Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Καβάλα, Κομοτηνή, Θάσος, Βορείων Προαστίων, Συνέντευξη Παναγιώτη Ηλιόπουλου

Δραστηριότητες Τοπικών: Καβάλα, Κομοτηνή, Θάσος, Βορείων Προαστίων, Συνέντευξη Παναγιώτη Ηλιόπουλου

Το Σάββατο, 25 Μαΐου 2013 το απόγευμα, στα γραφεία της Τ.Ο. Καβάλας, πραγματοποιήθηκε η ομιλία του Συναγωνιστή Νίκου Καψαλίδη, με θέμα: «Η άλωση της Πόλης».

Ο Γραμματέας της Τ. Ο. Καβάλας, Συναγωνιστής Δημήτριος Βογιατζής, ξεκίνησε την εισήγησή του αναφερόμενος στις τοπικές δράσεις της Πράσινης Πτέρυγας, την εθελοντική αιμοδοσία και τον καθαρισμό παραλίας του Λιμένα από τον Πυρήνα Θάσου. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο Κοινοβουλευτικό έργο της Χρυσής Αυγής και πιο συγκεκριμένα σε τρεις ερωτήσεις που αφορούν α) την ενδεχόμενη πρόθεση κατάργησης του Σταυρού από την ελληνική Σημαία, β) το παρατηρημένο φαινόμενο να κυματίζουν σε δημόσια κτίρια κουρελιασμένες ελληνικές σημαίες και γ) για ποιο λόγο το μάθημα των Θρησκευτικών στα σχολεία τείνει προς κατάργηση.

Ενδιαφέρον είχε ο τρόπος με τον οποίο παρουσίασε ο Συναγωνιστής Βογιατζής, την ανταπόκριση της Κυβέρνησης στις ερωτήσεις των Συναγωνιστών και Βουλευτών του Κινήματος, που στην ουσία είτε οι αρμόδιοι υπουργοί δεν απαντούν, ή απλώς παραπέμπουν σε διάφορα Φ.Ε.Κ. Οι απαντήσεις είναι ξύλινες, άτοπες και δεν ανταποκρίνονται στον πραγματικό ρόλο της Κυβέρνησης.

Τ.Ο. Καβάλας
Δαγκλή 10, 5ος όροφος
Τρίτη και Σάββατο: 18.30-21.30
Τηλ. 6931 087003, 2510 220706

Πυρήνας Θάσου: « Ενημερωτική εξόρμηση στον Λιμένα Θάσου»

Άκρως επιτυχημένη ήταν η ενημερωτική εξόρμηση που πραγματοποίησε, το Σάββατο 25 Μαΐου 2013 το απόγευμα, κλιμάκιο Συναγωνιστών και Συναγωνιστριών του Πυρήνα Θάσου στο χωριό Λιμένας. Μοιράστηκαν πολλά φύλλα της εφημερίδας «Χρυσή Αυγή», καθώς και έντυπο υλικό με τις θέσεις του Κινήματος.

Στα πλαίσια των συνεχών ενημερωτικών εξορμήσεων που διεξάγει ο Πυρήνας Θάσου, άλλη μία έλαβε χώρα με απόλυτη επιτυχία. Από νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου, Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες συγκεντρώθηκαν στα γραφεία του αγωνιστικού Πυρήνα Θάσου στον Πρίνο, απ’ όπου «εξοπλίστηκαν» με εκατοντάδες φύλλα της εφημερίδας μας, όπως και με έντυπο υλικό με τις θέσεις του Κινήματος. Στη συνέχεια και αφού μετέβησαν στον Λιμένα, για περίπου μιάμιση ώρα κάλυψαν όλη την παραλιακή και τη γύρω περιοχή.

Επανασύνδεση ηλεκτρικού ρεύματος σε οικία συμπολίτη μας

Στα πλαίσια της κοινωνικής προσφοράς του Κινήματός μας, αλλά και μιας προσπάθειας για την άρση των αδικιών από τις πολιτικές των μνημονίων, η Νομαρχιακή Επιτροπή Καβάλας αντιμετωπίζει με τη δέουσα εθνική και κοινωνική ευαισθησία το πρόβλημα διακοπών ηλεκτροδότησης στους ανήμπορους Έλληνες, που εξαιτίας των βαρύτατων φόρων δεν μπορούν να αποπληρώσουν τους λογαριασμούς  ηλεκτρικού ρεύματος.

