Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Εύβοιας – Βοιωτίας, Καλαμάτας, Σπάρτης

Δραστηριότητες Τοπικών: Εύβοιας - Βοιωτίας, Καλαμάτας, Σπάρτης

Στα πλαίσια των οργανωμένων δράσεων του κινήματος μας με απώτερο σκοπό την ενδυνάμωση των σχέσεων των Τοπικών Οργανώσεων με τους φίλους και υποστηρικτές της περιοχής της Λακωνίας, την Παρασκευή 24 Μαΐου 2013 πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνδιάσκεψη με φίλους και υποστηρικτές του Δήμου Μονεμβασίας. Σε κατάστημα της Συκιάς της δημοτικής ενότητας Μολάων συγκεντρώθηκαν φίλοι και υποστηρικτές του κινήματος από νωρίς να ενημερωθούν για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις. Η ομιλία ξεκίνησε με καλωσόρισμα από τον υπεύθυνο ιδεολογίας Κο Γιάννη Μπουνίκο των κατοίκων και ενημέρωση για τις πρόσφατες δημοσκοπήσεις που έχουν δει το φως της δημοσιότητας τα τελευταία 24ωρα και οι οποίες ανεβάζουν μέρα με τη μέρα το ηθικό των ανθρώπων που πιστεύουν στη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.  Στη συνέχεια, ο γραμματέας της Τ.Ο. Σπάρτης Κος Γιώργος Ορφανάκος, ανέπτυξε τις θέσεις του Κινήματος δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην αγροτική πολιτική την οποία πρεσβεύει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, θέμα το οποίο απασχολεί ιδιαίτερα τους κατοίκους του συγκεκριμένου δήμου, καθώς η πλειοψηφία ασχολείται είτε με την γεωργία, είτε με την αλιεία. Οι παρευρισκόμενοι εξέφρασαν την ικανοποίηση τους καθώς οι ιδέες και οι προτάσεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ είναι οι πιο ρεαλιστικές και ταυτόχρονα οι πιο ελπιδοφόρες.  Η εκδήλωση έκλεισε με ερωτήσεις των παρευρισκομένων σχετικά με ιδεολογικά θέματα και έπειτα οι περισσότεροι έσπευσαν να εγγραφούν ως υποστηρικτές, εκδηλώνοντας έμπρακτα το ενδιαφέρον τους να πλαισιώσουν τις τάξεις του Εθνικιστικού Κινήματος. Σύντομα θα ανακοινωθεί και η συνδιάσκεψη για τους κατοίκους του Δήμου Σπαρτιατών, ώστε ακόμη περισσότεροι Λάκωνες να ενημερωθούν για τις θέσεις του Κινήματος και να γίνουν και αυτοί συνοδοιπόροι μας στον αγώνα για μια νέα ελεύθερη Ελλάδα.  Η Τ.Ο. Σπάρτης ευχαριστεί όλους τους δημότες Μονεμβασίας που παρευρέθησαν στην εκδήλωση, καθώς ακόμα και αυτούς που δεν κατάφεραν να είναι εκεί, αλλά με τις πράξεις τους καθημερινά ενδυναμώνουν τον Εθνικιστικό Αγώνα.

T.O. Σπάρτης
Διοσκούρων 57 (2ος όροφος)
Τετάρτη-Σάββατο: 18.00-20.00
Τηλ.: 6970365496

