Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η δημοσιογραφική φωνή των ΗΠΑ υβρίζει τη Χρυσή Αυγή

ignatiou_1

Μέχρι πριν ένα χρόνο, οι Αμερικανοσιωνιστές είχαν συνηθίσει να επιβάλλουν με τον ένα ή άλλο τρόπο τη θέση τους, στα ελληνικά πολιτικά πράγματα, καθορίζοντας τόσο την εσωτερική κρατική πολιτική όσο και την εξωτερική. Ακριβώς προ ενός έτους, η πανηγυρική και θριαμβευτική είσοδος του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή στην ελληνική Βουλή, με την υποστήριξη μισού εκατομμυρίου Ελλήνων, υπήρξε ο παράγων ο οποίος θορύβησε περισσότερο από κάθε τι, το λόμπι που εξουσιάζει την Ουάσιγκτον.

Ενοχλημένοι και εξόχως θορυβημένοι και ανήσυχοι, οι αμερικανοσιωνιστές έθεσαν σε λειτουργία κάθε μηχανισμό, ο οποίος θα μπορούσε να συμβάλλει στην ανάσχεση της ραγδαία αυξανόμενης επιρροής του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών στην βαλλόμενη πανταχόθεν ελληνική κοινωνία. Σε αυτά τα πλαίσια, πέρα των αντιδράσεων των κομμάτων, φιλελεύθερων και μαρξιστικών σε ένα παραλήρημα υποτέλειας στους υπερατλαντικούς «συμμάχους», περίοπτη θέση στη συκοφάντηση και συστηματική λασπολογία εις βάρος της Χρυσής Αυγής, κατέχουν οι «έγκριτοι» και «αντικειμενικοί» δημοσιογράφοι. Θέλετε από ιδεολογικά συμπλέγματα που σημάδεψαν τη νιότη τους (μιας και η συντριπτική τους πλειοψηφία ανήκε στο χώρο της ριζοσπαστικής, μαρξιστικής Αριστεράς), θέλετε για να βγάλουν ένα «χαρτζηλίκι» παραπάνω, οι κονδυλοφόροι του Καθεστώτος αποδεικνύουν ένα μόνο πράγμα: υπηρετούν πιστά, υπάκουα και φανατικά τους παγκόσμιους εξουσιαστές και το διεθνές κεφάλαιο.

Σ’ αυτό το συρφετό των αχυρανθρώπων της αμερικανοσιωνιστικής προπαγάνδας, η οποία στοχεύει όχι μόνο στο να πληγεί κατά το δυνατόν η Χρυσή Αυγή, αλλά βεβαίως να περιοριστεί η πολιτική ελευθερία των αφυπνισμένων πια Ελλήνων, ανήκει και ο Μιχάλης Ιγνατίου. Ο οποίος κύριος Ιγνατίου, εξοργίζεται διότι βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να απολογείται στους αμερικανούς κι εβραίους φίλους του για την παρουσία της Χρυσής Αυγής στην ελληνική Βουλή. Τι θράσος πράγματι, έχει ο Ελληνικός Λαός ο οποίος δε ρώτησε τον κύριο Ιγνατίου και τους φίλους του, για το τι θα πρέπει να ψηφίσει στις εκλογές… Πρωτοφανή πράγματα!

Δημοσίευσε λοιπόν ο εν λόγω δημοσιογράφος, ένα κείμενο με το οποίο στρέφεται κατά του Ελληνικού Λαού, επειδή οι πολιτικές του επιλογές δυσαρέστησαν τα αφεντικά της Ουάσιγκτον. Υπό τον τίτλο «Παλαιότερα οι Αμερικανοί μας ρωτούσαν για την πιο όμορφη χώρα του κόσμου. Τώρα για τη Χρυσή Αυγή…», ο κύριος Ιγνατίου εξαπολύει ένα υβρεολόγιο κατά του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, χαρακτηριστικό εκείνων που νιώθουν την ανάγκη να πείσουν τα αφεντικά τους για τη συνέχιση της παροχής των υπηρεσιών τους. Ο “αντικειμενικός” δημοσιογράφος παραδέχεται πως η παρουσία της Χρυσής Αυγής αποτελεί γροθιά στο πρόσωπο του αμερικανοσιωνιστικού τέρατος: «Ενοχλεί αφάνταστα η δράση της «Χρυσής Αυγής», ιδιαίτερα όταν συναντούμε πολιτικούς, δημοσιογράφους και διπλωμάτες στην Ουάσιγκτον, οι οποίοι θέτουν το θέμα με τρόπο ως να είμαστε ένοχοι όλοι οι Έλληνες για την παρουσία της ναζιστικής οργάνωσης στα ελληνικά πολιτικά πράγματα». Ως υπέρτατη μάλιστα, ένδειξη υποταγής στους παγκόσμιους εξουσιαστές, θέτει το προβοκατόρικο ερώτημα προς το Λαό μας: «‘Η είμαστε ένοχοι και απλά δεν το έχουμε συνειδητοποιήσει»;

