Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

xamail-letter__article__article

Σίγουρα, οι προκλητικές ανθελληνικές ενέργειες του “γαλάζιου” πολιτευτή της Θράκης Ερχάν Ιμάμογλου, είναι γνωστές στη Συγγρού (γραφεία Ν.Δ),γιατί τυχαία δεν επιλέγονται οι υποψήφιοι βουλευτές και ούτε πιστεύω ότι -αν και δεν είναι βουλευτής-δεν έχει επικοινωνία με στελέχη ή και άλλους μεγαλοσχήμονες πολιτικούς της Ν.Δ! Αρα, όλα αυτά τα αίσχη(εξύμνηση της άλωσης της Πόλης από τους τούρκους την 29.05.2013 μέσω της προσωπικής του  ιστοσελίδας, θαυμασμός στον Κεμάλ) συν τα στοιχεία ότι είναι ένας σκληρός ισλαμιστής, άνθρωπος του Ερντογάν στην Ελλάδα, επιβεβαιώνουν όλα όσα η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ καταγγέλλει καθημερινά στη Βουλή! Την απόλυτη υποδούλωση των υπαλλήλων-κυβερνώντων, στα ξένα κέντρα που υπηρετούν και την προδοσία της πατρίδας μας! Αυτός ο κύριος τουλάχιστον είναι τούρκος, δεν το κρύβει ,τα συμφέροντα της πατρίδας του εξυπηρετεί! Οι δικοί μας εθνοπροδότες, πότε θα λογοδοτήσουν για τις επιλογές τους; Πότε επιτέλους θα καταλάβουν όλοι οι ΕΛΛΗΝΕΣ ότι μας κυβερνούν προδότες; Τι άλλο περιμένουμε ακόμη να δούμε; Τα χρήματα για το τζαμί εγκρίθηκαν, ενώ ο ελληνικός λαός λιμοκτονεί τα τουρκικά πολεμικά σκάφη, κόβουν βόλτες στις Κυκλάδες προκλητικά επί 12 ώρες και οι δικοί μας απλά τους παρακολουθούν, ενώ από το υπουργείο εξωτερικών και αμύνης δεν υπάρχει καμμία αντίδραση!!Οι λαθροεισβολείς εγκληματούν, σκοτώνουν, κλέβουν, βιάζουν και ο υπουργός προστασίας λαθρομεταναστών και όχι του πολίτη, απαξιεί να απαντήσει σε ερωτήσεις βουλευτών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ! Ως πότε; Ήρθε η ώρα να αποφασίσουμε τι ποιότητα ζωής θέλουμε! Υποταγή, εξαθλίωση, υποδούλωση και σκοταδισμό ή μια ελεύθερη πατρίδα που θα
ανήκει στους ΕΛΛΗΝΕΣ και θα την κυβερνούν ΕΛΛΗΝΕΣ; Θέλουμε ένα ΕΘΝΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ή ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΡΑΓΙΑΔΩΝ; Η απάντηση είναι ολοκάθερη! Κανείς δεν θέλει να γυρίσουμε χρόνια πίσω και να ζούμε με 200 ευρώ τον μήνα, δουλεύοντας είτε για τούρκο είτε για κινέζο είτε για γερμανό εργοδότη, κανείς δεν θέλει να φοβάται να κυκλοφορήσει το βράδυ στην πόλη του από το φόβο των εγκληματιών και ΤΕΛΟΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΡΑΓΙΑΔΕΣ!!ΑΣ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΑΣ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΛΑΪΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ,ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΧΑΜΕΝΗ ΜΑΣ ΑΥΤΟΚΥΡΙΑΡΧΙΑ,ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ! ΣΥΝΤΟΜΑ Η ΝΙΚΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ!

Α.Β.

