Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πόσο πιο Πάνος… Καμμένος να γίνει;

kammenosd__article

Η συνεχιζόμενη κατάρρευση του μορφώματος των ΑΝΕΛ φαίνεται πως έχει εκνευρίσει τόσο πολύ τον Πάνο Καμμένο που δεν ξέρει τι λέει. Με αφορμή τα όσα είπε χθες στη Βουλή ο Συναγωνιστής Ηλίας Κασιδιάρης, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ βρήκε και αυτός την ευκαιρία να μιλήσει για να δείξει ότι υπάρχει στο πολιτικό σκηνικό. Αναφερόμενος, λοιπόν, στην ομιλία του Συναγωνιστή, και ιδιαίτερα στα όσα είπε περί ολοκαυτώματος, δήλωσε με «οργισμένο» ύφος: «Σήμερα αρνούνται το Ολοκαύτωμα των Εβραίων, αύριο θα αρνηθούν τη Γενοκτονία των Ποντίων και των Αρμενίων».

Η αλήθεια είναι, πως δυσκολευόμαστε να απαντήσουμε στην «καταγγελία» αυτή. Πώς να απαντήσεις σε έναν άνθρωπο που μπερδεύει τους υδρογονάνθρακες με τους υδατάνθρακες; Επομένως, είναι εξαρχής εμφανής η δυσκολία αντίκρουσης των… σοβαρών πολιτικών επιχειρημάτων του ανδρός. Γιατί τα λεγόμενα του Καμμένου αποτελούν τη Γενοκτονία της σοβαρότητας. Αντί να απευθύνει, την όποια κατηγορία προς τον ΣΥΡΙΖΑ ή τη ΔΗΜΑΡ, στους οποίους αποδεδειγμένα υπάρχουν αρνητές της Γενοκτονίας των Ποντίων, αντί να συμπεριλάβει στην εθνομηδενιστική λίστα και το ΚΚΕ, που αρνείται την εξόντωση, την εξορία και τη φυλάκιση χιλιάδων Ποντίων από τον αρχιεγκληματία Στάλιν, φροντίζει να γελοιοποιείται με τα λεγόμενά του.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ξεκάθαρα, στην πρόταση νόμου που κατέθεσε, ζητά την ποινική δίωξη όσων αμφισβητούν τα Ολοκαυτώματα των Ελλήνων. Αντί, λοιπόν, να λασπολογεί ασύστολα ο Καμμένος, προκειμένου να δείξει πόσο αγαστή συνεργασία έχει με το υπόλοιπο «Συνταγματικό τόξο», ας φροντίσει να ενημερώνεται καλύτερα γύρω από τις θέσεις μας. Καταλαβαίνουμε όμως, τον πόνο και τον καημό του. Το κόμμα του είναι στα πρόθυρα της διάλυσης, το πιο πιθανό είναι στις επόμενες εκλογές να μην ξαναμπεί στη Βουλή και αυτό έχει επιπτώσεις στα λεγόμενά του. Χθες μπέρδεψε τους υδρογονάνθρακες με τους υδατάνθρακες, σήμερα τη Γενοκτονία των Ποντίων με τους Εβραίους, αύριο μπορεί να κάνει πολύ χειρότερα πράγματα… Του ευχόμαστε περαστικά, από κάθε άποψη.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/otan-o-panos-kammenos-paralhrei-enantion-ths-chrushs-aughs#.UbJmSPlM_RM#ixzz2VZfztoqI

Exit mobile version