Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Άνω Λιοσίων – Αχαρνών Καματερού, Μεσσήνης, Καλαμάτας, Χανίων

2_(7)__article

Την Τετάρτη, 29/5/2013, κλιμάκιο της Τ.Ο. Καλαμάτας πραγματοποίησε ενημερωτική δράση στα χωριά της Μεσσηνίας, Αρφαρά και Πήδημα. Εκατοντάδες εφημερίδες και έντυπο ενημερωτικό υλικό μοιράστηκαν στους κατοίκους των περιοχών και πολλά ήταν τα συγχαρητήρια που εισπράξαμε για τον αγώνα που δίνει καθημερινά το Κίνημά μας, ενάντια στο σάπιο κατεστημένο.

Κατά την διάρκεια της ενημερωτικής μας δράσης, δεν έλειψε ο διάλογος με πολλούς από τους κατοίκους, συνειδητοποιώντας ότι το πρόβλημα της ανεξέλεγκτης εγκληματικότητας στα χωριά της Μεσσηνίας παραμένει δυστυχώς το ίδιο. Θριαμβολογίες και συλλήψεις γράφονται καθημερινά στον έντυπο τοπικό τύπο που σε κάνουν να νομίζεις ότι οι κρατικοί μηχανισμοί πήραν επιτέλους μπρός. Η αλήθεια όμως είναι διαφορετική και αδιάψευστη, αφού η απευθείας επικοινωνία με τους κατοίκους των χωριών αυτών ξεσκεπάζουν και αναδεικνύουν την αλήθεια. Εγκατάλειψη, φόβος, αβεβαιότητα, ανασφάλεια και ανυπαρξία των κρατικών μηχανισμών, μας δηλώνουν οι κάτοικοι. Φοβούνται για τις ζωές τους, για τις οικογένειές τους και για τις περιουσίες τους. Οι κλοπές και οι διαρρήξεις έχουν ξεπεράσει κάθε όριο, όπως το όριο που έχει ξεπεράσει η αναισθησία του υπουργείου ΠΡΟ.ΠΟ. Ένας από τους κάτοικούς μας είπε ότι τον έχουν κλέψει 3 φορές. Πήγε στην αστυνομία, έκανε έγγραφη καταγγελία, όμως ποτέ δεν έγινε τίποτα.

Υ.Γ. Πολλά τα άρθρα θριαμβολογίας για την πάταξη της εγκληματικότητας, τις τελευταίες μέρες, στα τοπικά ΜΜΕ.  Όπως αποδεικνύει η επίσκεψη μας στις δοκιμαζόμενες περιοχές από την ανεξέλεγκτη εγκληματικότητα, ουσία μηδέν. Μήπως αυτό έχει να κάνει και με την προγραμματισμένη επίσκεψη στην Καλαμάτα του, υπουργού ΠΡΟ.ΠΟ κ. Δένδιά;

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Τ.Ο. ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – Γεμάτα τα γραφεία της Τ.Ο. Καλαμάτας στην προβολή βίντεο του Σαββάτου (25/5)

Οι Καλαματιανοί συμπολίτες μας  είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μία αποκαλυπτική συνέντευξη του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νικόλαου Μιχαλολιάκου, στην εκπομπή του δημοσιογράφου κ. Σπίνου, «ΣΤΟΝ ΙΣΤΟ ΤΗΣ ΑΡΑΧΝΗΣ’».

Ο Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής δίνει απαντήσεις για όλες τις λασπολογίες που καθημερινά οι μεγάλο-εργολάβοι και μεγάλο-δημοσιογράφοι ρίχνουν στο Κίνημά μας, μέσα από τα πανελλαδικής εμβέλειας τσοντοκάναλα τους, επηρεάζοντας την κοινή γνώμη και μιλώντας για εμάς χωρίς εμάς. Οι περισσότεροι από τους παρευρισκόμενους δεν γνώριζαν για τη συγκεκριμένη συνέντευξη, και παρακολουθώντας την, την βρήκανε διαφωτιστική επιλύοντας τους πολλά ερωτήματα που είχαν σχετικά με ορισμένες θέσεις του Κινήματός μας. Έτσι γίνεται κατανοητό γιατί δεν θα δούμε ποτέ σε μία ανάλογη συνέντευξη σε κάποιο «μεγαλοκάναλο», εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής. Τα μεγαλοκάναλα είναι υπεύθυνα, αφού δεν ενημερώνουν αλλά αντίθετα διαστρεβλώνουν την αλήθεια, για τις απορίες πολλών Ελλήνων συμπολιτών μας σχετικά με τις θέσεις του Κινήματος. Λογικό είναι λοιπόν, μετά από τόση σκηνοθεσία και προσπάθεια για να ρίξουν λάσπη εναντίων μας, να μην καλούν ούτε έναν εκπρόσωπο μας στα πάνελ τους, γιατί έτσι θα πήγαιναν όλοι οι κόποι τους χαμένοι.

