Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Αθηνών, Βορείων Προαστίων, Νοτίων Προαστίων

pan-pan_9__article

Το Σάββατο 01-06-2013,  στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα υποδοχής των γραφείων της Τοπικής Οργάνωσης Αθηνών είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε μια άκρως ενδιαφέρουσα ομιλία από τον Συναγωνιστή Παναγιώτη Παναγόπουλο με θέμα «Η Διαχρονικότητα των Θέσεων του Κινήματος μας».   Ο Συναγωνιστής, με γλαφυρό αλλά και ιδιαίτερα δυναμικό τρόπο, μας υπενθύμισε τους λόγους για τους οποίους το υπόλοιπο σαθρό και σάπιο πολιτικό σύστημα μας πολεμά και μας μάχεται, με βασικότερο αυτών την απόλυτη σταθερότητα των θέσεων μας, χωρίς επανατοποθετήσεις, υπαναχωρήσεις και υποκριτικούς, ανόητους πολιτικαντισμούς.  «Ας πάψουμε να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας» ανέφερε ο ομιλητής.  «Οι Προδότες του Σάπιου μεταπολιτευτικού Καθεστώτος άνοιξαν την κερκόπορτα στους διεθνείς τοκογλύφους!  Εκείνοι ξεπούλησαν για τριάντα αργύρια τον Λαό μας, εκείνοι επιθυμούν τον ακρωτηριασμό της Πατρίδος μας!  Να γιατί, οι δημοκράτες και οι μαρξιστές, οι οποίοι συνεργάστηκαν άψογα για την οικοδόμηση αυτού του αντεθνικού κράτους, μισούν θανάσιμα τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!  Διότι το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα έρχεται να υποδείξει τους πραγματικούς ενόχους της Προδοσίας των Μνημονίων.  Διότι το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, έρχεται να προστατέψει το Λαό μας, από τα γεράκια του διεθνούς σιωνιστικού κεφαλαίου.  Διότι το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, θεωρεί αιτία πολέμου το ξεπούλημα της Ελληνικής Πατρίδος.  Η Πίστη είναι πιο Δυνατή και από τη φωτιά!  Και πράγματι, είναι αυτή η Πίστη η οποία μας οδήγησε ένα βήμα προ του Θριάμβου, και είναι εκείνη που θα μας οδηγήσει στην Τελική Νίκη και την καθολική επικράτηση!  Θα αγωνιστεί με τα εκατομμύρια των Ελλήνων οι οποίοι απαιτούν να ανήκει η Ελλάδα στους Έλληνες!»  Η ομιλία έκλεισε με τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.  Η Νίκη είναι δική μας!

Τ.Ο. Αθηνών
Δηλιγιάννη 50, σταθμός Λαρίσης
210-8235030
Τρίτη, Τετάρτη & Σάββατο: 19:00-21:00

Ομιλία  στα γραφεία της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων

Στις 3/6/2013, στα γραφεία της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων, πραγματοποιήθηκε ομιλία από τη Συναγωνίστρια Ολγα Γ., ενώπιων δεκάδων Συναγωνιστών, που για άλλη μια φορά έκαναν τα γραφεία της Τοπικής να δείχνουν μικρά σε χωρητικότητα. Η εκλεκτή Συναγωνίστρια αναφέρθηκε στον τρόπο και τη στάση ζωής του Χρυσαυγίτη. Τόνισε την καθημερινή προσπάθεια όλων των μελών της Χρυσής Αυγής, μέσω των τακτικών δράσεων, να αναδείξουν τις αρχές που διέπουν τον Λαϊκό Σύνδεσμο, χρησιμοποιώντας παράλληλα πολλά προσωπικά της βιώματα.

Τ.Ο. Βορείων Προαστίων
Λ. Ηρακλείου 426, Ν. Ηράκλειο
Δευτέρα και Παρασκευή 19:00 – 21:00
210-2810610

Τ.Ο. Νοτίων Προαστίων: Ενημερωτική δράση στην Νέα Σμύρνη

Το Σάββατο, 1η Ιουνίου, η Τ.Ο. Νοτίων Προαστίων πραγματοποίησε ενημερωτική δράση στη Νέα Σμύρνη. Ενημερωτικό υλικό μοιράστηκε στους κατοίκους της περιοχής και ήταν πολλά τα συγχαρητήρια που εισέπραξε για τον αγώνα που δίνει καθημερινά το Κίνημα μας ενάντια στο σάπιο κατεστημένο. Κατά τη διάρκεια της ενημερωτικής δράσης δεν έλειψε ο διάλογος με πολλούς κατοίκους της περιοχής, για το συνεχόμενο πρόβλημα της ανεξέλεγκτης εγκληματικότητας και τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.

 

Η παρουσία μας στη Ν. Σμύρνη ήταν εντυπωσιακή και έτυχε θερμής υποδοχής από τους Έλληνες επαγγελματίες αλλά και από κάθε Έλληνα πολίτη που συναντούσαμε. Ακούγαμε συνέχεια ενθαρρυντικά σχόλια και συγχαρητήρια δίνοντάς μας τη δύναμη να συνεχίσουμε τον αγώνα μας μέχρι την τελική νίκη, αδιαφορώντας για τις μεμονωμένες και περιθωριακές προσπάθειες λασπολόγησης και  συκοφάντησης.

 

Στο τέλος της δράσης οι Συναγωνιστές που έλαβαν μέρος σε αυτήν συγκεντρώθηκαν μπροστά από το άγαλμα του Εθνομάρτυρα Μητροπολίτη Σμύρνης Χρυσοστόμου, όπου και βροντοφώναξαν πατριωτικά συνθήματα.

 

Η δράση μας τερματίστηκε μόνο αφού εξαντλήθηκε και το τελευταίο έντυπο που προοριζόταν για διανομή, σε αντίθεση με τις απόλυτα ψευδείς δηλώσεις κάποιων αριστεριστών, που περίμεναν να αποχωρίσουμε, για να προκαλέσουν θρασύδειλα σχόλια για άλλη μια φορά από την ασφάλεια του διαδικτύου.

 

Τ.Ο. Νοτίων Προαστίων
Λ. Ποσειδώνος 66 (Άλιμος)
Δευτέρα – Πέμπτη: 18:00-21:00, Σάββατο 12:00-16:00
Τηλ: 2109810421

 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-athhnwn-boreiwn-proastiwn-notiwn-proastiwn#.Ua8ZKNLwmCg#ixzz2VL2Bs3cf

Exit mobile version