Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Χιλιάδες ύαινες στα συριακά σύνορα: Τελική πρόβα πριν την εισβολή

syria-soldiers__article

Γυμνάσια με 18 χιλιάδες στρατιώτες από 15 χώρες στην Ιορδανία

Την επόμενη εβδομάδα θα γίνει στην Ιορδανία μια μεγάλη στρατιωτική άσκηση με την συμμετοχή 15 χιλιάδων στρατιωτών από 18 χώρες. Ισραηλινή ιστοσελίδα έγραψε πως οι στρατιώτες θα παραμείνουν στην Ιορδανία και θα προετοιμαστούν για κατάληψη της Συρίας.  Ιστοσελίδα αμυντικών θεμάτων του Ισραήλ αναφέρουν πως την επόμενη εβδομάδα θα αρχίσει η στρατιωτική άσκηση “Ανυπόμονο λιοντάρι” με την συμμετοχή 15 χιλιάδων στρατιωτών και τεθωρακισμένων από 18 χώρες.

Η ιστοσελίδα υποστηρίζει πως οι στρατιώτες μετά την άσκηση θα παραμείνουν στην Ιορδανία και ότι θα κάνουν ετοιμασίες για μια “πιθανή κατάληψη της Συρίας”. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα που στηρίζει την είδηση της σε Δυτικές πηγές, μετά από την άσκηση που θα διαρκέσει δύο εβδομάδες, οι στρατιώτες από τις 18 χώρες θα παραμείνουν εγκατεστημένοι στην Ιορδανία. Η άσκηση στην οποία μετέχουν Αγγλία, Μπαχρέιν, Καναδάς, Τσεχία, Λίβανος, Πακιστάν, Πολωνία, Κατάρ, Τουρκία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Σαουδική Αραβία και Υεμένη, θα περιλαμβάνει επίπεδα χερσαία, μεταφορών, και ανθρωπιστικής βοήθειας. Σε καμία φάση της άσκησης δεν παίρνει μέρος το Ισραήλ. Αναφέρεται πως κόκκινη γραμμή για τους εβραίους αποτελεί η αποτροπή της αποστολής όπλων προς την Χεζμπολλάχ και ότι σε αυτό το θέμα είναι με το δάχτυλο στην σκανδάλη.

Πηγή: τουρκική εφημερίδα Νετγκαζέτε 29/5/2013

Σχόλιο Χρυσής Αυγής: Το Ισραήλ, αν και φαινομενικά αμέτοχο, είναι απόλυτα ευχαριστημένο από αυτή την εξέλιξη. Παρακολουθεί ικανοποιημένο τα τσιράκια του να χορεύουν στο σκοπό που τους ορίζει. Πάγιος στόχος των εβραίων είναι η πτώση της κυβέρνησης Άσαντ, ώστε να ανοίξει πλέον ο δρόμος για να χτυπηθεί η Τεχεράνη.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/chiliades-uaines-sta-suriaka-sunora-telikh-proba-prin-thn-eisbolh#.UazkMEBM_RM#ixzz2VBFF2Kyf

Exit mobile version