Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι Ισραηλινοί παραδέχονται τη νίκη του Άσαντ

syria-assad

Παρά την ωμή παρέμβασή τους υπέρ των ισλαμιστών σφαγέων της συριακής αντιπολίτευσης, οι δυτικές ψευτοδημοκρατίες έχουν ηττηθεί στο μέτωπο της Συρίας. Αυτό παραδέχονται οι ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες, οι οποίες διέρρευσαν την εκτίμησή τους, αμέσως μετά την ενημέρωση της εβραϊκής βουλής από τον υπουργό Άμυνας του Ισραήλ. Ο τελευταίος, ανακοίνωσε στην Κνεσέτ πως οι ισλαμιστές αντάρτες έχουν υπό την κατοχή τους μόλις τέσσερα προάστια της πρωτεύουσας της χώρας, ενώ τα πιστά στον Πρόεδρο Άσαντ στρατεύματα, συνεχίζουν τις εκκαθαριστικές επιχειρήσεις στην υπόλοιπη συριακή επικράτεια. Ιδιαίτερη μνεία γίνεται στην αδυναμία να πληγεί πλέον τόσο το αεροδρόμιο όσο και η στρατιωτική βάση στα περίχωρα της Δαμασκού. Τούτο έχει ως συνέπεια, να διενεργείται απρόσκοπτα ο ανεφοδιασμός των δυνάμεων του Άσαντ από τη Ρωσία και το Ιράν.

Επί της ουσίας, οι ισραηλινοί αναγνωρίζουν πως ο Άσαντ κερδίζει τον πόλεμο, έναν πόλεμο που εξαπολύθηκε από τις ΗΠΑ και τους σιωνιστές, στα πρότυπα της αραβικής άνοιξης των βορειοαφρικανικών χωρών. Παρά την τεράστια προπαγάνδα των διεθνών μέσων ενημέρωσης κατά του Άσαντ, παρά τον εφοδιασμό των ισλαμιστών σφαγέων με όπλα και εξοπλισμό, παρά τη συμμετοχή στο πλευρό των αντικαθεστωτικών, ανδρών από διάφορες χώρες, μεταξύ των οποίων οι ΗΠΑ, η Βρετανία, η Γαλλία και η Τουρκία, ο Συριακός Λαός στάθηκε με πάθος και φανατισμό δίπλα στον Πρόεδρό του και πέτυχε μια εξέχουσας σημασίας νίκη απέναντι όχι μόνο στους αιμοσταγείς δολοφόνους του Ισλάμ, αλλά κατ’ επέκταση στο σιωνιστικό τέρας.

Οι ισραηλινοί εκτιμούν πως οι επιχειρήσεις βομβαρδισμών σε συριακό έδαφος στις αρχές του προηγούμενου μήνα, επέφεραν τα αντίθετα από τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Ο συριακός Λαός αντί να καμφθεί, συσπειρώθηκε γύρω από τον Μπασάρ Αλ Άσαντ, ενώ η προπαγάνδα των δυτικών «δημοκρατιών», περί εγκλημάτων του Καθεστώτος Άσαντ έπεφτε στο κενό, μπροστά στα φρικαλέα εγκλήματα των ισλαμιστών σφαγέων της αντιπολίτευσης. Ο Συριακός Στρατός, πιστός μέχρι τέλους στον Πρόεδρό του και μαζί οι γενναίοι μαχητές της Χεζμπολάχ, ετοιμάζονται πλέον να προχωρήσουν στην εκκαθάριση του Χαλεπίου από τις δυνάμεις των ανταρτών. Η αμερικανοσιωνιστική πολιτική, γνώρισε μια τεράστια ήττα στο μέτωπο της Συρίας. Ενάντια σε όλες τις δυσκολίες οι οποίες ανεδείχθησαν κατά τη διάρκεια αυτού του πολέμου, με μια διεθνή κοινότητα να σιωπά σκανδαλωδώς μπροστά στη προφανή καταπάτηση του διεθνούς δικαίου από τους κατ’ επίφαση δημοκράτες της Δύσεως, ο Λαός της Συρίας απέδειξε πως ο διεθνής σιωνισμός δεν είναι ανίκητος.

Από μέρους μας, να ευχηθούμε περαστικά στους ψευτοδημοκράτες των Αθηνών, είτε αυτοί βρίσκονται στην κυβέρνηση είτε στα κόμματα της Αριστεράς, οι οποίοι ως πιστοί δούλοι του σιωνισμού τάχθηκαν εξ’ αρχής στο πλευρό των ισλαμιστών σφαγέων και κατά του Άσαντ. Τούτο άλλωστε τους υπενθύμισε και ο Πατριάρχης Μόσχας και πασών των Ρωσιών, Κύριλλος, ο οποίος στο γεύμα προς τιμήν του από την ελληνική πολιτική ηγεσία, τόνισε το αυτονόητο: πως ο Πρόεδρος Άσαντ προστάτεψε τους Χριστιανούς της Συρίας, εν αντιθέσει με τους ισλαμιστές αντάρτες που υποστήριξε επίσημα η κυβέρνηση των «πατριωτών» του Μνημονίου και ο Σύριζα, οι οποίοι επιδόθηκαν σε ανηλεείς σφαγές άμαχων χριστιανών.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/oi-israhlinoi-paradechontai-th-nikh-tou-asant#.Ua8VotLwmCg#ixzz2VKyCG8RZ

Exit mobile version