Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

xamail-letter__article__article

Συγκλονιστικό το κείμενο αντιρατσισμός: το νέο προσωπείο του ανθελληνισμού! Μια πολύ ενδιαφέρουσα ανάλυση που αγνοούν, οι εθνομηδενιστές, «δημοκράτες» αντιστασιακοί της γενιάς του πολυτεχνείου που με τη θυσία τους και την αντιστασιακή τους δράση, έφθασαν την πατρίδα μας, μετά την μεταπολίτευση, στην σημερινή ζοφερή οικονομική και κοινωνική κατάσταση. Αφού ανελίχθησαν στα υψηλά πολιτικά έδρανα και την ευρωβουλή (Δαμανάκη επίτροπος),άλλαξαν το ύφος και την πολιτική τους, εντονότερα ,μετά την κατάρρευση του υπαρκτού σοσιαλισμού στη «γή της επαγγελίας» που μας παρουσίαζαν, φρόντισαν για την μετατροπή της Ελλάδας σε προτεκτοράτο και την υποδούλωσή της, στο ΔΝΤ, μέσω του σοσιαλιστή Τζέφρυ Παπανδρέου τού ( λεφτά υπάρχουν) και τη συνέχιση της εξαθλίωσης κοινωνικής και οικονομικής μέσω των επόμενων κυβερνήσεων! Κατάφεραν επικαλούμενοι τη συνθήκη Σένγκεν και το Δουβλίνο 1,.2 να κάνουν την Ελλάδα ,μια χώρα με τρομερή εγκληματικότητα λόγω των λαθροεισβολέων, μια χώρα με περισσότερα δικαιώματα και περίθαλψη σε κάθε αλλόφυλο μετανάστη από τους ΕΛΛΗΝΕΣ!Η ευθύνη είναι όλων των αστικών και αριστερών κομμάτων που προσπάθησαν και συνεχίζουν να αλλοιώνουν την ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ,ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,ΙΔΑΝΙΚΑ,ΠΑΙΔΕΙΑ,ΗΘΗ ΚΑΙ ΕΘΙΜΑ! Η μόνη λύση είναι μια ενιαία εθνική αντίσταση ενάντια σε όλο το σάπιο πολιτικό κατεστημένο! Η μόνη δύναμη που θέλει και μπορεί να ανατρέψει την σημερινή ανθελληνική επίθεση που δέχεται η ΕΛΛΑΔΑ ,είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! Γιατί ΠΡΕΠΕΙ!ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΤΑΓΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΝ,ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΜΑΣ,ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΩΝ που έφεραν την οικονομική και την ηθική κρίση. ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ!ΜΕ ΟΠΛΟ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΜΑΣ,ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ!

Α.Β.

Σαρώνει η Χρυσή Αυγή – 14,5% με ανοδική πορεία, σπέρνοντας πανικό στο κατεστημένο!

ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΕΔΩ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ,ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΔΑ.

ΑΛΙΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
Ζ.Ι

Θρίαμβος των Εθνικιστών Οδηγών Ταξί – Τρίτη δύναμη ο ΛΑΣΙΤΑ στις εκλογές του ΣΑΤΑ με 14%

Θα ήθελα να κάνω μια αναφορά στον πολύ καλό και έγκριτο δημοκράτη δημοσιογράφο που προφανώς η κεντρική ιδέα όσων έγραψε στο «Βήμα της Κυριακής», δεν ήταν τίποτα άλλο εκτός από τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής που συνωστίζονται γράφει «ανάμεσά μας». Μας συγχωρείτε για την ενόχληση που σας κάνουμε με την παρουσία μας μέσα και έξω από τη βουλή, αλλά αυτή η Γή ανήκει σε όλους τους Έλληνες! Όσο για την λέξη «ανοχή» που χρησιμοποιείτε για εμάς τους ψηφοφόρους της χρυσής αυγής, το θεωρώ ανάξιο λόγου να σας απαντήσω, ως περήφανος Έλληνας Χρυσαυγίτης, γιατί απέχουν πολλοί οι έλληνες υποστηρικτές και ψηφοφόροι από τους δικούς σας κύκλους, τα εισοδήματά σας και φυσικά τα πιστεύω σας! Η εθνική μας συνείδηση δεν κάμπτεται από τις ανιστόρητες πηγές σας, ούτε μας ακουμπούν οι ειρωνικές φράσεις του τύπου «…έχετε γειά βρυσούλες»! Όσο και αν  πολεμάτε τον εθνικισμό τόσο θα αυξάνονται οι υποστηρικτές του και μην σας ξεγελάνε τα  γκάλοπ, είμαστε χιλιάδες αλλά δεν μιλάνε όλοι και αυτό είναι καλύτερο για να βρεθείτε προ εκπλήξεων όπως στις εκλογές πέρυσι! Τέλος αφού τόσο ενδιαφέρεσθε για τον εθνικό εξευτελισμό λόγω του αντιρατσιστικού νόμου ας κάνετε καλύτερα προτάσεις για την πάταξη της εγκληματικότητας των λαθροεισβολέων και τον «συνωστισμό τους» στις λαϊκές γειτονιές της Αθήνας, τις οποίες, προφανώς, δεν έχετε καν επισκεφθεί, αφού η δικιά σας τσέπη αντέχει τα ενοίκια ή την αγορά διαμερισμάτων των πλουσίων περιοχών της Αθήνας!

Ι.Τ.