Ένοχος ο Ελληνικός Λαός για τον κύριο Ιγνατίου, διότι άσκησε για πρώτη φορά μακριά από ρουσφετολογικές υποσχέσεις, το συνταγματικό του δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις πολιτικές του πεποιθήσεις. Ένοχος διότι για πρώτη φορά, σε ένα μεγάλο μέρος του Λαού μας, το οποίο και αυξάνεται ραγδαία έκτοτε, το εθνικό συμφέρον υπερίσχυσε του στενού προσωπικού. Διόλου περίεργο δε θα μας φανεί, εάν ο κύριος Ιγνατίου καλέσει τους αμερικανούς φίλους του να βομβαρδίσουν το λιμάνι του Πειραιά (όπως έπραξαν κατά τη διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου) προκειμένου να συνετίσουν τους απείθαρχους Έλληνες.

Γράφει ο φίλος των γιάνκηδων με τα κιπά: «Η δυναμική της Χ.Α. οφείλεται αποκλειστικά στην οικονομική κρίση και πιστεύω ότι ούτε οι νοικο-κυραίοι που την ψηφίζουν, ούτε οι νεολαίοι που την ακολουθούν, είναι ποτισμένοι με το ίδιο μίσος, όπως αυτό που χαρακτηρίζει τους επικεφαλείς της οργάνωσης και δη τους βουλευτές της, οι οποίοι στη συντριπτική τους πλειοψηφία είναι ρεμάλια, αμόρφωτοι, μισάνθρωποι, άρα και επικίνδυνοι για την Ελληνική Δημοκρατία». Ομιλεί περί μίσους ένας ψευτοδημοκράτης ο οποίος αντί του πολιτικού διαλόγου, επιλέγει να χρησιμοποιήσει ένα ακατάσχετο χυδαιολόγιο, χαρακτηριστικό τόσο του αληθούς του προσώπου όσο και της ψυχικής του διαθέσεως, η οποία ταυτίζεται με εκείνη των αφεντικών του. «Ρεμάλια, αμόρφωτοι, μισάνθρωποι», οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής κατά τον κύριο Ιγνατίου. Μόνο που οι βουλευτές αυτοί, οι βουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, ούτε ψήφισαν τα Μνημόνια της Προδοσίας της Πατρίδος και του Λαού μας, μήτε κατέκλεψαν τα δημόσια ταμεία και τα χρήματα του Ελληνικού Λαού, όπως έπραξαν τα καθωσπρέπει «δημοκρατικά» κόμματα του ψευδοσυνταγματικού τόξου, τα οποία προφανώς είναι αρεστά στον κύριο Ιγνατίου.

