Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Κομοτηνής, Ξάνθης, Πατρών, Εύβοιας – Βοιωτίας

130602_patra__article

Στην καθιερωμένη συγκέντρωση της Κυριακής 2/6, στα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης Πατρών, παρευρέθηκε ο συναγωνιστής και Βουλευτής Ευβοίας, Νικόλαος Μίχος όπου πραγματοποίησε ομιλία. Ένας εθνικιστικός λόγος, γεμάτος αλήθειες. Η αλήθεια, το μεγάλο όπλο της Χρυσής Αυγής που ακουμπάει τις ψυχές όλων των Ελλήνων, που ενώνει τον λαό μας για να μεγαλουργήσει ξανά.

O συναγωνιστής μίλησε για τις αρετές των Ελλήνων, για τις δυνατότητες που έχουμε να πετύχουμε σαν Έθνος, για τις ανεξάρτητες πηγές ενέργειας που διαθέτει το υπέδαφός μας. Επίσης και για αυτούς που μας πρόδωσαν και που συνεχίζουν απτόητοι το ανίερο καταστροφικό τους έργο.Μπουτάρηδες, Ρεπουσιάνες, Πολιτικάντιδες με φαντασιώσεις που τσεπώνουν τους μισθούς, άβουλοι και ανεύθυνοι, που τρέμουν στην σκέψη ότι πλησιάζει η ώρα της Χρυσής Αυγής των Ελλήνων.

Ο συναγωνιστής Νικόλαος Μίχος προκάλεσε συγκίνηση, όταν μίλησε για τις χιλιάδες αυτοκτονίες και περιέγραψε με συγκλονιστικό λόγο την ένδεια και την ανέχεια των συμπατριωτών μας.Προκάλεσε επίσης ενθουσιασμό στο ακροατήριο που είχε γεμίσει ασφυκτικά τους χώρους της Τοπικής Οργάνωσης Πάτρας, όταν υποσχέθηκε εξ ονόματος του Λαϊκού Συνδέσμου της Χρυσής Αυγής ότι δεν πρόκειται να παρεκκλίνουμε από τις αρχές μας. Ότι δεν πρόκειται ποτέ να προδώσουμε τις αξίες μας και τον λαό μας. Ότι είμαστε όλοι μαζί κάτω από τη σκέπη της γαλανόλευκης.

Στην λήξη της ομιλίας, όλοι οι συναγωνιστές έψαλαν τον Εθνικό Ύμνο και ζητωκραύγασαν: ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ, ΖΗΤΩ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ, ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Τ.Ο. Πάτρας
Γερμανού 128
Τετάρτη και Κυριακή 20:00 – 22:00

Τ. Ο. Ξάνθης – Ομιλία με θέμα «Αγωνιστικότητα και Σταθερότητα Σκοπού»

Το Σάββατο 1 Ιουνίου 2013, στα κυριολεκτικά κατάμεστα γραφεία της Τ.Ο. Ξάνθης, πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη ομιλία του μέλους της Κεντρικής Επιτροπής του Κινήματος Συναγωνιστή Νικόλαου Νταή, με θέμα «Αγωνιστικότητα και Σταθερότητα Σκοπού».  Ο Συναγωνιστής ξεκίνησε την ομιλία του με μια σύντομη αναφορά στα πρώτα χρόνια της πολιτικής του δράσης, όταν ήταν ακόμη λιγοστοί οι αγωνιστές της Εθνικής Ιδέας οι οποίοι πλαισίωναν τις τάξεις του Κινήματός μας.   Μίλησε με συγκίνηση για την πρώτη του επαφή με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, τότε που, όπως πολύ χαρακτηριστικά ανέφερε, ήταν πολύ δύσκολο για κάποιον από την επαρχία να έρθει σε επαφή με το Κίνημα.  Έκτοτε διήνυσε μια πορεία η οποία δεν ήταν εύκολη και απαιτούσε πολλές προσωπικές θυσίες, έφερε όμως χαρές, δημιούργησε ακλόνητες φιλίες και του έδωσε, πάνω από όλα, εμπειρία και δύναμη για τη συνέχιση του Αγώνα μας.  Συνεχίζοντας, αναφέρθηκε στις αρχές και τις αξίες που πρέπει να πρεσβεύει ο κάθε Χρυσαυγίτης ώστε να αποτελεί φωτεινό παράδειγμα σταθερότητας και πίστης στην Εθνική Ιδέα, ακριβώς όπως και ο Δάσκαλος όλων μας, ο Αρχηγός μας Νικόλαος Μιχαλολιάκος.  Με την ολοκλήρωση της ομιλίας του, ο Συναγωνιστής Νταής, έδωσε τον λόγο στους παρευρισκομένους φίλους και Συναγωνιστές και ακολούθησε πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση. Στο τέλος, άπαντες σε στάση προσοχής έψαλλαν τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος.

