Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Ανατολικής Αττικής, Θάσου, Κιλκίς, Κατερίνης, Αλεξανδρουπόλεως

ΘΑΣΟΣ

Την Τετάρτη, 5 Ιουνίου 2013 το απόγευμα, Κλιμάκιο δεκαεφτά Συναγωνιστών του Πυρήνα Θάσου, στα πλαίσια των οικολογικών παρεμβάσεων της «ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΠΤΕΡΥΓΑΣ» του Λαϊκού Συνδέσμου ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, πραγματοποίησε τη δεύτερη δράση καθαρισμού, επιλέγοντας αυτήν τη φορά την παραλία στο δασύλλιο, στη Σκάλα Πρίνου στη Θάσο.

Από νωρίς το απόγευμα, οι Συναγωνιστές μας συγκεντρώθηκαν στα γραφεία του Πυρήνα, από όπου προμηθεύτηκαν τα απαραίτητα υλικά για τη δράση, όπως σακούλες απορριμμάτων και γάντια χειρός και κατευθύνθηκαν στην παραλία του δασυλλίου στη Σκάλα Πρίνου, η οποία έχει έκταση  πέντε χιλιόμετρα.

Παρά το δύσκολο έργο που είχαν να επιτελέσουν οι Συναγωνιστές μας, μιας και οι αρχές είχαν παρατημένη την παραλία στο έλεος του Θεού για χρόνια, με αγωνιστική διάθεση και συλλογική εργασία, ξεκίνησαν αμέσως τον καθαρισμό, ο οποίος κράτησε περισσότερο από τέσσερις ώρες.

Η πολυετής αδιαφορία των τοπικών αρχών, αλλά και η αναλγησία ορισμένων ασυνείδητων συμπολιτών μας, είχαν μετατρέψει την όμορφη παραλία σε μια άτυπη χωματερή. Περισυλλέγησαν σκουπίδια που γέμισαν 45 μεγάλες σακούλες απορριμμάτων και χρειάστηκαν δύο αγροτικά οχήματα για τη μεταφορά τους.

Σε αντίθεση με όλους εκείνους που απλώς μιλούν για τον τουρισμό και τη σημασία του, αλλά δεν πράττουν το παραμικρό, και σε όλους τους πολιτικούς μας αντιπάλους που προσπαθούν να πείσουν με το ζόρι, ότι η Χρυσή Αυγή είναι ενάντια του τουρισμού, εμείς προβαίνουμε σ’ όλες τις απαραίτητες ενέργειες, για την έμπρακτη στήριξη της Εθνικής μας Οικονομίας.

Όπως έχουμε τονίσει πολλές φορές και στο παρελθόν, εμείς οι Εθνικιστές, είμαστε οικολόγοι και φυσιολάτρες, γιατί η μητέρα Φύση είναι αρωγός ζωής και γι’ αυτόν τον λόγο τοποθετούμε την προστασία της Φύσης στην ανώτατη βαθμίδα των προτεραιοτήτων της Πολιτείας μας.

Χρυσή Αυγή
Για τη Φυλή και τη Φύση

Πυρήνας Θάσου
Πρίνος
Τετάρτη 19:00 – 22:00
Τηλ: 6938699504

Κιλκίς: «Ζωντανή προβολή της Τελετής Μνήμης για την Άλωση της Πόλης»

Στα γραφεία της Τ.Ο. Κιλκίς, πραγματοποιήθηκε προβολή της εκδήλωσης στην Αθήνα για τον Κωνσταντίνο Παλαιολόγο και της ομιλίας του Γενικού γραμματέα του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή, Συναγωνιστή Νικολάου Μιχαλολιάκου. Ακολούθησε ομιλία για την Άλωση της Πόλης, από τον Γραμματέα της Τ.Ο. Κιλκίς, Συναγωνιστή Χατζησάββα Χρήστο και ανάγνωση κειμένου, από το βιβλίο Ιστορίας του Ελληνικού Στρατού.

Τ.Ο. Κιλκίς
21ης Ιουνίου 63
Τετάρτη 19:00-22:00 & Σάββατο 10:00-14:00
Τηλ: 23415-00272, 6970-505407

Πιερία: «Ομιλία στα γραφεία της Κατερίνης»

Την Κυριακή, τα γραφεία της Τ.Ο. Πιερίας γέμισαν ασφυκτικά από πλήθος Συναγωνιστών και υποστηρικτών του Κινήματός μας. Ο Γραμματέας της Τ.Ο., Γεώργιος Παπαδημητρίου, αναφέρθηκε στις πολιτικές θέσεις του Κινήματος, καθώς και στις πολιτικές εξελίξεις. Αναφορά έγινε επίσης από τον Υπεύθυνο Νεολαίας της Τ.Ο., Παπαθανασίου Λευτέρη, για τον Αλέξανδρο Υψηλάντη και την ιστορική μάχη που έγινε στο Δραγατσάνι (2 Ιουνίου 1821), όπου οι Ιερολοχίτες έπεσαν ηρωικά, βάφοντας με το αίμα τους το πεδίο της μάχης.

 

Τ.Ο. Πιερίας
Δραγούμη 1 και Ειρήνης
Κυριακή 19:00 – 22:00
Τηλ. 6970-881184

 

Τ. Ο. Αλεξανδρούπολης: ομιλία για τις πολιτικές εξελίξεις

Την Τετάρτη 5 Ιουνίου το απόγευμα, στα κατάμεστα από φίλους και υποστηρικτές γραφεία της Τ. Ο. Αλεξανδρούπολης, πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη ομιλία του μέλους του Πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος, συναγωνιστή Νικόλαου Χρυσομάλλη, με θέμα τις “πολιτικές εξελίξεις”.

