Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δελτίο εγκληματικότητας αλλοδαπών

Image

Σύλληψη 32χρονου γεωργιανού για δολοφονία στον Αγ. Παντελεήμονα

Συνελήφθη ο δράστης, σύμφωνα με την αστυνομία, της δολοφονίας της 41χρονης Γεωργιανής, που είχε βρεθεί νεκρή στο διαμέρισμα της στον Άγιο Παντελεήμονα τον περασμένο Δεκέμβριο. Πρόκειται για 32χρονο Γεωργιανό ο οποίος, το βράδυ της δολοφονίας, μετέβη με ομοεθνή συνεργό του στο διαμέρισμα που διέμεναν μαζί με το θύμα και, μετά από λογομαχία που είχε με την 41χρονη για προσωπικές διαφορές, την πυροβόλησε με περίστροφο τρεις φορές, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της. Ο 32χρονος συνελήφθη, μετά από συντονισμένη επιχείρηση μέσα στο διαμέρισμα που διέμενε στην Άνω Κυψέλη και, σύμφωνα με την αστυνομία, ομολόγησε την πράξη του. Μετά από έρευνα στο διαμέρισμα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο μαχαίρια, καθώς και μία ταυτότητα βουλγαρικών Αρχών, με τη φωτογραφία του και στοιχεία τρίτου προσώπου. Ο δράστης είχε συλληφθεί, κατά το παρελθόν, για κλοπές και παράβαση του Νόμου περί ναρκωτικών και του είχαν επιβληθεί περιοριστικοί όροι. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών. Παράλληλα, συνεχίζεται η έρευνα για τον εντοπισμό του συνεργού του.

Δύο αλβανοί και ένας ρουμάνος «ξάφριζαν» βενζινάδικα

Στην εξάρθρωση της σπείρας των αλλοδαπών ληστών με τα καλάσνικοφ, που ξάφριζαν βενζινάδικα και μαγαζιά στο Κιάτο της Κορινθίας, οι οποίοι μάλιστα δεν δίσταζαν να χτυπούν όχι μόνο τους ιδιοκτήτες, αλλά και πελάτες των καταστημάτων που είχαν βάλει στο στόχαστρό τους, προχώρησε η αστυνομία. Σύμφωνα με την αστυνομία, στη συμμορία συμμετέχουν δύο αλβανοί, ηλικίας 30 και 33 ετών, και ένας 27χρονος ρουμάνος, σε βάρος των οποίων έχει σχηματιστεί δικογραφία για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, ληστεία κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα. Η σπείρα ξεκίνησε τη δράση της στις αρχές του Ιανουαρίου 2012 και όπως έχει προκύψει από τις έως τώρα έρευνες, οι δράστες έχουν διαπράξει τουλάχιστον έξι ληστείες σε πρατήρια υγρών καυσίμων και καταστήματα. Η μέθοδος που ακολουθούσαν ήταν σχεδόν πάντα ίδια, αφού εισέβαλαν στα βενζινάδικα έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους και κρατώντας στα χέρια καλάσνικοφ. Μάλιστα, σύμφωνα με την αστυνομία, σε αρκετές περιπτώσεις είχαν επιτεθεί και χτυπήσει τόσο ιδιοκτήτες των καταστημάτων όσο και πελάτες, που είχαν την ατυχία να βρεθούν στο δρόμο τους. Ο 30χρονος αλβανός, μέλος του κυκλώματος, συνελήφθη μετά από ένταλμα του ανακριτή Κορίνθου και προφυλακίστηκε στις Δικαστικές Φυλακές Ναυπλίου.

Δυστυχώς, είναι γνωστό ότι η χώρα μας έχει καταντήσει ένα ξέφραγο αμπέλι, όπου οι λαθρομετανάστες επιδίδονται καθημερινώς σε παντός είδους ληστρικές επιθέσεις. Ο Συναγωνιστής Ηλίας Παναγιώταρος είχε καταθέσει σχετική ερώτηση για την μεταβολή της Ελλάδας σε χώρα παραγωγής αλλοδαπών εγκληματιών. Απαιτείται άμεση απέλαση όλων των λαθρομεταναστών και να καταστεί ιδιώνυμο όποιο έγκλημα τελεί αλλοδαπός. Οι ποινές δεν θα εκτίονται σε φυλακές, αλλά σε ειδικούς χώρους κράτησης, όπου παράλληλα θα παράγεται έργο υπέρ του Δημοσίου.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/deltio-egklhmatikothtas-allodapwn16#.UakakUAvmPM#ixzz2UuT0dAjl

Exit mobile version