Αίρεται ο αποκλεισμός κατάσχεσης της πρώτης κατοικίας – ΒΙΝΤΕΟ

Παλικάρια μου, ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ μην το βάζετε κάτω. Πρέπει να απελευθερωθεί η πατρίδα μας από τα τρωκτικά της γαλαζοπράσινης κομμουνιστικής λαίλαπας που βασανίζει τις ψυχούλες και τις καρδιές των Ελλήνων μας . Ο λαός μας αγαπητοί μου ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ έχει εναποθέσει τις ελπίδες στο κίνημα μας το κίνημα των ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ… ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΣΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ… ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΜΑΣ. Τα μηνύματα που παίρνουμε είναι ΑΙΣΙΟΔΟΞΑ. Πάση θυσία ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ , ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ , ΠΡΙΝ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΙΣΟΠΕΔΩΣΟΥΝ ΟΛΑ… Ο αγώνας μας για την απελευθέρωση της αγαπημένης μας πατρίδας στηρίζεται σε ΕΜΑΣ τους Εθνικιστές… ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ , ΤΟΝ ΛΑΪΚΟ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ ΟΤΙ Η ΜΟΝΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΝΤΑΡΟΚΤΥΠΗΘΕΙ ΜΕ ΤΑ ΑΓΡΙΟΣΚΥΛΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ… Εδώ στα μέρη μου , ΜΕΝΕΜΕΝΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ , πολλοί που με ”έβριζαν” όταν τους έλεγα για τους Εθνικιστές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΟΥ , και πείστηκαν ότι Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΑ  ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΩΝ ΠΑΣΟΚ – ΝΔ – ΔΗΜΑΡ και τους απατεώνες  κομμουνιστές με…δεξιές τσέπες. Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ… Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ ΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΔΕΣ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ… ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΩ… Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ… ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ.. ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ…

Π.Ζ.

Για τον Έλληνα Πεζοναύτη που έπεσε εν ώρα καθήκοντος

Ομολογώ ότι δεν διαβάζω καθεστωτικές εφημερίδες-αν και θα έπρεπε, γιατί έτσι θα μάθαινα τις μεθοδευμένες ενέργειες των κυβερνώντων εις βάρος του ελληνικού λαού-και θα ήξερα από την Κυριακή το σχέδιο της τρόικας και τις πιέσεις για την άρση των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας! Το άκουσα χθες σε ένα μεγάλο κανάλι και ειλικρινά απορώ με το θράσος της ελληνικής κυβέρνησης να ισχυρίζεται ότι πιέζεται από την τρόικα για τα οριζόντια προστατευτικά μέτρα προς τους Έλληνες δανειολήπτες αφού οι Έλληνες έχουν λεφτά αλλά εκμεταλλευόμενοι το νόμο δεν δίνουν όσα πρέπει με αποτέλεσμα να κινδυνεύει η ασφάλεια των τραπεζών!!Αν εννοούν τους καθεστωτικούς εντολοδόχους τους που με διάφορες γνωστές μεθόδους -είτε ως μέλη του κεντρικού ισραηλιτικού συμβουλίου-είτε με άλλες μεθόδους απέκτησαν μέχρι και 80 σπίτια, χωρίς να πληρώσουν δεκάρα στην εφορία, όπως ο συνοδοιπόρος των άλλων δύο της τριμερούς κυβέρνησης αριστερός κουβέλης, συμφωνούμε! Όσο για την ασφάλεια των τραπεζών. γνωρίζουμε ότι όσα χρήματα εκταμιεύονται είναι όλα για τις ανακεφαλαιοποιήσεις και τη στήριξη των τραπεζών! Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αντέδρασε  αστραπιαία και από ότι διάβασα ήδη από εχθές και βάσει του κυριακάτικου άρθρου εφημερίδας, έκανε επερώτηση στη βουλή! Μετά ακούσαμε και τον υφυπουργό ανάπτυξης να λέει ότι είναι θέμα χρόνου να αρθεί η απαγόρευση που υπάρχει για πλειστηριασμό πρώτης κατοικίας και μετά από λίγο να το ανασκευάζει, βάσει στρατηγικής! ΑΙΔΩΣ! Θέμα χρόνου κ. υφυπουργέ της ανάπτυξης,-αλήθεια ποιά ανάπτυξη έχετε κάνει μέχρι σήμερα στην πατρίδα μου; -είναι η αποκαθήλωσή σας από την διακυβέρνηση της Ελλάδας μαζί με τους εταίρους σας! Θέμα χρόνου είναι να περάσει ο ταλαίπωρος ελληνικός λαός τον οποίο επ ουδενί εκπροσωπείται, στην αντεπίθεση και να σας στείλει στα ειδικά δικαστήρια για εγκλήματα κατά των Ελλήνων! Η ψευτοδημοκρατία σας δεν απειλείται από την άνοδο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ πού όπως συμφέρει την κυβέρνηση ισχυρίζεται ότι ενδυναμώνεται λόγω της οικονομικής κρίσης, αλλά από τον ελληνικό λαό που ζει κάτω από άθλιες οικονομικά συνθήκες, απειλείται από τους φίλους σας γείτονες και έπαψε πια να σας πιστεύει. Το Εθνικιστικό κίνημα δεν είναι απλή διέξοδος για τον λαό αλλά η μόνη σίγουρη, ελπιδοφόρα, ελληνική, δημιουργική και επιβαλλόμενη επιλογή! Μια επιλογή από γνήσιους Έλληνες για μια ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΓΛΗ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ  ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ!ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ !ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗ  ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ!

ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ!

Κ.Α.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-pempth-6-iouniou-2013#.Ua_EhEBM_RM#ixzz2VO0EvVi0

Exit mobile version