Εγκαίνια Τ.Ο. ΜΑΝΗΣ: Η ομιλία του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής – ΒΙΝΤΕΟ

Ας το πάρουν απόφαση, οι τούρκοι και όλοι οι μουσουλμάνοι, ότι τζαμί στην Ελλάδα δεν θα γίνει!! Όσοι επιθυμούν να προσεύχονται ,να επιστρέψουν στην πατρίδα τους και να λατρεύουν εκεί τον Αλλάχ! Σεβόμαστε τη διαφορετικότητα στη θρησκεία, σεβόμαστε την επιθυμία τους αλλά όσο υπάρχει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ με πάνω από 1.000.000 υποστηρικτές σε όλη την Ελλάδα (ήδη η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι δεύτερο κόμμα σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις),η πατρίδα μας ,που απελευθερώθηκε με το αίμα των προγόνων μας κατά την Ελληνική Επανάσταση του 1821 και των παππούδων μας κατά τους Βαλκανικούς του 1912-1913 από τον τουρκικό ζυγό, θα παραμείνει ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ και ας την αφαίρεσαν από την ταυτότητά μας ο Σημίτης κατ απαίτηση του διεθνούς εβραϊκού λόμπυ!! Όσοι νομίζουν ότι αυτή η Γή τούς ανήκει κάνουν λάθος και καλό θα ήταν να ανατρέξουν στα βιβλία της Ελληνικής Ιστορίας (όχι αυτά της Ρεπούση που είναι ανοησίες και ψευδολογήματα) για να μάθουν -αν δεν ξέρουν-ότι είμαστε απόγονοι του ΛΕΩΝΙΔΑ ,ΤΟΥ Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ,ΤΟΥ Θ.ΚΟΛΟΚΟΤΩΝΗ,ΤΟΥ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ,ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ,ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΤΟΥ 1940! ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ!ΛΟΙΠΟΝ!Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ  ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΖΥΓΟ! Γιοσουφάκια οι Έλληνες δεν γίνονται και οι κυβερνώντες ας το πάρουν σοβαρά υπόψη τους!! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ!ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Κ.Λ.

Δήλωση-ξεφτίλα αστυνομικού για τον αλβανό που άρπαξε την 13χρονη:”Αγαπιούνται τα παιδιά..”-BINTEO

Ποτέ στους κόλπους του το πασοκ δεν είχε ανθρώπους, μορφωμένους! Από την πείρα μου, ως υπάλληλος 29 έτη, πάντα έκαναν κουμάντο στο χώρο μου, που μέχρι πριν τρία χρόνια   απαριθμούσε 13.000 προσωπικό, οι σχεδόν αναλφάβητοι συνδικαλιστές με απολυτήριο δημοτικού και κάποια σχετική τεχνική κατάρτιση. Οι αληθινά μορφωμένοι, επειδή δεν ανήκαν στην άλλοτε κραταιά πασκε, ήταν σε θέσεις υποδεέστερες και βέβαια έπαιρναν τις πιο συχνές μεταθέσεις! Εν μία νυκτί, πριν 29 έτη μετατέθηκα στα σύνορα γιατί δεν ανήκα στις παρεούλες που μοίραζαν λεφτά και θέσεις με ανταλλάγματα, δυστυχώς αν τύχαινες γυναίκα, την ηθική σου ακεραιότητα! Λίγοι και ελάχιστες δεν κάμφθηκαν, δεν εξαγοράστηκαν, δεν προσκύνησαν τα αγράμματα αυτά άτομα που ρύθμιζαν τις τύχες μας! Αν το αναλύσουμε όμως θα δούμε ότι εσκεμμένως επιλέγονται και τότε και τώρα τέτοια αναλφάβητα άτομα, χωρίς συνειρμό στη σκέψη, συνεκτικότητα στη γραφή και τελικά κάποιο νόημα! Όλα αυτά τα αστικά προσωποπαγή κόμματα θέλουν άτομα με χαμηλό δείκτη νοημοσύνης και τυχοδιωκτικό χαρακτήρα! Άτομα που πιστά θα εκτελούν ότι τους λένε, με κίνητρο το ατομικό βόλεμα και τα χρήματα! Αυτοί λοιπόν οι ανορθόγραφοι, έκαναν την Ελλάδα σήμερα υπόδουλη στους διεθνείς τοκογλύφους! Αυτοί τολμάνε να κρίνουν τους ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ που έχουν ιστορικές γνώσεις, πολιτικό λόγο που δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν, γι αυτό και δεν θέλουν να είναι στο ίδιο πάνελ μαζί τους στα κανάλια και στη βουλή  προσπαθούν να τους φιμώσουν, γιατί λένε ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΟΝΑΝΕ! Απαντώ λοιπόν σε όλους όσους κρίνουν την κοινοβουλευτική ομάδα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ να διατηρήσουν λίγο την υπομονή τους, να τους ακούνε, γιατί θα πάρουν και μαθήματα ιστορίας αλλά και πολιτικού πολιτισμού και προπαντός θα μάθουν πράγματα που αγνοούν παντελώς!! ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ είναι πάντα κοντά στον ελληνικό λαό, μάχονται για το δίκαιο και έχουν δώσει τόσες μάχες που είναι ανάξιοι οι υπηρέτες των εγχώριων τροϊκανών, να τους κριτικάρουν!

