Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μπουτάρης: «Ναι στο gay pride, δεν δίνω άδεια στη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ»

mpoytaris-pridei__article

Ο ανεκδιήγητος Γιάννης Μπουτάρης, με μια νέα προκλητική του δήλωση, δείχνει για μια φορά ακόμα, το ποιόν του. «Ο Δήμος Θεσσαλονίκης είναι ανοικτός σε κάθε είδους εκδηλώσεις, εκτός από αυτές της Χρυσής Αυγής, για τις οποίες αδιαφορούμε παντελώς και δεν δίνουμε φυσικά άδεια».

Αυτά τα είπε ο «μπάρμπα-γιάννης ο μπεκρής» (όπως τον αποκαλούν κάποια πειραχτήρια) με αφορμή το «gay pride», το οποίο είναι προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη στις 14 και 15 Ιουνίου. Είναι γνωστό ότι όταν ο Μπουτάρης «…είναι ανοιχτός σε κάθε είδους εκδηλώσεις» εννοεί αυτές των ομοφυλόφιλων, των φιλοσκοπιανών, των τουρκοπροσκυνημένων και γενικότερα ότι συμβαδίζει με τον εθνομηδενισμό και τα παράγωγά του. Το «ανοιχτό» μυαλό του έχει χώρο για όλους, όχι όμως και για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Το αν αδιαφορεί για Εμάς ο πρώην αλκοολικός Μπουτάρης δεν μας ενδιαφέρει. Όπως δεν δίνουμε δεκάρα για το αν θα μας παραχωρήσει άδεια ή όχι ο θλιβερός αυτός τύπος.

Υπό άλλες συνθήκες, ο άνθρωπος αυτός θα ήταν απλά για λύπηση και παράδειγμα προς αποφυγή για τα μικρά παιδιά, λόγω των καταχρήσεών του.  Επειδή όμως κατέχει έναν θεσμικό ρόλο, είμαστε υποχρεωμένοι να ασχολούμαστε που-και-που με τα κατορθώματά του, τις παλινωδίες του και τις κάθε είδους γελοιότητές του. Αν κάνει το λάθος να κατέβει στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, ο Μπουτάρης θα πάθει πανωλεθρία. Αν μάλιστα θέλει να μην ισχύσει το ρητό «δεν θα βρει ούτε την ψήφο του», ας φροντίσει να φτάσει νηφάλιος και ψύχραιμος στην κάλπη την ημέρα της ψηφοφορίας, για να μην μπερδέψει τα ψηφοδέλτια… Και τελειώνοντας, θα πιούμε και ένα ποτήρι κρασί στην υγειά του, για να μας δείχνει πόσο χαμηλά μπορεί να πέσει το επίπεδο της πολιτικής, και πολύ περισσότερο της εθνικής συνείδησης, στην σύγχρονη Ελλάδα.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/mpoutarhs-nai-sto-gay-pride-den-dinw-adeia-sth-chrush-augh#.UbBXgtLwmCg#ixzz2VQY15RhA

Exit mobile version