Ενημερωτική δράση σε Μαντούδι-Προκόπι

Ομάδα της Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας, σε συνεργασία με τον Πυρήνα Βορείου Εύβοιας και παρουσία του συναγωνιστή Βουλευτή Ευβοίας Νίκου Μίχου, πραγματοποίησε εκτεταμένη ενημερωτική δράση στο Μαντούδι, το Προκόπι με αφορμή τη μεγάλη τοπική εορτή το Σάββατο 25-05-2013.  Εκεί διαπιστώσαμε ότι αληθεύουν οι καταγγελίες που μας έγιναν από κατοίκους και εμπόρους της περιοχής, σχετικά με την προσωρινή εγκατάσταση ρομά από όλες τις Βαλκανικές χώρες και Αφροασιατών λαθρομεταναστών οι οποίοι εγκαθίστανται για δύο περίπου εβδομάδες στην περιοχή, με αφορμή το πανηγύρι.  Οι καταγγελίες αφορούν στην κατακόρυφη αύξηση κλοπών και διαρρήξεων σε σπίτια και καταστήματα αυτό το χρονικό διάστημα. Παράλληλα, ανθεί το παρεμπόριο στους χώρους του πανηγυριού – και όχι μόνο. Η περιορισμένη αστυνομική δύναμη της περιοχής, σύμφωνα με καταγγελίες κατοίκων, επικεντρώνεται στη φύλαξη του Ναού του Αγίου Ιωάννη, επιτρέποντας σε πορτοφολάδες, διαρρήκτες, κλέφτες και παρανόμους λιανοπωλητές να δρουν ανενόχλητοι και να παραμένουν ασύλληπτοι.  Στη διάρκεια της ενημερωτικής μας δράσης το Μαντούδι πλημμύρισε από Χρυσαυγίτες και το ενημερωτικό μας έντυπο υλικό έγινε ανάρπαστο.  Οι ομάδες κινήθηκαν σε σπίτια, καταστήματα και όπου υπήρχαν Έλληνες, φέρνοντας χαμόγελα ελπίδας. Ο συναγωνιστής Μίχος συνομίλησε για τα τοπικά προβλήματα με αστυνομικούς, τον δήμαρχο, ιερείς, επαγγελματίες, προσκυνητές και κατοίκους κάθε ηλικίας.  Η παρουσία μας στο Προκόπι ήταν εντυπωσιακή και έτυχε θερμής υποδοχής από τους νόμιμους εμπόρους αλλά και κάθε Έλληνα που συναντήσαμε καθώς κούγαμε συνεχώς ενθαρρυντικά σχόλια και συγχαρητήρια.  Αδιαφορώντας για τη λάσπη και τις συκοφαντίες, συνεχίζουμε τον Αγώνα μας μέχρι την τελική Νίκη!

Τ.Ο. Εύβοιας – Βοιωτίας
Κιαπέκου 1, Χαλκίδα
Κυριακή 19:00 – 21:00

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Τ.Ο. ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στα γραφεία μας η ομιλία με θέμα ”Η Γενοκτονία Των Ποντίων”

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στα γραφεία μας ομιλία με θέμα «Η Γενοκτονία των Ποντίων» το Σάββατο 18-05-2013.  Ομιλητής ήταν ο Συναγωνιστής Αχιλλέας Μαστορίδης, ο οποίος αναφέρθηκε τόσο στα καταγεγραμμένα ιστορικά γεγονότα του αιματηρού ξεριζωμού των Ελλήνων του Πόντου από τους Τούρκους, όσο και στα γεγονότα που έμειναν χαραγμένα στη μνήμη των ξεριζωμένων και τα οποία έχουν φροντίσει να περάσουν από γενιά σε γενιά. Ο Συναγωνιστής Μαστορίδης, ποντιακής καταγωγής ο ίδιος, στη διάρκεια της ομιλίας του αναφέρθηκε σε πολλές άγραφες πτυχές της Γενοκτονίας των Ποντίων από τους δολοφόνους του Κεμάλ. Ο Συναγωνιστής μοιράστηκε μαζί με τους παρευρισκόμενους όλα όσα του εξιστόρησαν οι παππούδες του, και που αυτός με τη σειρά του θα περάσει στα παιδιά του.  Με αυτό τον τρόπο θα κρατηθεί άσβεστη η μνήμη της μαύρης εκείνης μέρας ώστε να μην ξεχαστεί ποτέ το αληθινό πρόσωπο του εχθρού, του οποίου σήμερα κάποιοι του έχουν φορέσει τη μάσκα του «καλού φίλου». Η ομιλία του συναγωνιστή δεν άφησε κανέναν ασυγκίνητο και κλείνοντας  ο Συναγωνιστής αναφέρθηκε στην προσπάθεια που κάνουν οι πολιτικάντηδες να σβήσουν από την μνήμη των Ελλήνων την γενοκτονία των Ποντίων, στο όνομα της υποτιθέμενης  Ελληνοτουρκικής «φιλίας».  Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο Βουλευτής της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, συναγωνιστής Δημήτριος Κουκούτσης, ο οποίος αφού ευχαρίστησε τον ομιλητή πρόσθεσε και αυτός τα δικά του ιστορικά στοιχεία, σχετικά με τα γεγονότα της Γενοκτονίας Των Ποντίων. Στην συνέχεια σχολίασε τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και απάντησε σε ερωτήσεις που του απεύθυναν πολλοί από τους παρευρισκόμενους. Τέλος τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή και η εκδήλωση έληξε με τον Εθνικό μας Ύμνο!

Τ.Ο. Καλαμάτας
Χ. Κουμαντού 2 (ά όροφος)
Δευτέρα & Σάββατο: 20:00 -22:30

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-euboias-boiwtias-kalamatas-sparths#.Uakag0AvmPM#ixzz2UuTXs6o1

Exit mobile version