Η Τ.Ο. Καλαμάτας θα συνεχίσει τέτοιου είδους προβολές για να έχουν τη δυνατότητα και όσοι δεν έχουν ιντερνέτ, να παρακολουθούν τις συνεντεύξεις εκπροσώπων του Κινήματός μας, οι οποίοι φιλοξενούνται σε σταθμούς περιορισμένης εμβέλειας.

T.O. Καλαμάτας
Χ. Κουμαντού 2 (ά όροφος)
Δευτέρα & Σάββατο: 20:00 -22:30

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ – ΠΥΡΗΝΑΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ

Στα νεοσύστατα γραφεία μας στην Μεσσήνη πραγματοποιήθηκε ομιλία με θέμα την οργάνωση των μελών του Πυρήνα Μεσσήνης.  Η συνάντηση είχε στόχο τον σχεδιασμό πολιτικών δράσεων που θα πραγματοποιηθούν μελλοντικά στην ευρύτερη περιοχή.  Όπως ανέφερε ο υπεύθυνος των γραφείων Συναγωνιστής Ιωάννης Ζαφειρόπουλος, υπάρχουν πολλές εκκλήσεις από συμπολίτες μας οι οποίοι ζητούν την παρουσία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στην περιοχή τους προκειμένου να ενημερωθούν για τις θέσεις του κινήματος μας και να συζητηθούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, όπως η ανεξέλεγκτη εγκληματικότητα.  Ο Συναγωνιστής Ζαφειρόπουλος τόνισε την θετική ανταπόκριση της οποίας χρίζουν τα γραφεία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στη Μεσσήνη, επισημαίνοντας ότι άλλο ένα προπύργιο του Ελληνισμού εδραιώθηκε στην Μεσσηνία.

Πυρήνας Μεσσήνης
Μερλοπούλου 27 (1ος όροφος)
Δευτέρα και Τετάρτη 18:00-20:30

Διανομή τροφίμων από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στα Άνω Λιόσια

Μια ακόμη διανομή τροφίμων πραγματοποιήθηκε από την Τ.Ο. Άνω Λιοσίων –  Αχαρνών Καματερού, το  Σάββατο  25-05-2013 στην πλατεία Μητροπόλεως στα Άνω Λιόσια.  Διαθέσαμε 1,5 περίπου τόνο φρέσκων λαχανικών και φρούτων σε 120 οικογένειες.  Η δεινή θέση στην οποία έχουν περιέλθει  οι Ελληνικές οικογένειες, δυστυχώς, αποτυπώνεται στις φωτογραφίες κάθε διανομής που πραγματοποιεί η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.  Την ώρα που τα άλλα κόμματα χρωστούν εκατομμύρια σε τράπεζες για θαλασσοδάνεια ενώ όταν έχουν να κάνουν με απλούς πολίτες προβαίνουν σε εξώσεις για λίγα μόνο ευρώ, εμείς συνεχίζουμε δυναμικά το κοινωνικό μας έργο. Διαμηνύουμε λοιπόν στους επικριτές μας να ασχοληθούν με τα του οίκου τους και να πάψουν επιτέλους να ασχολούνται με τις διανομές τροφίμων της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Τ.Ο. Άνω Λιοσίων – Αχαρνών Καματερού
Πλατεία Μητροπόλεως
Δευτέρα και Πέμπτη 18:00 – 21:00
Τηλ. 6971 591201

Διανομή εφημερίδων και φυλλαδίων από την Τ.Ο. Χανίων

Ενημερωτική δράση και διανομή εφημερίδων και φυλλαδίων στην Περιοχή Καλύβες Χανίων, πραγματοποίησαν Συναγωνιστές της Τ.Ο. Χανίων, στα πλαίσια των εβδομαδιαίων πολιτικών δράσεων του Λαϊκού Συνδέσμου στην Μεγαλόνησο. Όπως συμβαίνει παντού, το κλιμάκιο των Συναγωνιστών έτυχε θερμής υποδοχής από τους πολίτες, οι οποίοι αναγνωρίζουν ότι μόνο η Χρυσή Αυγή είναι η σωτηρία του ελληνικού Κράτους.

Τ.Ο. Χανίων
Τζανακάκη 40-42 1ος όροφος
Τετάρτη και Κυριακή 19:00-22:00

 
Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-anw-liosiwn-acharnwn-kamaterou-messhnhs-kalamatas-ch#.UapsXkBM_RM#ixzz2V0PHCEnC

Exit mobile version