Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Βορείων Προαστίων, Καρδίτσας, Πειραιά, Βάρδας, Κατερίνης

ΤΟΠΙΚΗΠΕΙΡΑΙΑ

Την Παρασκευή 31/05/2013, πραγματοποιήθηκε ομιλία στο γραφείο της Τ.Ο. Πειραιά από τον Συναγωνιστή και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του Κινήματος, Σωτήρη Δεβελέκο, με θέμα: «Εθνικισμός και Επανάσταση».

Ο Συναγωνιστής, τόνισε πως αυτές οι έννοιες του Εθνικισμού και της Επανάστασης είναι αλληλένδετες και δεν μπορεί η μία να συνυπάρξει χωρίς την άλλη. Όταν το κράτος έδειξε το πραγματικό του πρόσωπο και στράφηκε ενάντια σε οτιδήποτε Εθνικό, απέναντί του βρήκε ένα Κίνημα που έχει σαν ιδεολογία τον Λαϊκό Εθνικισμό. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, σε μία περίοδο που κάποιοι κάνουν τις γνωστές ”αναδιπλώσεις”, δεν φοβάται να πει την αλήθεια και δεν παύει να αγωνίζεται ενάντια σε όσους πολεμάνε την Εθνική μας κυριαρχία.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί δημιούργημα του σάπιου πολιτικού κατεστημένου. Δεν έχει χρηματοδοτήσεις από εξωτερικούς παράγοντες, δεν έχει βολεμένους, δεν έχει πολιτικούς τυχοδιώχτες. Αντίθετα, έχεις στις τάξεις της, ικανούς πολιτικούς στρατιώτες που παραμένουν πιστοί σε Αρχαίες Αξίες και Ιδεώδη.
Σε μια περίοδο που πολλές φορές γίνεται λόγος για το δίλημμα Πατρίδα ή κοινοβουλευτισμό-καλοπέραση- διαλέγουμε χωρίς ενδοιασμό ΠΑΤΡΙΔΑ.
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αποτελεί την αιχμή του δόρατος που θα συντρίψει τον παλαιοκομματισμό και θα στήσει από την αρχή την Ελλάδα. Θα πολεμήσουμε με κάθε κόστος και μέσο ώστε να μην παραδώσουμε στα παιδιά μας μια χώρα που θα είναι ένα πολυφυλετικό έκτρωμα.

Ο αγώνας δεν τελειώνει με την κατάληψη της εξουσίας. Η εξουσία, θα μας δώσει το μέσο ώστε να ολοκληρώσουμε τον στόχο μας.
ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ – ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ – ΖΗΤΩ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ

Τ.Ο. Πειραιά
Καραΐσκου 111 (7ο όροφος)
Τρίτη & Παρασκευή: 19:00-22:00
Τηλ. 210 4172693, 6980 745805

Τελετή Τιμής και Μνήμης στον Κωνσταντίνο Παλαιολόγο από την Τ.Ο. Καρδίτσας

Η Πόλη αλώθηκε, οι καρδιές μας όμως όχι. Το Σάββατο, 1η Ιουνίου, η Τ.Ο. Καρδίτσας  τίμησε τη θυσία των υπερασπιστών της Κωνσταντινούπολης, καθώς και τον  τελευταίο αυτοκράτορα της χιλιόχρονης Βυζαντινής μας Αυτοκρατορίας, Κωνσταντίνο Παλαιολόγο. Οι μνήμες της Άλωσης ζωντάνεψαν μέσα απ’ την αναδρομή στο έργο του ιστορικού Γεωργίου Φραντζή, ο οποίος έζησε από κοντά την πολιορκία της Βασιλεύουσας και κατάφερε να σωθεί  απ τη σφαγή που επεφύλαξαν τα οθωμανικά στίφη στους κατοίκους, τον τραγικό εκείνο Μάιο του 1453.

 

Τ.Ο. Καρδίτσας
Καραϊσκάκη 7, 2ος όροφος (απέναντι από το Ξενοδοχείο Arni)
Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 – 14:00
Τετάρτη, Σαββάτο 18:00 – 20:00
Τηλ: 24410 73454

 

Ομιλία και διανομή φυλλαδίων στη Βάρδα

Ομιλία για τις πρόσφατες πολιτικές εξελίξεις έγινε στην Βάρδα το βράδυ του Σαββάτου. Ο Συναγωνιστής Ν. Κωνσταντίνου αναφέρθηκε εκτενώς στις παλινωδίες του «αντιρατσιστικού» νομοσχεδίου, οι οποίες αποκαλύπτουν την αμηχανία όλων των αποκομμάτων του «συνταγματικού τόξου» απέναντι στην συνεχή άνοδο της Χρυσής Αυγής. Στην συνέχεια, έγινε ενημέρωση για ζητήματα τοπικού ενδιαφέροντος και συμφωνήθηκε ο συντονισμός των δράσεών μας στον νομό.

