Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η ταυτότητα των αντιπάλων του Συριακού λαού

fsarmy__article

Οι αντίπαλοι του συριακού λαού και του Άσσαντ στο εσωτερικό μέτωπο της Συρίας έχουν συσπειρωθεί σε οκτώ διαφορετικές οργανώσεις και ομάδες. Η ταυτότητα όλων αυτών παρουσιάζεται ακολούθως.

1.Εθνικός Συριακός Συνασπισμός.Είναι η μεγαλύτερη και πιο ισχυρή ομάδα των αντιπάλων του Ασσάντ. Ιδρύθηκε τον Νοέμβριο του 2012 στο Κατάρ και δημιούργησε μια προσωρινή κυβέρνηση εξορίας με σκοπό να αναλάβει την εξουσία μετά την πτώση του Ασσάντ. Τον Συνασπισμό τον υποστηρίζουν εμφανέστατα οι ΗΠΑ, η Γαλλία, η Μεγ. Βρετανία, η Γερμανία, η Τουρκία και τα Εμιράτα. Έδρα του Συνασπισμού είναι η Κωνσταντινούπολη. Ο Συνασπισμός υποστηρίζεται επίσης από την Μουσουλμανική Αδελφότητα και συνεργάζεται με τον λεγόμενο Ελεύθερο Συριακό Στρατό (FSA) . Έως τον Απρίλιο του 2013 επικεφαλής του Συνασπισμού ήταν ο σουνίτης κληρικός Moas al Khalib, ο οποίος παραιτήθηκε εκφράζοντας την αντίθεσή του για την απραξία !!! του Συνασπισμού (προφανώς δεν του ήταν αρκετές οι σφαγές και οι κανιβαλισμοί εναντίον του συριακού λαού). Από τότε τα ηνία τα έχει αναλάβει ο αριστερός George Sabra.

2.Συριακό Εθνικό Συμβούλιο (SNC). Πριν την ίδρυση του Εθνικού Συριακού Συνασπισμού ήταν η σπουδαιότερη ομάδα αντιπάλων του Ασσάντ. Σ’ αυτήν την ομάδα ανήκαν κυρίως αριστερές οργανώσεις και κομμουνιστές Κούρδοι όπως και μεμονωμένοι αριστεροί διανοούμενοι που ζούσαν στο εξωτερικό. Το Εθνικό Συμβούλιο υποστήριζε από την ίδρυσή του την στρατιωτική επέμβαση ξένων δυνάμεων εναντίον της νόμιμης κυβέρνησης του Ασσάντ. (Σημ. συντάκτη: Οι αριστεροί πάντα κάνουν την βρομοδουλειά).

3.Εθνική Συντονιστική Επιτροπή για την Δημοκρατική Αλλαγή (NCC). Στόχος αυτής της ομάδας είναι ο σύντομος τερματισμός του εμφυλίου (όπως ισχυρίζεται), αποτελείται δε από αριστερούς Κούρδους, Σοσιαλιστές και Μαρξιστές.

4.Ελεύθερος Συριακός Στρατός (FSA). Ιδρύθηκε το 2011 από λιποτάκτες του Συριακού Στρατού με στόχο να προστατέψουν, δήθεν, τους ειρηνικούς διαδηλωτές. Στους λιποτάκτες αυτούς προσέτρεξαν σουνίτες ισλαμιστές-τρομοκράτες μισθοφόροι από την Λιβύη, Αίγυπτο, Πακιστάν, Τουρκία, Τουρκμενιστάν, Αφγανιστάν, Νιγηρία, Μάλι κ.α. Ο αριθμός τους υπολογίζεται σε περίπου 60.000 και έχουν την  μορφή άτακτου στρατού. Επικεφαλής τους είναι ο ταγματάρχης Rias al Asaad. O FSA είναι γνωστός πλέον για τα εγκλήματα που έχει διαπράξει εναντίον του συριακού λαού και στα οποία έχουμε αναφερθεί πολλάκις προσφάτως.

5.Μέτωπο Al-Nusra. Μετά τον FSA είναι η μεγαλύτερη ένοπλη ομάδα με 8.000 μαχητές. Πρόκειται για παρακλάδι της Al Qaida του Ιράκ. Υποστηρίζει ένα εξτρεμιστικό Ισλάμ και την εφαρμογή της Σαρία. Έργα της είναι οι βομβιστικές επιθέσεις και οι επιθέσεις αυτοκτονίας εναντίον αμάχων της Συρίας.

6.Τοπικές Συντονιστικές Ομάδες (LCC). Η οργανωτική ραχοκοκαλιά των αντικαθεστωτικών. Υποστηρίζουν τον Εθνικό Συριακό Συνασπισμό και τον Ελεύθερο Συριακό Στρατό και προσπαθούν να οργανώνουν διαδηλώσεις κατά του Ασσάντ.

7.Συριακό Παρατηρητήριο για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα. Κατά την διάρκεια των μαχών πολλοί ξένοι δημοσιογράφοι αδυνατούσαν να έχουν άμεσες πληροφορίες για τον αριθμό και προέλευση των νεκρών αμάχων. Τις πληροφορίες τους τις έδινε το Συριακό  Παρατηρητήριο. Αποδείχθηκε όμως ότι η έδρα του Παρατηρητηρίου ήταν δυο μικρά γραφεία στο Λονδίνο και περιττό να αναφερθεί ότι ήταν γραφεία των βρετανικών μυστικών υπηρεσιών.

8.Συριακή Μουσουλμανική Αδελφότητα. Η αδελφότητα που ήταν απαγορευμένη στην Συρία από το 1980 παρουσίασε τον Μάρτιο του 2012 στην Κωνσταντινούπολη την ιδρυτική της διακήρυξη. Έχει στενότατους δεσμούς με τις μυστικές υπηρεσίες της Τουρκίας και προσπαθεί να ασκήσει επιρροή στους σουνίτες Σύριους.

Όλες οι ανωτέρω ομάδες και οργανώσεις που μάχονται για την ανατροπή του Ασσάντ έχουν έναν κοινό παρανομαστή που λέγεται CIA και κυβέρνηση των ΗΠΑ. Τουρκία, Σαουδική Αραβία, Κατάρ και Ισραήλ είναι οι μοχλοί  εφαρμογής του σχεδίου της Νέας Τάξης Πραγμάτων (New World Order) στην Συρία όπως έγινε στην Αίγυπτο και στην Λιβύη. Φαίνεται ότι οι σχεδιασμοί τους για την Συρία αποτυγχάνουν. Να υπενθυμίσουμε ότι ο σχεδιασμός της Νέας Τάξης Πραγμάτων περιλαμβάνει και την Ελλάδα, η οποία με την σύμπραξη των προδοτών πολιτικών παραδίδεται αμαχητί στους Αμερικανοσιωνιστές της Παγκοσμιοποίησης.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-tautothta-twn-antipalwn-tou-suriakou-laou#.UbF2uflM_RM#ixzz2VVWYd1U2

Exit mobile version