τους, από τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Αργότερα πραγματοποιήθηκε ενημερωτική εκστρατεία, από δεκάδες μέλη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στους κεντρικότερους δρόμους της Μηχανιώνας, μιας περιοχής που έχει αποδείξει το φρόνημά της εδώ και χρόνια, όταν η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ήταν ο μόνος πολιτικός φορέας που της στεκόταν, ενώ τα υπόλοιπα κόμματα έπαιρναν το μέρος των Αιγύπτιων αλιεργατών.

Συνθήματα ακούγονταν στους δρόμους και ενημερωτικό υλικό, με τις Θέσεις του Κινήματός μας, μοιράζονταν σε περαστικούς και θαμώνες καταστημάτων. Τα σχόλια του κόσμου ήταν κάτι περισσότερο από θετικά και δήλωναν πως με τις δράσεις και τις πράξεις μας, στις επόμενες εκλογές θα είμαστε τουλάχιστον δεύτερο κόμμα.

Εμείς ανανεώσαμε το ραντεβού μας για την επόμενη εβδομάδα. Θα είμαστε και πάλι στα ίδια σημεία, μοιράζοντας τρόφιμα και ενημερωτικό υλικό, συνεχίζοντας τον Δίκαιο Αγώνα μας, Εναντίον όλων!

Τιμή και Δόξα σε όσους θυσιάστηκαν για τα Όσια και Ιερά της Φυλής

Με αυτά τα λόγια κάποτε τιμήθηκαν οι ένδοξοι Έλληνες καταδρομείς από την ανώτατη πολιτική και στρατιωτική ηγεσία της πατρίδας μας, αναγνωρίζοντας  την ολοκληρωτική θυσία και αυταπάρνηση των ηρωικών λοκατζήδων για την απελευθέρωση της Ελλάδας και του λαού μας.

Οι αθάνατοι αυτοί ΑΝΔΡΕΣ έδωσαν τη ζωή τους Όποτε και Όπου η Πατρίδα τούς το ζήτησε και ενάντια σε οποιοδήποτε εχθρό. Δεν ρώτησαν τίποτε ούτε ζήτησαν κάτι. Απλά θυσιάστηκαν. Δεν εγκατέλειψαν τα «όπλα τα ιερά» και άφησαν την τελευταία τους πνοή στη Βόρεια Αφρική, στα νησιά του Αιγαίου, στα βουνά της Στερεάς Ελλάδας, της Πελοποννήσου, στον Γράμμο, στο Βίτσι, στην Κύπρο και οπουδήποτε αλλού τους κάλεσε το καθήκον.

Την Κυριακή 26 Μαϊου τιμήθηκαν οι « υπέρ πίστεως και πατρίδος»  πεσόντες Έλληνες Ιερολοχίτες και καταδρομείς στο στρατόπεδο της Ρεντίνας Θεσσαλονίκης. Πολλοί Συναγωνιστές, έφεδροι καταδρομείς, μέλη λεσχών και φίλων καταδρομέων παραβρέθηκαν στην παραπάνω τελετή μνήμης. Έλαμψαν, για ακόμη μία φορά, δια της απουσίας τους οι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι της Θεσσαλονίκης όλων των κομμάτων του «δημοκρατικού τόξου». Όλοι αυτοί που σπεύδουν και κλίνουν το γόνυ σε ανύπαρκτους νεκρούς και ήρωες. Όλοι αυτοί που τόσο γρήγορα ξέχασαν, πως αν δεν στέκονταν με το όπλο στο χέρι οι Έλληνες Καταδρομείς, δεν θα υπήρχε σήμερα τίποτε.

Στην παραπάνω τελετή η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ εκπροσωπήθηκε από τους Βουλευτές Θεσσαλονίκης, Συναγωνιστές, Αντώνιο Γρέγο και Πολύβιο Ζησιμόπουλο.

Διανομή τροφίμων και ομιλία στα γραφεία της Τ.Ο. Θεσσαλονίκης

Πλήθος κόσμου βρέθηκε νωρίς το πρωί στα γραφεία της Τ.Ο. Θεσσαλονίκης, για να βοηθήσει στην τακτοποίηση των τροφίμων και στη διανομή τους σε άπορες ελληνικές οικογένειες. Δυστυχώς, ο κόσμος που έρχεται για να προμηθευτεί τρόφιμα από τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, γίνεται όλο και περισσότερος.

Η βασικότερη παρατήρηση του κόσμου είναι πως όλοι πολεμούν και λασπολογούν τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για τα συσσίτια «μίσους» της, ενώ οι ίδιοι δεν προσφέρουν το παραμικρό, ακόμη και στους ψηφοφόρους τους.

Αργότερα, ξεκίνησε η προγραμματισμένη ομιλία, με θέμα: «Προπαγάνδα και Παραπληροφόρηση». Ο Συναγωνιστής, Θεοδωρίδης Κωνσταντίνος, ξεκίνησε κάνοντας μία σύντομη αναφορά στον χρόνο που πέρασε. Αβάσιμα ψεύδη και φίμωση των θέσεών μας, ήταν τα γεγονότα που κυριάρχησαν τους τελευταίους μήνες.