 

Η εκδήλωση έληξε όπως πάντα με τον Εθνικό μας Ύμνο και ακολούθως οι Συναγωνιστές κατευθύνθηκαν προς το κέντρο της Βάρδας όπου και μοίρασαν φυλλάδια και εφημερίδες του Κινήματος σε διερχόμενους και καταστήματα. Χαρακτηριστικό είναι ότι καθ’ όλη την διάρκεια της ενημερωτικής μας ενέργειας, το κέντρο της Βάρδας ήταν και πάλι… Ελληνικό κάτι που παρατήρησαν πρώτοι οι κάτοικοι της περιοχής που υποφέρουν από την παρουσία χιλιάδων λαθρομεταναστών που ζουν και εργάζονται παρανόμως στην ευρύτερη περιοχή.

 

Πυρήνας Βάρδας Ηλείας
Πατρών – Πύργου 50

 

Ομιλία περί Γεωπολιτικής στα γραφεία της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων

Στις 31/5/2013, στα κατάμεστα, γραφεία της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων,  πραγματοποιήθηκε ομιλία του Συναγωνιστή Αλέξανδρου Λύρη.

 

Ο Συναγωνιστής ανέλυσε την υπάρχουσα κατάσταση στη γεωπολιτική σκηνή της Ανατολικής Μεσογείου και το αξιόμαχο του Ελληνικού Στρατού. Ανέφερε τις επίσημες θέσεις της Χρυσής Αυγής για τη δομή και τον τρόπο λειτουργίας των Ενόπλων Δυνάμεων και εφεδρειών, την ζωτικής σημασίας για το Έθνος εφαρμογής του αμυντικού δόγματος Ελλάδος-Κύπρου, καθώς και το πώς θα κατορθώσει η Ελλάδα να κυριαρχήσει παγκοσμίως, μέσω της ναυτιλίας.

 

Ο Συναγωνιστής Χρήστος Φραγκάκης ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους φίλους του Κινήματος για τα τρέχοντα θέματα της πολιτικής επικαιρότητας. Με την ίδια σημαίνουσα σημασία, τόνισε και την παρουσία της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων στην εκδήλωση τιμής και μνήμης της Επιτροπής Εθνικής Μνήμης για τον Κωνσταντίνο Παλαιολόγο, τον τελευταίο Αυτοκράτορα της Βασιλεύουσας.

 

Τ.Ο. Βορείων Προαστίων
Λ. Ηρακλείου 426, Ν. Ηράκλειο
Δευτέρα και Παρασκευή 19:00 – 21:00
210-2810610

 

Τ.Ο. Πιερίας: Ομιλία για την άλωση της Πόλης και ενημερωτική δράση στην Κατερίνη

Ομιλία για την αποφράδα ημέρα της άλωσης της Πόλης πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στα γραφεία της Τ.Ο. Πιερίας, παρουσία δεκάδων Συναγωνιστών. Ο γραμματέας της Τ.Ο. Γεώργιος Παπαδημητρίου με τον Συναγωνιστή Λευτέρη Παπαθανασίου έκαναν πλήρη ιστορική αναδρομή από την άλωση της Πόλης κατά την Δ’ Σταυροφορία εώς και την άλωσή της από τους βαρβάρους Οθωμανούς. Οι Συναγωνιστές απέτισαν φόρο τιμής στους ηρωϊκά πεσόντες υπερασπιστές της Βασιλεύουσας, με πρώτο τον Αυτοκράτορα Κωνσταντίνο Παλαιολόγο, τηρώντας ενός λεπτού σιγή.

 

Μετά την λήξη της εκδήλωσης, ακολούθησε νυκτερινή ενημερωτική δράση στους δρόμους της Κατερίνης, με  διανομή εκατοντάδων εντύπων του κινήματος.

 

Τ.Ο. Πιερίας
Δραγούμη 1 και Ειρήνης
Κυριακή 19:00 – 22:00
Τηλ. 6970-881184

 
Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-boreiwn-proastiwn-karditsas-peiraia-bardas-katerinhs#.Ua4X5kBM_RM#ixzz2VGZmk1Xc

Exit mobile version