Συντασσόμενος ευθέως και δίχως περιστροφές με τους σιωνιστές των ΗΠΑ και της κατεχόμενης Ευρώπης οι οποίοι ζητούν επιτακτικά να φιμωθεί ο Ελληνικός Λαός δια του επαίσχυντου «αντιρατσιστικού» νομοσχεδίου και ει δυνατόν, να τεθεί η Χρυσή Αυγή εκτός νόμου, ένας δημοσιογράφος ο οποίος έχει την εντύπωση πως κατέχει ρόλο ρυθμιστή της ελληνικής πολιτικής ζωής, επιτάσσει με θράσος χιλίων πιθήκων: «Το έχω καταθέσει άπειρες φορές και είναι μία μεγάλη αλήθεια: χρησιμοποιούν τις ελευθερίες που τους προσφέρει απλόχερα η Δημοκρατία για να την καταλύσουν. Και ΔΕΝ πρέπει να το επιτρέψουμε». Μα για ποια δημοκρατία ομιλεί ο κύριος; Γι’ αυτή της οποίας το Σύνταγμα ράβεται και ξηλώνεται προκειμένου να περάσουν τα Μνημόνια της υποδούλωσης στους τόκους; Τη «δημοκρατία» της ασυδοσίας των πολιτικών κομμάτων τα οποία αρνούνται να δημοσιοποιήσουν τις οφειλές τους στις τράπεζες κι εκείνες, ευεργετημένες από τις πολιτικές αποφάσεις, συνεχίζουν το πάρε-δώσε μαζί τους; Την «δημοκρατία» όπου οι πολιτικοί απατεώνες που πλιατσικολόγησαν τη δημόσια περιουσία και τα ταμεία του Κράτους, κυκλοφορούν ελεύθεροι και ανενόχλητοι, την ίδια στιγμή που οι «κοινοί θνητοί», Έλληνες πολίτες, οδηγούνται στη φυλακή για χρέη 5.000 ευρώ; Και πως εννοεί ο δημοσιογράφος πως ΔΕΝ θα επιτρέψει στον Ελληνικό Λαό να εκφράσει ελεύθερα την πολιτική του προτίμηση; Θα ανοίξουν τα γκουλάγκ της ψευτοδημοκρατίας ή θα αρχίσουν οι «δημοκρατικοί» βομβαρδισμοί των ΗΠΑ, όπως έπραξαν στη Σερβία, στο Ιράκ και στο Αφγανιστάν;

Ο κύριος Ιγνατίου ισχυρίζεται πως «Η Χ.Α. είναι πηγή δυσφήμισης της Ελλάδας στο εξωτερικό και θα είχε προκαλέσει ακόμα μεγαλύτερη ζημιά, εάν δεν έπειθαν όσοι απαντούν στα ερωτήματα των ξένων». Πόσες φορές προσπάθησε ο κύριος αυτός να πείσει τους ξένους φίλους του, για την παρανομία της επιβολής των μνημονίων σε ένα Λαό, ο οποίος έπεσε θύμα απατεώνων πολιτικάντηδων; Ποτέ! Διότι και ο κύριος Ιγνατίου είναι χρήσιμο γρανάζι του Καθεστώτος, το οποίο ρουφά το αίμα και τον ιδρώτα του Λαού μας. Εκεί που βρίσκεται, δεν υπηρετεί την Ελλάδα, ούτε απολογείται -όπως διακηρύσσει- για λογαριασμό των Ελλήνων. Απολογείται και επιχειρεί να απενοχοποιήσει το σάπιο, διεφθαρμένο και μισελληνικό Καθεστώς της μεταπολίτευσης. Εάν λοιπόν εκείνος επισημαίνει οτι «παλαιότερα, οι Αμερικανοί μας ρωτούσαν για την πιο όμορφη χώρα του κόσμου, τώρα, όταν μας συναντούν, μας ρωτάνε για τη Χρυσή Αυγή. Προκαλεί και πόνο, αλλά και ντροπή…», εμείς του απαντούμε πως Ντροπή του Έθνους είναι τα κόμματα του ραγιαδισμού, τα οποία υπερασπίζεται και εξαθλίωσαν το Λαό μας. Ας πει την αλήθεια στους Αμερικανούς φίλους του: εξαιτίας της Χρυσής Αυγής, η Ελλάδα της υποτέλειας τελείωσε. Ανατέλλει μια Ελλάδα ελεύθερη, περήφανη και ισχυρή, μια Ελλάδα η οποία θα ανήκει πραγματικά στους Έλληνες. Κι αυτή η Ελλάδα θα έρθει πολύ σύντομα, επειδή τούτη είναι η θέληση του Ελληνικού Λαού, ενάντια στους Αμερικανούς και τους σιωνιστές φίλους τους!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-dhmosiografikh-fwnh-twn-hpa-ubrizei-th-chrush-augh#.Uaz9x0BM_RM#ixzz2VBk2t7Ib

Exit mobile version