Ο ομιλητής στάθηκε στους τρόπους με τους οποίους μπορείς να χρησιμοποιήσεις την προπαγάνδα εναντίον κάποιου, αλλά και πώς να καταφέρεις το επιθυμητό αποτέλεσμα. Έπειτα απάντησε με επιχειρήματα σε κάποια από τα μεγαλύτερα ψεύδη, με τα οποία μας κατηγορούν και τόνισε πως οι απαντήσεις για την απόδειξη της αγνότητας του Κινήματός μας, είναι πολύ απλές, αν τα μεγάλα κανάλια ή εφημερίδες μας έδιναν την ευκαιρία να καταρρίψουμε όλες αυτές τις κατηγορίες, που μας προσάπτουν.

Έπειτα, στο βήμα ανέβηκε ο Βουλευτής Σερρών και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου, Συναγωνιστής Ματθαιόπουλος Αρτέμιος. Άρχισε την ομιλία του με ένα παλαιό του κείμενο,   στο οποίο ανέλυε τους λόγους για τους οποίους μας κατηγορεί όλο το σύστημα, αλλά και γιατί επιλέγει συγκεκριμένους δημοσιογράφους για τον σκοπό αυτό.

Τέλος, στάθηκε στο «νέο» αντιρατσιστικό νομοσχέδιο. Τόνισε πως αν ψηφιζόταν, την επόμενη ημέρα η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα εκτόξευε τα ποσοστά της, γιατί οι Έλληνες πολίτες θα έβλεπαν τη δόλια στάση του Συστήματος, απέναντι στο Κίνημά μας.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στο Νομό Θεσσαλονίκης

Το Σάββατο 18 Μαΐου, ο βουλευτής Β’ Περιφέρειας Θεσσαλονίκης, Συναγωνιστής  Πολύβιος Ζησιμόπουλος πραγματοποίησε ενημέρωση επί της τρέχουσας πολιτικής επικαιρότητας στα γραφεία του Πυρήνα Στρυμωνικού – Ασπροβάλτας στα Νέα Βρασνά Θεσσαλονίκης.  Εκεί περιέγραψε τον πόλεμου που δέχεται ο Λαϊκός Σύνδεσμος σε όλα τα μέτωπα, από όλα τα κόμματα και απάντησε σε ερωτήσεις Συναγωνιστών σχετικά με θέματα που τους απασχολούν επί οικονομικών, κοινωνικών και Εθνικών ζητημάτων.  Την Κυριακή 19 Μαΐου, παρέστει στις εκδηλώσεις μνήμης της γενοκτονίας των Ποντίων στην πόλη του Λαγκαδά. Εδώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι οΣυναγωνιστής Πολύβιος Ζησιμόπουλος ήταν ο μόνος βουλευτής της Β’ περιφέρειας Θεσσαλονίκης που συμμετείχε στις παραπάνω εκδηλώσεις.  Οι υπόλοιποι βουλευτές του «Δημοκρατικού τόξου» έλαμψαν δια της απουσίας τους, αποδεικνύοντας με τον τρόπο αυτόν ξεκάθαρα, το ποιοι είναι αυτοί που νοιάζονται πραγματικά για την Εθνική Μνήμη και ποιοι για την Εθνική Λήθη.  Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ καθημερινά αποδεικνύει πως υπάρχει και λειτουργεί σε ολόκληρη την Ελλάδα, και όχι μόνο στα αστικά κέντρα. Σε κάθε χωριό, σε όλη την επαρχία της Ελλάδας υπάρχουν τα «παιδιά με τις μαύρες μπλούζες» και δίνουν το δικό τους, όμορφο και Δίκαιο Αγώνα, εναντίον όλων!

Νομαρχιακή Διοίκηση Θεσσαλονίκης
Καζαντζάκη 4, περιοχή Δικαστηρίων, Θεσσαλονίκη
ανοιχτά κάθε Τετάρτη & Παρασκευή, 18:00-22:00
τηλ.: 2310-521842 & 6970138893

Ενημερωτική Δράση της Τ.Ο.  Σαλαμίνας

Για μία ακόμη φορά οι Συναγωνιστές της Τοπικής μας Οργάνωσης έδωσαν δυναμικό παρών διανέμοντας ενημερωτικό υλικό στο εμπορικό κέντρο του νησιού μας.
Το γεγονός ότι οδηγοί και περαστικοί άπλωναν τα χέρια προτού καν πλησιάσουν οι Συναγωνιστές μας δείχνει πολλά και μας δίνει δύναμη για τη συνέχεια του αγώνα για την Απελευθέρωση της Πατρίδα μας.

Ελληνική Φυλή, ουδέποτε ο Αγών Σου θα καταστεί Σεβαστός, εάν δεν γίνει Πανελλήνιος.

Πυρήνας Σαλαμίνας
Λ. Φανερωμένης 3, 2ος όροφος
Δευτέρα & Πέμπτη 19:00-22:00
Τηλ.: 6986 724582, 210 4657087

Συνέντευξη του μέλους της Κεντρικής Επιτροπής της Χρυσής Αυγής, Σαχινίδη Γιάννη, στο Pella Tv

Διαβάστε περισσότερα:http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-thessalonikhs-salaminas-peiraia-sunenteujh-sachinidh#.UajlCEAvmPM#ixzz2UtWb3mbT

Exit mobile version