Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Αθηνών, Εύβοιας – Βοιωτίας, Σαλαμίνας

dsc03473__article

Μια συγκλονιστική ομιλία παρακολούθησαν όσοι βρέθηκαν στα γραφεία της Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας, την Παρασκευή. Ο Συναγωνιστής  και υπεύθυνος της Τ.Ο. Λευκωσίας του Ε.ΛΑ.Μ., Γεάδης Γεάδη, μίλησε αρχικά για ιστορικά και πολιτικά περιστατικά και πρόσωπα της Κύπρου μας, που το σιωνιστικό καθεστώς των δύο ελληνικών κρατών αποκρύπτει από τους Έλληνες.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε εκτεταμένα στις διώξεις των Εθνικιστών και τις παράνομες προσπάθειες παρεμπόδισης του Αγώνα τους, αλλά και στους τρόπους αντιμετώπισής τους από τους Συναγωνιστές στην Κύπρο. Η νομοθεσία του κυπριακού κράτους έχει ιδιαιτερότητες και αυστηρές ποινές για «αδικήματα διατάραξης της ειρήνης των δύο κοινοτήτων», που η παρουσίασή τους μας θύμισε τα «αντιρατσιστικά» νομοθετήματα που σχεδιάζουν να εφαρμόσουν στην Ελλάδα. Το ενδιαφέρον των μελών και φίλων της Τοπικής μας ήταν μεγάλο και συνέχισαν τις ερωτήσεις στον Συναγωνιστή, ακόμη και μετά τον Εθνικό Ύμνο, που δήλωνε τη λήξη της εκδήλωσης.

Ευχαριστούμε θερμά  τον Κύπριο Συναγωνιστή, που  κατά την ολιγοήμερη επίσκεψή του στην περιοχή μας, για να παρευρεθεί στην εκδήλωση Μνήμης για την Άλωση, αφιέρωσε χρόνο για να ενημερώσει και να ενθαρρύνει Ευβοιώτες και Βοιωτούς Εθνικιστές, με τον λόγο του και την παρουσία του. Συνεχίζουμε τον Αγώνα για την πλήρη ανάκτηση των εδαφικών ορίων της Πατρίδας μας. Μέχρι την τελική Νίκη!
ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ!

Ομιλία για την Άλωση της Πόλης

Την Κυριακή, στα γραφεία της Τ.Ο Εύβοιας-Βοιωτίας, πραγματοποιήθηκε η ομιλία της Συναγωνίστριας Μ.Χατζοπούλου, με θέμα: «Η Άλωση της Πόλης το 1453 και της Πατρίδας μας σήμερα». Απόσπασμα από την ομιλία, διαβάζουμε πιο κάτω:

 

«Πεντακόσια εξήντα χρόνια πέρασαν από την αποφράδα εκείνη ημέρα της 29ης Μαϊου του 1453. Τότε που ακούστηκε η κραυγή «Εάλω η Πόλις»  και η Βασιλεύουσα, η Πόλη των Αγίων, των Αυτοκρατόρων και των θρύλων, πέρασε στην κατοχή του Οθωμανού δυνάστη. Έτσι άρχισε η Τουρκοκρατία. Το Γένος επιβίωσε, αλλά η Κωνσταντινούπολη και η Αγιά Σοφιά παραμένουν σε ξένα χέρια. Σήμερα τιμούμε τους πεσόντες κατά την πολιορκία και την Άλωση, διαβάζουμε τους θρήνους και τους θρύλους, συγκινούμαστε και διδασκόμαστε. Αυτή είναι η αξία της ιστορικής μνήμης, να αποτελεί μάθημα «ες αεί», για τις νεώτερες και επερχόμενες γενιές.

 

Συναγωνιστές, η Άλωση συνεχίζεται και σήμερα. Είμαστε οι τελευταίοι υπερασπιστές της Πατρίδας μας και δεν θα σταματήσουμε, μέχρι τελικής Νίκης. Είμαστε οι αγωγοί που θα μεταφέρουμε το Ελληνικό ιδεώδες, όπου χτυπά η καρδιά της Ελλάδας, από τη Β. Ήπειρο μέχρι τον Πόντο και από εκεί στη ματωμένη μας Κύπρο. Είμαστε αυτοί που θα δώσουν το μήνυμα στα σκλαβωμένα αδέρφια μας, πως πρέπει να έχουν πίστη, θάρρος και υπομονή, γιατί δεν θα αργήσει η στιγμή που θα ενωθούμε ξανά. Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικά μας θα ‘ναι. Ας αφήσουμε λοιπόν τα διάφορα ψευδοκράτη και τους εκπροσώπους τους, τους εγχώριους προδότες και τους ανθέλληνες να χαίρονται προσωρινά. Ξεχνούν πως η Ιστορία επαναλαμβάνεται. Ξεχνούν πως ο ελληνικός Λαός δε λύγισε ποτέ και πουθενά, ούτε σε Τούρκους, ούτε σε Βούλγαρους, ούτε σε Ιταλούς και Γερμανούς, ούτε σε Άγγλους και Αμερικάνους, αλλά ούτε και σήμερα σε σιωνιστές τραπεζίτες. Μαχώμεθα υπέρ Πατρίδος, Πίστεως και Φυλής, για να ανατείλει ξανά η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ του Ελληνισμού».

