Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Συκοφαντεί την Χρυσή Αυγή ο “Πάκης”, ο ξενοδόχος των λαθρομεταναστών

paulopo-dendia__article

Μιλάνε όλοι για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, μιλά και ο Προκόπης Παυλόπουλος. Ο άνθρωπος, που το όνομά του έγινε ανέκδοτο λόγω της «αγαλματένιας» στάσης του στο γνωστό περσινό περιστατικό στο πρωινό του ΑΝΤ1, βγήκε από το πολιτικό περιθώριο στο οποίο έχει τεθεί και μίλησε και αυτός για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, σε συνέντευξη του σε εβδομαδιαία εφημερίδα.

Αναφερόμενος στο Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών είπε, μεταξύ άλλων, και τα εξής: «Το ζήτημα με τη Χρυσή Αυγή είναι να δώσουμε, και με το προσωπικό μας παράδειγμα, στους πολίτες που την ψήφισαν να καταλάβουν ποιους έστειλαν στη Βουλή και ποιο είναι το πραγματικό τους «πρόσωπο». Με άλλες λέξεις, ο λαός είναι εκείνος που μπορεί και νομιμοποιείται δημοκρατικώς να «κλείσει» το ναζιστικό «παραμάγαζο» της Χρυσής Αυγής». Ο χειρότερος υπουργός εσωτερικών που γνώρισε ποτέ η Χώρα (σύμφωνα με παλαιότερη δήλωση του Άδωνη-Σπύρου Γεωργιάδη, όταν ακόμη ο «μπουμπούκος» ήταν στον ΛΑΟΣ) θεωρεί ότι έχουν ξεχαστεί τα κατορθώματά του, και με θράσος προσπαθεί να βγει ξανά από την αφάνεια. Ο απίθανος αυτός τύπος, που ευχαριστούσε τους λαθρομετανάστες που επέλεγαν την Πατρίδα μας για να συνεχίσουν την ζωή τους, ανάβοντας ουσιαστικά το «πράσινο φως» για να έρθουν ακόμη περισσότεροι λαθραίοι στην Ελλάδα.

Ο ανεκδιήγητος αυτός κύριος που τον τραγικό Δεκέμβριο του 2008, με τις τραγελαφικές και απαράδεκτες δηλώσεις περί «αμυνόμενης αστυνομίας», ενθάρρυνε τους αναρχοαλήτες και τους αλλοδαπούς να κάψουν, να λεηλατήσουν, να ρημάξουν, όχι μόνο την Αθήνα αλλά και τις υπόλοιπες πόλεις της Ελλάδος. Και όμως, αντί να κρύβεται από ντροπή βγαίνει και μιλά. Αλήθεια, Παυλόπουλε, ποιο είναι το «προσωπικό παράδειγμα», το οποίο πρέπει να δώσετε; Αφήνουμε τις διάφορες φήμες επί της προσωπικής ζωής, που κυκλοφορούν εδώ και χρόνια, και το γενικεύουμε. Το μόνο «παράδειγμα» που έχετε δώσει όλα αυτά τα χρόνια είναι να ανέχεστε, αν όχι να καλλιεργείτε, την αποεθνικοποίηση, την κοινωνική αναλγησία, την διαφθορά, τα σκάνδαλα, τις μίζες.

Με τι μούτρα, επομένως, θα αντικρύσετε τον Λαό για να του ζητήσετε να απομονώσει την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ; Ηθικά, δεν μπορείτε να μας προσάψετε απολύτως τίποτα, γι’ αυτό και αναλώνεστε σε φτηνή δημαγωγία με «πολιτικά» επιχειρήματα, τα οποία δεν πείθουν κανέναν. Επειδή, Παυλόπουλε, μιλάς για «παραμάγαζο», σου επιστρέφουμε τον χαρακτηρισμό, τόσο για το κόμμα σου όσο και για τα υπόλοιπα κόμματα του «συνταγματικού τόξου». Εσείς, τόσα χρόνια, ευτελίζατε την πολιτική με προεκλογικές υποσχέσεις για διορισμούς, παροχές, μεταθέσεις και έχεις την αναίδεια να μιλάς για παραμάγαζο; Πράγματι, ο Λαός είναι εκείνος που θα φροντίσει, με την έμπρακτη θέληση του, να κλείσει τα παραμάγαζα σας, τα οποία έκαναν την ψήφο αντικείμενο παζαριού, και φτηνό εμπορικό προϊόν.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/opsimos#.Ua4VxUBM_RM#ixzz2VGXU2mnJ

Exit mobile version