 

Σ.Τ.

Και οι τούρκοι στηρίζουν… συνταγματικό τόξο: “Να τεθεί η Χρυσή Αυγή εκτός νόμου!”

Οι Ένοπλες Δυνάμεις, ιδιαίτερα στην Ελλάδα έχουν πολύ σημαντικό ρόλο στην προστασία των συνόρων μας, ιδιαίτερα λόγω της τουρκίας και των γκρίζων ζωνών που επιβλήθηκαν από την κυβέρνηση του καταστροφέα της χώρας, Σημίτη και που δεν φρόντισαν να αποκαταστήσουν οι επόμενες κυβερνήσεις που με εξοπλιστικά προγράμματα που κατέληγαν σε λογαριασμούς στην Ελβετία (Ακης κ.τ.λ) ή σε γερμένα υποβρύχια καταχράστηκαν τα χρήματα του λαού μας! Ο Σαμαράς αποφάσισε την πλήρη αποσύνθεση των Ενόπλων Δυνάμεων! Δεν έδωσε ούτε ένα ευρώ για εξοπλιστικά προγράμματα, κατήργησε στρατόπεδα, σώματα στρατού, υποβίβασε τους μισθούς των Ελλήνων Αξιωματικών! Οι τούρκοι κάνουν βόλτες στις Κυκλάδες, μέσα σε ελληνικά ύδατα και ο Υπουργός Αμυνας που-από πληροφορίες δεν έχει καν υπηρετήσει τη στρατιωτική του θητεία- βγάζει πολιτικούς λόγους που συγκινούν ιδιαίτερα -αφού είναι με τους πολλούς και όχι με τους λίγους-!Μόνο που σας διαφεύγει κάτι βασικό κύριε υπουργέ: ΟΙ ΛΙΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ,ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ,ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΜΕΛΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑΞΕΠΟΥΛΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ!!Ο Ελληνικός λαός όσο και αν τα προπαγανδιστικά σας κανάλια προσπαθούν να τον αποπλανήσουν έχει κρίση και σας έχει ήδη ξεπεράσει! Η πολιτική της ελεύθερης οικονομίας, που ευνοεί τους λίγους και καταστρέφει τους πολλούς, η πολιτική της απόλυτης υποταγής στους ξένους και η εσκεμμένη
ραγιαδιστική τακτική έναντι των τούρκων, δεν θα περάσει! Η ΓΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΓΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ!ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΟΥΤΕ ΣΤΑ GOLDEN BOYS με τους υπέρογκους μισθούς ούτε στους προαιώνιους εχθρούς μας που την επιβουλεύονται! Η Τριμερής κυβέρνηση, πνέει τα λοίσθια….όσους αντιρατσιστικούς νόμους και να φέρετε, όσα ρουσφέτια και να κάνετε! Ερχόμαστε…..με μόνο όπλο μας την αγάπη για την ΕΛΛΑΔΑ τα ήθη, έθιμα, ιδεώδη που θελήσατε και επιμένετε να διαλύσετε! Ερχόμαστε….είμαστε οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ που δεν εξαγοραζόμστε, γιατί θεός μας δεν είναι το χρήμα και σκοπός μας δεν είναι οι δικές σας φιλοδοξίες! Αρχή μας είναι η πίστη στα ιδανικά μας και τιμή μας να πεθάνουμε ,αν χρειαστεί γι αυτά!! ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ!ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Ε.Κ.

Προς State Department: Η δική μας Ελλάδα δεν είναι το προτεκτοράτο σας! -Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

Έλληνες. Κάθε φόρος Τιμής εις μνήμη των Ηρώων μας, μια Αφύπνιση για το Γένος. Κάθε ανθελληνικό λαθρονομοσχέδιο και μια ρίζα λιγότερη για το δυσώδες πολιτικό κατεστημένο μας. Το Λυκαυγές ήρθε και η Ευρυφάεσσα Ηώ σκορπά άνθη και δρόσο πριν τον ερχομό της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Χ.Φ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-trith-4-iouniou-2013#.Ua0oEEBM_RM#ixzz2VCQALhqR

Exit mobile version