Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

xamail-letter__article__article

Συγκλονιστικά τα στοιχεία που παραθέσατε σχετικά με τη σφαγή των Σουλιωτών και την ιστορικά τεκμηριωμένη Θυσία των γυναικών με τα παιδιά τους στο Ζάλογγο!! Ο ρόλος της Ρεπούση γνωστός και ο σκοπός επίσης. Διατεταγμένη υπηρεσία εκτελεί και γι αυτήν όλα επιτρέπονται αφού οι αριστεροί διεθνιστές, μαρξιστές, διαστρεβλωτές της ιστορίας έχουν σκοπό να διαλύσουν την εθνική συνείδηση να ισοπεδώσουν τα έθνη ώστε η νέα τάξη πραγμάτων, ανενόχλητη να κυριαρχήσει σε παγκόσμιο επίπεδο! Εδώ είναι Ελλάδα κυρία μου και ο μπολσεβικισμός δεν θα επικρατήσει! Εδώ είναι Ελλάδα και οι κίναιδοι δεν έχουν δικαιώματα υιοθεσίας! Εκτός αν είστε ΘΕΟΣ και θέλετε να υπερβείτε τους νόμους του ΘΕΟΥ που έπλασε τον άντρα και τη γυναίκα και είπε αυξάνεσθε και πληθύνεσθε! Οσο και αν η ανηθικότητα, η ομοφυλοφιλία και η αναρχία συμφέρει τους νεοταξίτες γιατί έτσι αποδομείται ο θεσμός της οικογένειας και οι άνθρωποι, οι ψυχικά διαταραγμένοι ,γίνονται έρμαια των σαρκικών παθών τους, υπάρχουν κάποιοι που αντιστέκονται και θα νικήσουν!ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ! Θα δανειστώ τη φράση του Αρχηγού μας: Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω!! Συνεχίστε να ισχυρίζεστε ψευδολογήματα, το μόνο που θα κερδίσετε είναι να μείνετε εκτός βουλής στις εκλογές που από ότι διαφαίνεται σύντομα θα έχουμε! ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!

Α.Γ.Α.

Η Λαγκάρντ πρόσταξε: Μνημόνιο μέχρι το 2022 και βλέπουμε!

Δεν ξέρω αν είναι επικοινωνιακό “τρικ” ή οτιδήποτε άλλο αυτό που συμβαίνει από καταβολής κόσμου με τους….αριστεριστές, οι οποίοι επιδίδονται σε μια συνεχή αμφισβήτηση – άρνηση των πάντων. Πρόσφατα ακούσαμε την (Κα) Ρεπούση να αμφισβητεί για ακόμη μια φορά την ιστορία, όπου μετά τον συνωστισμό της Σμύρνης, σειρά είχε ο “Χορός του Ζαλόγγου”, κάτι για το οποίο δέχθηκε αρνητική κριτική μέσα απ’ το ίδιο της το κόμμα, σύμφωνα με πληροφορίες. Ας καταλάβουν όλοι αυτοί οι ιδεολόγοι του κιλού, ότι αυτές οι συμπεριφορές δεν αδυνατίζουν το φρόνημα των Ελλήνων, αλλά χαλυβδώνουν το σθένος, τον πατριωτισμό και την αγάπη προς την πατρίδα. Ας συνεχίσει η (Κα) Ρεπούση να αμφισβητεί ότι θέλει, να ξέρει πάντως ότι ο Ελληνικός λαός δεν “τσιμπάει”, ούτε από ‘γκουλάκ”, ούτε από “κορώνες” που βγάζουν στελέχη του αριστερού χόρου για Χρυσή Αυγή κλπ. Ο λαός δεν γουστάρει τη ξαναζεσταμένη σούπα. Νισάφι πια.

Γ.Κ.
Αλεξανδρούπολη

Εκατοντάδες Εθνικιστές στα εγκαίνια της Τ.Ο. Μάνης – Φωτορεπορτάζ, Βίντεο

Αξιότιμοι Κύριοι

Υπάρχουν 2 εκατομμύρια Έλληνες άνεργοι, στην χώρα μας. Σύμφωνα με την απογραφή του 2011 οι Έλληνες πολίτες είναι λιγότερο από 10 εκατομμύρια. Σχεδόν όλοι οι μετανάστες έχουν έρθει στην Ελλάδα παράνομα. Πληρώνουν Τούρκους λαθρέμπορους  1.500 και  3.000 ευρώ για να τους φέρουν στην Ελλάδα. Η παράνομη μετανάστευση είναι ένα τουρκικό σχέδιο για να αποσταθεροποιήσει την Αθήνα δημογραφικά και πολιτισμικά, αφού  το 90% φθάνουν στην Ελλάδα από την Τουρκία.

Λαμβάνοντας υπόψη τα υψηλά ποσοστά εγκληματικότητας και ανεργίας, αυτοί οι άνθρωποι θα πρέπει να απελαθούν στις χώρες τους. Ακόμη και αν έχουν άδειες εργασίας, για κάθε μετανάστη που εργάζεται υπάρχει ένας Έλληνας  άνεργος Έχοντας στο μυαλό μου όλα αυτά και κοιτάζοντας αυτό το βίντεο βλέπω πως το κέντρο της Αθήνας είναι μια τεράστια παραγκούπολη και αυτό είναι για εμάς που λείπουμε αποτρόπαιο. Πως το δέχεστε; Αυτές οι εικόνες είναι ντροπή για μια χώρα του 21ου αιώνα.

Η κ. Κανέλλη από το ΚΚΕ επικρίνει την Χρυσή Αυγή ως ρατσιστές, επειδή θέλει ο κάθε Λαός να βρίσκεται στην πατρίδα του, στο σπίτι του. Η γυναίκα είναι τρελή, αλλά αυτή ζει καλά και σκέφτεται με τον τρόπο ζωής των πλουσίων στην Εκάλη.

Με τιμή
Γ.Σ.
Αυστραλία

ΣΚΑΝΔΑΛΟ: Δεν δίνουν στην δημοσιότητα τα δάνεια των κομμάτων

Είναι αλήθεια ότι θα γίνει τελικά τέμενος που θα κοστίσει και σχεδόν 1000000 ευρώ;;; Αν είναι έτσι μπορώ να κάνω μήνυση στο κράτος και το ποσό που μου αντιστοιχεί σαν πολίτης να μην το δώσω; Ούτε αυτούς τους κοπρίτες θέλω στη χώρα πόσο μάλλον να τους πληρώνω και τέμενος!!!!   1000000 ευρώ είναι πάνω από 1000 συντάξεις!!! Γιατί;;;;

Σ.Σ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-kuriakh-2-iouniou-2013#.Uap1vEBM_RM#ixzz2V0YEOLGt

Exit mobile version