Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Λαγκάρντ πρόσταξε: Μνημόνιο μέχρι το 2022 και βλέπουμε!

lagkarnt-stoyrnar__article

Οι Έλληνες πολίτες έχουν ακούσει πάρα πολλές φορές από τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, και τον υπουργό οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα, την έκκληση να κάνουν υπομονή και «να ψηφίσουν καλύτερα ΣΥΡΙΖΑ, παρά Χρυσή Αυγή» (τάδε έφη Βαρβιτσιώτης), αφού «συντόμως θα έρθει η ανάπτυξη». Βέβαια όλοι οι Έλληνες γνωρίζουν την πραγματικότητα για την αδιέξοδη πολιτική του μνημονίου και εξοργίζονται με την αναλγησία των κυβερνώντων, οι οποίοι μιλούν για «ανάπτυξη», αλλά όχι για τις τέσσερις χιλιάδες και πλέον αυτοκτονίες Ελλήνων.

Όμως η πραγματικότητα απέχει παρασάγγας από τις φαντασιώσεις των κυβερνώντων, αφού οι διεθνείς επικυρίαρχοι έχουν προ πολλού αποφασίσει την μοίρα της Ελλάδος και την έχουν συνδέσει με το ξεπούλημα της Ελλάδας και την φτωχοποίηση των Ελλήνων. Γεγονός που δεν το κρύβουν, άλλωστε, αφού μόλις χθες γράφαμε για την έκθεση του IIF, που έλεγε ότι η Ελλάδα δεν πρόκειται να βγει στις αγορές πριν το 2020.

Σήμερα, βγήκε το «αφεντικό» του ΔΝΤ, η Κριστίν Λαγκάρντ, και δήλωσε ότι θα πρέπει να ξεχάσουν οι Έλληνες τις μειώσεις των φόρων, αφού μάλλον στην σκέψη της θεωρεί ότι μπορούν να φτωχοποιηθούν περισσότερο οι Έλληνες προκειμένου να έρθουν πιο εύκολα οι «επενδυτές που περιμένουν να πιάσουμε πάτο», σύμφωνα με την σκέψη του επικεφαλής της Task Force στην Ελλάδα, Χόρστ Ράιχενμπαχ.

Συγκεκριμένα η Κριστίν Λαγκάρντ ανέφερε στην ημερήσια διαταγή της προς της υποτακτικούς της συγκυβέρνησης: «Κρίσιμη προτεραιότητα αποτελεί η αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής, προχωρώντας γρήγορα στην αναμόρφωση της φορολογικής διοίκησης, στη βελτίωση της επιχειρησιακής της ανεξαρτησίας και στη δικαιότερη κατανομή του βάρους της προσαρμογής. Πρέπει να υπάρξει αντίσταση σε πιέσεις για μείωση των φόρων με χρήση του χώρου που προκύπτει από κάθε δημοσιονομική υπεραπόδοση.»

Ενώ για το Ελληνικό χρέος είπε ότι πρόκειται να παραμείνει υψηλό τουλάχιστον μέχρι το 2022 και αυτό αν οι κυβερνώντες είναι καλά παιδιά. Συγκεκριμένα είπε: «Το δημόσιο χρέος αναμένεται να παραμείνει σε υψηλά επίπεδα και την επόμενη δεκαετία. Οι διαβεβαιώσεις από τους Ευρωπαίους εταίρους της Ελλάδας ότι θα εξετάσουν περαιτέρω μέτρα και βοήθεια, αν απαιτηθεί, για να μειωθεί σημαντικά το χρέος κάτω από 110% του ΑΕΠ μέχρι το 2022, υπό την προϋπόθεση πλήρους εφαρμογής όλων των όρων που περιλαμβάνονται στο ελληνικό πρόγραμμα, είναι ευπρόσδεκτες. Η συνεχιζόμενη δέσμευσή τους να παράσχουν επαρκή οικονομική στήριξη προς την Ελλάδα, κατά τη διάρκεια του προγράμματος και πέρα απ’ αυτό, μέχρι να αποκτήσει ξανά αξιολόγηση από τις αγορές, υπό την προϋπόθεση ότι η Ελλάδα συμμορφώνεται πλήρως με το πρόγραμμα, είναι επίσης απαραίτητη».

Κάθε νουθεσία από τους καταστροφείς της χώρας αποτελεί πρόκληση όσο η Ελλάς παραμένει δεμένη στα δεσμά των τοκογλύφων. Μόνο μία Εθνική ηγεσία με πρωτοπόρο την Χρυσή Αυγή μπορεί να βγάλει την χώρα από το τέλμα, στρέφοντας τους Έλληνες προς την παραγωγική εργασία και την εκμετάλλευση των πλουτοπαραγωγικών μας πηγών.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-lagkarnt-prostaje-mnhmonio-mechri-to-2022-kai-blepoume#.UaohYkBM_RM#ixzz2Uz0D5ug9

Exit mobile version