Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Αβραμόπουλος προωθεί τα σιωνιστικά παραμύθια

avram-israel__article

Την υποταγή της κυβέρνησης των συνεταίρων του Μνημονίου στο διεθνή σιωνισμό επιβεβαίωσε με την παρουσία του στο συνέδριο της Αμερικανοεβραικής Επιτροπής (American Jewish Committee) ο υπουργός των Εξωτερικών Δ. Αβραμόπουλος. Την στιγμή κατά την οποία ο Ελληνικός Λαός βιώνει στο πετσί του την άγρια και στυγνή εγκληματικότητα των λαθροεισβολέων, ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών έσπευσε να καθησυχάσει τους σιωνιστές, διαβεβαιώνοντάς τους οτι «η Ελλάδα δεν θα επιτρέψει ποτέ το μίσος να αναπτυχθεί και να εξαπλωθεί».

Καταφερόμενος δίχως να την κατονομάσει, ενάντια στη Χρυσή Αυγή, ο κύριος Αβραμόπουλος απευθύνθηκε στους σιωνιστές του συνεδρίου, λέγοντας: «η οικονομική κρίση παρήγαγε ένα πολύ επικίνδυνο φαινόμενο που δεν ταιριάζει στη δημοκρατική κουλτούρα του ελληνικού λαού. Κανείς δεν πίστευε ποτέ ότι η χώρα που γέννησε τη Δημοκρατία και έχει γίνει το καλύτερο παράδειγμα της αντίστασης ενάντια στον ναζισμό, θα μπορούσε ποτέ να ανεχθεί και να επιτρέψει την αναβίωση του μίσους και του ρατσισμού. Εγγύηση όμως είναι η αποφασιστικότητα της κυβέρνησης και η ισχυρή βούληση του λαού». Φυσικά καταχειροκροτήθηκε από τους παρισταμένους, οι οποίοι είδαν με ικανοποίηση έναν άνθρωπο, ο οποίος κατέχει τη θέση του υπουργού Εξωτερικών να σκύβει υποτακτικά το κεφάλι στις διαταγές του διεθνούς σιωνισμού.

Ενώ ο κύριος Αβραμόπουλος, επεκτείνει το δίκτυο των γνωριμιών του στο εβραϊκό λόμπι, το οποίο δίκτυο η ιστορία έχει δείξει ότι ανοίγει διάπλατα τους ορίζοντες της καριέρας πολιτικών προσώπων, η ελληνική κοινωνία παρακολουθεί σοκαρισμένη και τρομαγμένη, Ελληνίδες και Έλληνες να βρίσκονται άγρια δολοφονημένοι από αλλοδαπούς λαθρομετανάστες. Βεβαίως αυτά είναι ψιλά γράμματα για τον κύριο Αβραμόπουλο, ο οποίος συμμερίζεται τις ανησυχίες του εβραϊκού στοιχείου για άνοδο του αντισημιτισμού στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Λησμόνησε όμως να δημοσιοποιήσει τα στοιχεία εκείνα τα οποία πιστοποιούν την άνοδο του αντισημιτισμού ή έστω τα δεκάδες περιστατικά ρατσιστικής βίας και δη εκείνα από στελέχη και μέλη της Χρυσής Αυγής, τα οποία και κατακρίνονται από τους «ανθρωπιστές». Κοινώς, ο κύριος Αβραμόπουλος ταξίδεψε με χρήματα του Ελληνικού Λαού στις ΗΠΑ, προκειμένου να συμμετάσχει σε ένα σιωνιστικό συνέδριο, όπου και κατηγορήθηκε πρωτίστως ο Ελληνικός Λαός και δευτερευόντως ένα νόμιμο πολιτικό Κίνημα, ως ρατσιστές. Όμως ο κύριος Αβραμόπουλος ουδέν είπε για τις τέσσερις δολοφονίες Ελλήνων από λαθροεισβολείς τις τελευταίες ημέρες, δολοφονίες κατά τρόπο βάρβαρο και φρικιαστικό.

Προτού απολογηθεί προς τους σιωνιστές, για το αναφαίρετο δικαίωμα του Ελληνικού Λαού να ορίζει ο ίδιος ελεύθερα το μέλλον του τόπου του, ο κύριος Αβραμόπουλος θα ήταν πρέπον να κατακρίνει το κύμα ανθελληνισμού στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, κυρίως μετά το 2010. Καθοδηγητής της προπαγάνδας του μίσους κατά των Ελλήνων ο Τζέφρυ Παπανδρέου, τον οποίο επίσης στηρίζουν οι αμερικανοσιωνιστές και ο οποίος δεν έχανε ευκαιρία να κατασυκοφαντεί τους Έλληνες, ως ένα Λαό διεφθαρμένων. Όφειλε να ρωτήσει τους παρισταμένους για την καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στο κράτος του Ισραήλ, όπου ισχύει ένας σκληρότατος αντιμεταναστευτικός νόμος, ο οποίος παρέχει στο Ισραήλ το δικαίωμα να κρατά δέσμιο όποιον λαθρομετανάστη βρεθεί στην επικράτειά του, επί τρία έτη!

Ο κύριος Αβραμόπουλος, με τη στάση του, αντί να εξυπηρετήσει τα ελληνικά εθνικά συμφέροντα, ταυτίζεται και προωθεί την ανθελληνική προπαγάνδα του διεθνούς σιωνισμού. Προτιμά να διαβεβαιώνει τους σιωνιστές για την απόπειρα καταπάτησης των συνταγματικών ελευθεριών του Ελληνικού Λαού, αντί να εργάζεται για την υπεράσπιση των ελληνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων. Εν τέλει, τον πληροφορούμε για το εξής: ουδόλως απασχολεί τη Χρυσή Αυγή, η γνώμη των αμερικανοεβραίων για το Κίνημά μας. Όμως, η ωμή παρέμβαση στην ελληνική πολιτική ζωή είναι κάτι παραπάνω από ξεκάθαρη, υποδεικνύοντας ποιος είναι εκείνος ο οποίος κινεί τα νήματα μιας κυβέρνησης μαριονετων των τοκογλύφων και της τρόικα. Η Χρυσή Αυγή δρα με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον του Έθνους και του Ελληνικού Λαού και δε θα ρωτήσουμε καμία αμερικανοεβραική επιτροπή προκειμένου να το διασφαλίσουμε.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/o-abramopoulos-prowthei-ta-siwnistika-paramuthia#.Ua4hS0BM_RM#ixzz2VGk2k35T

Exit mobile version