 

Ομιλία του Συναγωνιστή Ηλία Σταύρου με θέμα: «Εθνικισμός και Δεξιά»

Κατά τη μεταπολίτευση οτιδήποτε αφορά την πολιτική ζωή της χώρας, καθορίζεται από το μαρξιστικό πρίσμα. Η Αριστερά, έχοντας  χρησιμοποιήσει την επταετία της Στρατιωτικής Διακυβέρνησης, κατόρθωσε να επιβάλλει τη δική της θέση στην πολιτική.

 

Στις μέρες μας, ο μοναδικός εχθρός της Αριστεράς, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, κατηγοριοποιείται, ως «ακροδεξιά». Είναι λοιπόν αναγκαίο να κατανοήσουμε τις έννοιες Εθνικισμός και Δεξιά.

 

Ο Εθνικισμός,  στον οποίο εμείς πιστεύουμε, είναι η ενεργητική εκδήλωση του πατριωτισμού, θέτοντας την Πατρίδα ως υπέρτατη αξία και την υπεράσπισή της ως  μέγιστη υποχρέωση. Βασίζεται στη σύνδεση του ανθρώπου με τη γη, του Λαού με την Πατρίδα. Βλέπει το άτομο ως συστατικό κύτταρο του Έθνους, με το οποίο συνδέεται με κοινή καταγωγή, γλώσσα,  πολιτισμό και θρησκεία, στοιχεία κοινωνικά καθορισμένα. Το Αίμα όμως, είναι ο ακατάλυτος και αμετάβλητος παράγοντας της έννοιας του Έθνους.

 

Η Δεξιά αποτελεί τον εκφραστή του συντηρητισμού. Αναζητώντας τις καταβολές της, ανατρέχουμε στην περίοδο της γαλλικής επανάστασης, όταν στο κοινοβούλιο, οι υπερασπιστές του μοναρχικού καθεστώτος κάθισαν στα δεξιά και οι υπέρμαχοι της κοινωνικής αλλαγής, κάθισαν στα αριστερά. Έτσι έγινε ο διαχωρισμός του Λαού σε δεξιούς και αριστερούς.

 

Ως Χρυσή Αυγή, κατανοούμε ότι για πολλά χρόνια η αγάπη για την πατρίδα,  τη θρησκεία και την οικογένεια, είχε ταυτιστεί με τη Δεξιά. Όμοια  η αγάπη για τον λαό και την εργατιά είχε ταυτιστεί με την Αριστερά.

 

Ο Εθνικιστής  δεν μπορεί να έχει καμία σχέση με τη δεξιά πολιτική του συντηρητισμού, γιατί προάγει τον κρατισμό  και όχι τις αξίες του Έθνους.  Θεωρεί προδοσία την καταρράκωση της εθνικής αξιοπρέπειας. Αν λοιπόν, ιδεολογικός αντίπαλος είναι ο μαρξισμός και ο διεθνισμός, τότε η δεξιά συντηρητική πολιτική είναι άμεσος εχθρός!

 

Ως Εθνικιστές, τασσόμαστε υπέρ της ενότητας του Λαού. Αγωνιζόμαστε για ένα Νέο Κράτος, για μία Μεγάλη Ελλάδα σε μια Ελεύθερη Ευρώπη, με Έναν Αρχηγό.

 

Τ.Ο. Εύβοιας – Βοιωτίας
Κιαπέκου 1, Χαλκίδα
Κυριακή: 19.00-21.00

 

Τ.Ο. Αθηνών: Προβολή οπτικοακουστικού υλικού από την εκδήλωση της 29ης Μαΐου

Πλήθος κόσμου παρακολούθησε το απόγευμα της Τρίτης, στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών, την προβολή της εκδήλωσης για την Άλωση της Πόλης που πραγματοποίησε ο ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, στο άγαλμα του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου μπροστά στην Μητρόπολη Αθηνών.

 

Τ.Ο. Αθηνών
Δηλιγιάννη 50, σταθμός Λαρίσης
210-8235030
Τρίτη, Τετάρτη & Σάββατο: 19:00-21:00

 

Ομιλία Παναγιώτη Ηλιόπουλου στην Τ.Ο. Σαλαμίνας

Η Τ.Ο. Σαλαμίνας είχε την τιμή, στις 31 Μαΐου, να φιλοξενεί το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της Χρυσής Αυγής και Βουλευτή Μαγνησίας του Κινήματος, Παναγιώτη Ηλιόπουλο. Την ομιλία του Συναγωνιστού προλόγισε ο υπεύθυνος της Τ.Ο., Μιχάλης Παπαδημητρίου, ο οποίος παρέθεσε και σχολίασε τα ιστορικά γεγονότα της Αλώσεως της Κωνσταντινουπόλεως.

 

Στην συνέχεια στο βήμα ανέβηκε ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος, ο οποίος ανέλυσε στους παριστάμενους τα γεγονότα της πολιτικής επικαιρότητας και την πολεμική που δέχεται το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών από το κόμμα των πολιτικών κομμάτων, που προσφάτως ονομάστηκε “συνταγματικό τόξο”, δηλαδή το καθεστώς της κλεπτοκρατίας που καταδυναστεύει τον Ελληνικό Λαό εδώ και δεκαετίες.

 

Τ.Ο. Σαλαμίνας
Λ. Φανερωμένης 3, 2ος όροφος
Δευτέρα & Πέμπτη 19:00-22:00
Τηλ.: 6986 724582, 210 4657087


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-athhnwn-euboias-boiwtias-salaminas#.UbDLA0BM_RM#ixzz2VSY7p2Sj

Exit mobile version