 

Τ.Ο. Ξάνθης
Τσιμισκή 2 – 3ος όροφος
Τετάρτη & Σάββατο 16.00 – 19.00
Τηλ. 6984 784013

 

Τ. Ο. ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: Συμπληρωματική Εθελοντική Αιμοδοσία

Το πρωί του Σαββάτου 1 Ιουνίου 2013, η Τ.Ο. Κομοτηνής του Λαϊκού Συνδέσμου ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, πραγματοποίησε εθελοντική αιμοδοσία στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Κομοτηνής. Σκοπός της προγραμματισμένης Εθελοντικής Αιμοδοσίας ήταν ο εμπλουτισμός της τράπεζας αίματος που διαθέτει η Τοπική μας στο Νοσοκομείο Κομοτηνής.  Ανέλπιστα μεγάλη ήταν η προσέλευση των φίλων και υποστηρικτών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, οι οποίοι για άλλη μια φορά ήρθαν να προσφέρουν κοινωνικό έργο, γνωρίζοντας ότι το αίμα τους θα διατεθεί σε κάθε Έλληνα που θα το χρειαστεί. Άψογη ήταν η συνεργασία του προσωπικού του τμήματος Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου με τον Γραμματέα της Τ.Ο. Κομοτηνής, Συναγωνιστή Νικόλαο Τσουμαρέλη.   Σε δήλωσή του ο Συναγωνιστής τόνισε ότι το αίμα των δωρητών πρόκειται να διατεθεί σε όποιον Έλληνα το χρειαστεί και όχι μόνο σε Χρυσαυγίτες, εν αντιθέσει με άλλους πολιτικούς χώρους που διαθέτουν το αίμα τους μόνο στους ομοϊδεάτες τους.  Στις δύσκολες αυτές στιγμές που περνάει η Πατρίδα μας, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στέκεται κοντά στους δοκιμαζόμενους Έλληνες. Πιστοί στην Ιδεολογία μας και στην καταγωγή μας, στεκόμαστε με όλες μας τις δυνάμεις στο πλευρό του συνέλληνα, για να ξεβρομίσει ο τόπος.  Μέχρι την τελική Νίκη!

 

Τ.Ο. Κομοτηνής
Σοφοκλέους Κομνηνού 2, 4ος όροφος
Τετάρτη 18.00 – 21.00
Τηλ.: 6983 516178, 6983 504758

 

Ενημερωτική δράση στις γειτονιές της Χαλκίδα

Πόρτα-πόρτα κινούνται οι συναγωνιστές της Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας στις γειτονιές της Χαλκίδας, διανέμοντας ενημερωτικό υλικό της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Με ολόκληρο το πολιτικό και μιντιακό καθεστώς να βρίσκεται σε τρομώδες παραλήρημα λασπολόγησης του Κινήματός μας, τον αντίλογο που μας στερούν στα κανάλια τους, τον δίνουμε στους δρόμους με την άμεση επικοινωνία μας με τον λαό μας.

 

Σκοπεύουμε στο προσεχές διάστημα να καλύψουμε ακόμη και τις πιο απόμερες γειτονιές της πόλης της Χαλκίδας και να επεκταθούμε σταδιακά σε όλες τις κωμοπόλεις και τα χωριά των νομών μας, επαναλαμβάνοντας πληρέστερα την επιτυχή ενημερωτική εκστρατεία της προηγούμενης χρονιάς.

 

Όπου υπάρχουν Έλληνες, υπάρχουν Χρυσαυγίτες! Για να πάρουμε πίσω την Πατρίδα μας και την Αξιοπρέπειά μας! Ζήτω η Νίκη!

 

Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας
Κιαπέκου 1, Χαλκίδα
Κυριακή: 19.00-21.00

 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-komothnhs-janthhs-patrwn-euboias-boiwtias#.UbJklflM_RM#ixzz2VZeLzHJO

Exit mobile version