Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ομολογία καταστροφής από το ΔΝΤ- Συνένοχες οι αντεθνικές κυβερνήσεις!

dnt_xl__article

Στην έκθεση αξιολόγησης και αποτίμησης του πρώτου προγράμματος της ελληνικής οικονομίας κατά τα έτη 2010-2012, αποκαλύπτεται σε όλο της το εύρος η τεράστια απάτη τραπεζιτών, κερδοσκόπων και της κυβέρνησης Παπανδρέου εις βάρος του Ελληνικού Λαού, προκειμένου να διασωθούν οι ευρωπαϊκές τράπεζες.

Στο συγκεκριμένο έγγραφο, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο αναγνωρίζει πως τα μέτρα τα οποία ελήφθησαν δια των μνημονίων στην Ελλάδα, ήταν προϊόντα λανθασμένης εκτίμησης. Κατά τρόπο ωμό, η Ουάσιγκτον φθάνει σήμερα στο σημείο να παραδεχτεί πως οι συνέπειες της επιθετικής δημοσιονομικής λιτότητας στην Ελλάδα, δεν υπολογίστηκαν σωστά! Με άλλα λόγια, η Ελλάδα και ο Ελληνικός Λαός, με τη συγκατάθεση των κυβερνώντων (πρώτα του ΠΑΣΟΚ και κατόπιν Νέας Δημοκρατίας, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ), έγινε το πεδίο πειραμάτων τα οποία οδήγησαν και οδηγούν ακόμη στην εξαθλίωση και στις αυτοκτονίες.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των οικονομολόγων του ΔΝΤ, η σωρευτική ύφεση στην Ελλάδα κατά την τριετία 2009-2012 θα άγγιζε το 5,5%. Η πραγματικότητα βέβαια, υπήρξε σημαντικά διαφορετική, με την σωρευτική ύφεση να φτάνει σε υπερτριπλάσια των εκτιμωμένων επίπεδα. Κατά τους οικονομολόγους αυτούς, η απόκλιση οφείλεται στην επιμονή των επίσημων δανειστών σε μη ρεαλιστικές περικοπές κρατικών δαπανών και αυξήσεις φόρων, την ίδια ώρα κατά την οποία δίσταζαν να κουρέψουν κρατικό χρέος που βρισκόταν στα χέρια ιδιωτών. «Το μεγαλύτερο πακέτο του 2010 δεν το καρπώθηκε τόσο πολύ η Ελλάδα όσο ευρύτερα η Ευρωζώνη στην οποία έδωσε χρόνο να χτίσει τείχος προστασίας και να αποτρέψει πιθανές σοβαρές επιπτώσεις για την παγκόσμια οικονομία», γεγονός που αποδεικνύει το μέγεθος της απάτης, πάνω στην υποτιθέμενη «διάσωση» της Ελλάδος, η οποία στην πραγματικότητα δεν ήταν παρά η συνειδητή καταστροφή τους.

Υπογραμμίζεται πως η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ουσιαστικά αναγνωρίζει πως η ελληνική θυσία έσωσε την ευρωζώνη, αναφέροντας πως «διαφωνεί θεμελιωδώς με πολλά σημεία της έκθεσης του ΔΝΤ». Ο εκπρόσωπος μάλιστα της Επιτροπής, Σάιμον Ο’ Κόνορ, σε αντίθεση προς το ΔΝΤ το οποίο τώρα ισχυρίζεται πως η αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους έπρεπε να έχει γίνει από το 2010, δηλώνει πως μια τέτοια κίνηση θα προκαλούσε σοβαρό κίνδυνο να αποσταθεροποιηθεί ολόκληρη η ευρωζώνη.

Εκ των υστέρων και με τον Ελληνικό Λαό σε μεγάλα του τμήματα να βρίσκεται υπό του ορίου της φτώχειας, με την ανεργία να καλπάζει και τις θέσεις εργασίας να αποτελούν είδος πολυτελείας, το ΔΝΤ ισχυρίζεται πως από την εμπειρία της Ελλάδος, εξάγεται το συμπέρασμα πως οι μελλοντικές διασώσεις χωρών, θα πρέπει να έχουν ηπιότερο χαρακτήρα!Εντούτοις, στην τελευταία του έκθεση για την ελληνική οικονομία, εισηγείται να μη μειωθούν οι φόροι και ο ΦΠΑ, αλλά αντιθέτως, καλεί την κυβέρνηση να αντιμετωπίσει αποτελεσματικότερα την φοροδιαφυγή!

Με ύφος αλαζονικό και ακραία προκλητικό έναντι του δεινοπαθούντος Ελληνικού Λαού, ο υπουργός Οικονομικών Γ. Στουρνάρας σχολίασε για τα στοιχεία της έκθεσης και την παραδοχή σφάλματος του ΔΝΤ πως «είναι πολύ θετικό να μαθαίνουμε από τα λάθη μας»! Ο κύριος Στουρνάρας δηλαδή, θεωρεί θετικό πως μαθαίνει, εκείνος και οι φίλοι του στο διεθνές οικονομικό κατεστημένο, από τις αυτοκτονίες μερικών χιλιάδων Ελλήνων, από την ανεργία εκατομμυρίων ανθρώπων και την εξαθλίωση τουλάχιστον του 1/3 του Λαού μας.

Οι διεθνείς κερδοσκόποι ήδη παραδέχτηκαν την οικονομική αφαίμαξη του Ελληνικού Λαού, συνεπεία λάθος υπολογισμών. Παρά ταύτα, η κυβέρνηση των συνεταίρων του μνημονίου συνεχίζει να εφαρμόζει με ιδιαίτερο μάλιστα ζήλο μια συνταγή η οποία οδηγεί τους Έλληνες στην απόλυτη καταστροφή, στο ξεπούλημα και τέλος στη βιολογική εξόντωση. Ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή, με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον του Ελληνικού Λαού, απαιτεί την άμεση καταγγελία των Μνημονίων της υποταγής και της εξαθλίωσης και την οριστική παύση πληρωμής του παράνομου και επαχθούς χρέους της χώρας.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/omologia-katastrofhs-apo-to-dnt-sunenoches-oi-antethnikes-kubernhseis#.UbD4bPlM_RM#ixzz2VTKy6HYM

Exit mobile version