Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΛΑ.Σ.Ι.Τ.Α. για να ξεβρωμίσει ο κλάδος – Ο αγώνας ξεκίνησε

ΛΑΣΙΔΙΤΑ

Συνάδελφοι και συναδέλφισες,

Γνωρίζουμε ότι ζείς μέσα στην απογοήτευση, στην απόγνωση και στο φόβο αλλά παράλληλα νιώθεις οργή και θυμό για όλα όσα έχουν συμβεί τα τελευταία 2-3 χρόνια και για τα χειρότερα που έρχονται.

Γνωρίζουμε ότι τώρα που διαβάζεις αυτό το κείμενο είσαι σταματημένος σε κάποια απ΄τις δεκάδες πιάτσες – parking κυρίως αυτοσχέδιες – παράνομες και στηρίζεσαι στην κατανόηση του τροχονόμου για να επιβιβάσεις, επειδή κάποιοι αδιαφόρησαν και δεν δημιούργησαν καμία καινούργια λειτουργική πιάτσα.

Γνωρίζουμε ότι σε αγχώνει η ιδέα να συμβεί κάτι στην υγεία σου και στην υγεία της οικογένειας σου, επειδή είσαι ανασφάλιστος λόγω χρεών στον Ο.Α.Ε.Ε. και αυτό γιατί κάποιοι συρρίκνωσαν το μεταφορικό σου έργο με αποτέλεσμα να αδυνατείς να πληρώνεις τις πολύ υψηλές εισφορές σε έναν Ο.Α.Ε.Ε. τον όποιο και χρεοκόπησαν (τοξικά ομόλογα, κούρεμα χρέους). Έτσι κατάντησε από οργανισμός ασφάλισης σε εισπρακτικό φορέα (Πληρώνεις ζείς, Αδυνατείς να πληρώσεις πεθαίνεις).

Γνωρίζουμε ότι το 2014 θα είσαι χρεοφειλέτης και θα κινδυνεύεις με δήμευση της ελαχίστης περιουσίας σου και ενδεχομένως να βρεθείς στα κέντρα υποδοχής – στρατόπεδα Ελλήνων χρεοφειλετών, επειδή κάποιοι ψήφισαν ένα νέο φορολογικό νομοσχέδιο, και με αυτό από το ελάχιστο καθαρό σου εισόδημα σε φορολογούν συνολικά περίπου με 50% (Τέλος Επιτηδεύματος 600 € , Φόρος Εισοδήματος 26% χωρίς ελάχιστο αφορολόγητο, Φ.Π.Α.).

Γνωρίζουμε ότι κάποιοι σε άφησαν στα νύχια των καρτέλ των Ασφαλιστικών εταιρειών καταβάλλοντας περίπου 2000 € ετησίως.

Γνωρίζουμε ότι περιμένεις 5-6 ώρες κάτω από άθλιες συνθήκες στα Parking P1 & P3 του Αεροδρομίου, επειδή κάποιοι εκχώρησαν το μεταφορικό σου έργο στο Σ.Ε.Τ.Ε. (Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων) και έχουν και το θράσος να δίνουν κοινή συνέντευξη τύπου με τον εκπρόσωπο του, προ 2 μηνών παρουσία του αρμόδιου κατοχικού Υπουργού.

Γνωρίζουμε ότι νιώθεις θυμό, οργή και ντροπή, όταν επιστρέφεις το βράδυ στο σπίτι μη έχοντας να προσφέρεις τίποτα στην οικογένεια σου.

Όλα αυτά και πολλά άλλα τα γνωρίζουμε, γιατί τώρα που διαβάζεις αυτές τις γραμμές και εμείς είμαστε στο διπλανό αυτοκίνητο στις πιάτσες – parking στους σταθμούς Μετρό, στο Σύνταγμα, στο Λιμάνι, στο Αεροδρόμιο, παντού όπως και εσύ, γιατί εμείς ζούμε από το Ταξί και όχι από τους Ταξιτζήδες.

Συνάδελφοι, συναδέλφισες όλοι αυτοί οι κάποιοι, έχουν όνομα, επίθετο και Πολιτική ταυτότητα. Είναι οι Πολιτικοί και συνδικαλιστικοί απατεώνες που ασελγούν πάνω στην Πατρίδα μας, στο Έθνος μας και στον κλάδο μας.

Μην έχετε ψευδαισθήσεις, όσο αισχρό είναι για την πατρίδα μας η τρικομματική Κυβέρνηση κατοχής, τόσο αντίστοιχα είναι και η τριανδρία των συνδικαλοπατέρων του κλάδου μας.

Όλοι αυτοί οι κάποιοι που μέχρι τώρα διαχειριζόντουσαν τα κοινά του κλάδου μας και οι Πολιτικοί τους προϊστάμενοι δεν απλά ανίκανοι ή αλαζονικοί, είναι άτομα χωρίς καθόλου Εθνική συνείδηση που ο καθένας από το πόστο του συμβάλλει στον αφανισμού του Έθνους και του κλάδου μας. Είναι απλά οι σύγχρονοι Εφιάλτες της Πατρίδας μας. Τρανό παράδειγμα οι 5.000 Έλληνες συνάνθρωποι μας που αυτοκτόνησαν, είχαν την ατυχία και την αφέλεια όπως κι εμείς μέχρι τώρα, να τους εμπιστευτούν τα όνειρα και το μέλλον των οικογενειών τους.

Συνάδελφοι, συναδέλφισες συστρατευτείτε μαζί μας, στηρίξτε μας στις επερχόμενες εκλογές του Σ.Α.Τ.Α. στις 2,3 και 4 Ιουνίου 2013, δώστε μας την δύναμη να κάνουμε την απόγνωση, ελπίδα. Να ξαναβρούμε την χαμένη μας αξιοπρέπεια. Στηρίξτε μας να μετατρέψουμε την οργή σε “φωτιά και τσεκούρι” για καθένα που επιβουλεύεται τον κλάδο και την πατρίδα μας.

ΛΑ.Σ.Ι.Τ.Α. για να ξεβρωμίσει ο κλάδος μας

ΣΚΕΨΟΥ – ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ  – ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ – ΚΑΘΟΡΙΣΕ ΕΣΥ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΟΥ

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΛΑ.Σ.Ι.Τ.Α.
Τηλέφωνο Γραμματείας: 697 72 00 226
Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο: lasita.sata@gmail.com

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/la.s.i.t.a.-gia-na-jebrwmisei-o-klados-o-agwnas-jekinhse#.UaxcvEBM_RM#ixzz2V8u0oRM1

Exit mobile version