Έτσι λοιπόν, την Τρίτη 28 Μαΐου 2013, κλιμάκιο της Χρυσής Αυγής με επικεφαλή τον  Συναγωνιστή Γεώργιο Χαλκιώτη του Πυρήνα Θάσου, μετέβη κατόπιν αιτήσεως Έλληνα συμπολίτη μας στα τοπικά γραφεία της ΔΕΗ Θάσου και πέτυχε την επανασύνδεση του ηλεκτρικού ρεύματος στην οικία του.

Ο κύριος Δ.Κ είναι τρία χρόνια άνεργος και η σύζυγός του ασθενής. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια, η σύζυγός του αντιμετωπίζει σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα και ζει με μηχανική υποστήριξη.
Πιστοί στην ιδεολογία μας, αρωγοί και πρωτοπόροι για την ανακούφιση του ελληνικού λαού, θα συνεχίσουμε τον Αγώνα μας χωρίς κανενός είδους αντάλλαγμα, μέχρι ο Έλληνας να ανακτήσει και πάλι την αξιοπρέπειά του σε συλλογικό και ατομικό επίπεδο.

Πυρήνας Θάσου
Άνω Πρίνος
Τετάρτη 19:00 – 22:00
Τηλ: 6938699504

Τ.Ο. Κομοτηνής: «Νυχτερινή ενημερωτική δράση στη Νέα Μοσυνούπολη»

Την Τρίτη, 28 Μαΐου 2013, κλιμάκιο της Τ.Ο. Κομοτηνής, πραγματοποίησε νυχτερινή ενημερωτική δράση μετά από πρόσκληση κατοίκων της περιοχής Νέας Μοσυνούπολης Κομοτηνής.

Διανεμήθηκε ενημερωτικό υλικό με τις θέσεις του Κινήματος , καθώς επίσης και αντίτυπα της εφημερίδας μας «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» σε κατοίκους που περίμεναν την επίσκεψη των Συναγωνιστών.

Οι εκδηλώσεις συμπαράστασης στο έργο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, έδωσαν τη δύναμη στο κλιμάκιο των Συναγωνιστών να εντατικοποιήσουν τις ενημερωτικές δράσεις στην πόλη της Κομοτηνής, προγραμματίζοντας και άλλες παρόμοιες εκδηλώσεις  στο κοντινό μέλλον.

T.O. Κομοτηνής
Σοφοκλέους Κομνηνού 2, 4ος όροφος
Τετάρτη 18.00 – 21.00
Τηλ.: 6983 516178, 6983 504758

Δράση Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων

Εθνικισμός είναι η κατάφαση της Ιδέας του Έθνους. Χρυσαυγίτης και Χρυσαυγίτισσα σημαίνει διαρκής αγώνας και προσφορά στους Έλληνες και στην Ελλάδα. Το Σάββατο 25/05 πραγματοποιήθηκε άλλη μία επιτυχημένη δράση του τομέα κοινωνικής αλληλεγγύης της Τ.Ο Βορείων Προαστίων. Την ώρα που οι τρικολόρε κυβέρνηση τσακώνεται για τον “αντιρατσιστικό” νόμο, την ώρα που αποφασίζουν την άνευ όρων παράδοση της χώρας μας, εμείς, “τα παιδιά με τις μαύρες μπλούζες”, με μόνο κίνητρό μας την αγάπη προς το συνέλληνα, επισκεφθήκαμε μοναστήρι που βρίσκεται στο Ηράκλειο Αττικής και παραδώσαμε στις μοναχές ένα φορτηγό γεμάτο ρούχα που προσέφεραν συναγωνιστές.

Προβολή για την Άλωση της Πόλης

Την Δευτέρα 27/5/2013, στην κατάμεστη αίθουσα των γραφείων της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων, πραγματοποιήθηκε προβολή για την ημέρα μνήμης της Αλώσεως της Κωνσταντινούπολης, στις 29/5/1453.

Ακολούθησε ανάλυση των γεγονότων της αποφράδας μέρας του Ελληνισμού από τον συναγωνιστή Απόστολο Α., αναφορά στην παρουσία των μελών της τοπικής στην συγκέντρωση της Νίκαιας και πολιτική ενημέρωση.

Τ.Ο. Βορείων Προαστίων
Λ. Ηρακλείου 426, Ν. Ηράκλειο
Δευτέρα και Παρασκευή 19:00 – 21:00
2102810610

Συνέντευξη Παναγιώτη Ηλιόπουλου στο TRT

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-kabala-komothnh-thasos-boreiwn-proastiwn-sunenteujh#.UaoRrEAvmPM#ixzz2UyjKKCFP

Exit mobile version