Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Νέες μειώσεις στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων – Έκθετος ο Σαμαράς

samara_psemata__article

Λίγες ημέρες πέρασαν από την περίεργη δήλωση Σαμαρά σχετικά με τις απολύσεις στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, ότι τάχα τις απέτρεψε το κυβερνητικό του μόρφωμα, καταληστεύοντας τους μισθούς τους. Θεωρήθηκε περίεργη γιατί σε καμιά άλλη χώρα δεν υπήρξαν απολύσεις μονίμων στελεχών αν εξαιρέσουμε τη Γαλλία που δεν ανανέωσε τις συμβάσεις στους επαγγελματίες οπλίτες. Η «διαρροή» στον Τύπο ότι για το 2014 θα γίνουν περικοπές ύψους 1 δισ. στο υπουργείο άμυνας έλυσε το γρίφο της αναγκαιότητας της δήλωσης. Βλέπουμε ότι με διάφορα επικοινωνιακά τεχνάσματα, άλλες φορές ωραιοποιούν την καταστροφή διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα, και στο τέλος απειλούν με το χειρότερο. Τι ζήτησε ο εντολοδόχος των διεθνών τοκογλύφων; Υποστείτε μια ακόμη μείωση μισθών για να μην σας απολύσω όπως μου προτείνουν τα αφεντικά μου.

Έτσι λοιπόν με γρήγορους πλέον ρυθμούς και πολύπλευρα πραγματοποιείται η πλήρης απαξίωση των Ενόπλων δυνάμεων της Πατρίδας και από την μεριά των οπλικών συστημάτων αλλά και από αυτούς που τα χειρίζονται. Οι διαθεσιμότητες κατά την διάρκεια των ασκήσεων ΗΝΙΟΧΟΣ και ΚΑΤΑΙΓΙΣ 13 δείχνουν την πραγματικότητα, 50% στα αεροσκάφη και 67% στα πολεμικά πλοία. Ας ευχηθούμε να μην αυξηθούν. Το ότι ο υπουργός άμυνας διέψευσε τα περί μειώσεως του προϋπολογισμού, σημαίνει μάλλον το αντίθετο αν κρίνουμε τις μεθοδεύσεις τους και  το παρελθόν τους.

Το πρόσφατο τραγικό ατύχημα(;) που είχε σαν συνέπεια το θάνατο ενός 20χρονου Έλληνα Στρατιώτη και γιατί να το θεωρήσουμε ατύχημα με το ερπυστριοφόρο να μετρά σχεδόν 50 χρόνια ζωής – δείχνει σε τι κατάσταση έχουν φτάσει οι κυβερνώντες τις Ένοπλες Δυνάμεις από πλευράς ποιότητας υλικού. Ας έχουν υπόψη οι εκπρόσωποι των διεθνών τοκογλύφων ότι τα ψέματα τους τελειώνουν και θα γκρεμιστούν μαζί με τα ανόητα φληναφήματα τύπου «success stories» όπως πλασάρουν τα προπαγανδιστικά τους επιτελεία και πλησιάζει η ώρα που θα βρεθούν αντιμέτωποι με τις εγκληματικές τους ενέργειες.

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή, αναγνωρίζει τις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας ως τον πραγματικό και μοναδικό εγγυητή της ελευθερίας του Λαού μας και της διαφύλαξης της εδαφικής ακεραιότητας του Έθνους μας. Και εντός του κοινοβουλίου ο Αρχηγός του Κινήματος έδωσε το στίγμα και τη θέση μας λέγοντας «Ούτε μια σφαίρα λιγότερη για τις Ένοπλες Δυνάμεις, ούτε ένα ευρώ λιγότερο για την Εθνική Άμυνα της χώρας. Το μνημόνιο δεν μπορεί να καθορίζει τα θέματα Εθνικής Ασφαλείας της χώρας».

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/nees-meiwseis-sta-stelechh-twn-enoplwn-dunamewn-ekthetos-o-samaras#.UbG_C_lM_RM#ixzz2VWmUHIij

Exit mobile version