 

Τον λόγο πρώτος πήρε ο Γραμματέας της Τ. Ο. Αλεξανδρούπολης, συναγωνιστής Χρήστος Κιτσόπουλος, ο οποίος στην σύντομη εισήγησή του αναφέρθηκε στην προσπάθεια του συστήματος να περιορίσει την επιρροή της Χρυσής Αυγής στην Ελληνική κοινωνία. Κατέστησε σαφές με τα λεγόμενά του, ότι ο μοναδικός στόχος της “αντιρατσιστικής” μανίας που έχει καταλάβει τα κόμματα της διαφθοράς, αλλά και τα διαπλεκόμενα ΜΜ«Ε», είναι η Χρυσή Αυγή. Επίσης, αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό της επικαιρότητας, κατά το οποίο, επ’ αφορμής της σύλληψης μιας σπείρας παιδεραστών, υπουργοί της Αγγλίας παραδέχτηκαν ανοιχτά το γεγονός της εσκεμμένης απόκρυψης της ταυτότητας των παιδεραστών κατά τα προηγούμενα έτη, προκειμένου να μην δημιουργηθεί αρνητικό κλίμα έναντι των ισλαμιστών. Ο συναγωνιστής Κιτσόπουλος επισήμανε ότι, όπως οι αγγλικές κυβερνήσεις αποκρύπτουν την αλήθεια από τον λαό τους, έτσι συμβαίνει και στην χώρα μας.

 

Στην συνέχεια, τον λόγο έλαβε ο κύριος ομιλητής, ο συναγωνιστής Νίκος Χρυσομάλλης, ο οποίος παίρνοντας αφορμή από την γνικότερη συζήτηση στα ΜΜΕ για τον ρατσισμό, αναφέρθηκε στην πρόταση νόμου που κατάθεσε η Χρυσή Αυγή, αναφορικά με τον ρατσισμό που υφίστανται οι Έλληνες, ρατσισμό στον οποίο κανένα άλλο πολιτικό κόμμα δεν ενδιαφέρεται, αλλά ούτε και τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης παρουσιάζουν στην πραγματική του έκταση. Σ’ αυτό το σημείο, αναφέρθηκε στην κυνική ομολογία ορισμένων αλλοδαπών που δρουν στο κέντρο της Αθήνας, οι οποίοι ως μοναδική τους «απασχόληση» έχουν την κλοπή, την κλεπταποδοχή και την μεταπώληση.

 

Επίσης, αναφέρθηκε στο “αντιρατσιστικό” νομοσχέδιο που κατέθεσε ο Σύριζα που, κατ’ ουσίαν επιχειρείται η άμεση νομιμοποίηση όλων -ανεξαιρέτως- των λαθρομεταναστών.

 

Ιδιαίτερη μνεία έγινε από τον συναγωνιστή Χρυσομάλλη στον άχρηστο εξοπλισμό του στρατού μας που θα επρεπε να έχει γίνει παλιοσίδερα εδώ και δεκαετίες, αλλά οι ξεπουλημένοι πολιτικάντηδες αδιαφορούν, με αποτέλεσμα τον άδικο θάνατο του πεζοναύτη στον Ωροπό, την στιγμή μάλιστα που ακόμη και ο τουρκικός στρατός τα έχει αντικαταστήσει ήδη από την δεκαετία του ’80.

 

Εν συνεχεία ο συναγωνιστής, εστίασε πάνω σε ορισμένα οικονομική φύσεως θέματα και ιδιαίτερα στην γενικότερη αντίληψη που αποτελεί εφαρμοσμένη πολιτική των τελευταίων πολλών ετών, κατά την οποία τα προνόμια των πολιτικάντηδων και των κομμάτων της διαφθοράς του λεγόμενου δημοκρατικού τόξου, είτε μένουν ανέγγιχτα είτε αυξάνονται, την στιγμή που ο Ελληνικός λαός καλείται να δώσει τα πάντα για να καλυφθεί η σαρωτική κλεπτομανία των -ντόπιων και ξένων- τοκογλύφων. Απόδειξη όλων των ανωτέρω αποτελεί η κατάθεση νέου νομοσχεδίου κατ’ επιταγήν της τρόικα, με το οποίο αίρεται ο αποκλεισμός κατάσχεσης της πρώτης κατοικίας, προκειμένου να υπαχθούν σε ευνοϊκότερες ρυθμίσεις για την αποπληρωμή του δανείου τους.

 

Προς το τέλος της ομιλίας του, ο συναγωνιστής Χρυσομάλλης, αναφέρθηκε και σε ορισμένα κρίσιμα τοπικά ζητήματα της Θράκης, ιδιαίτερα υπό το εθνικό πρίσμα και την επιχειρούμενη από την πλευρά της Τουρκίας για κοσοβοποίηση της περιοχής μας. Κλείνοντας, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί ο συναγωνιστής και στα τεκταινόμενα στην γειτονική Τουρκία, με την εκεί σύμπραξη κεμαλιστών και κομμουνιστών στις ταραχές, την στάση του Ερντογάν στις πιέσεις που δέχεται από τις Η.Π.Α.
Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με τις ερωτήσεις των συναγωνιστών και ως είθισται με την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου και του Ύμνου του Κινήματος.

 

Τ.Ο. Αλεξανδρουπόλεως
Μαζαράκη 34 -1ος όροφος
Τετάρτη 19.00 – 22.00
Τηλ. 6947 179504, 25510 53353

 

Ομιλία στα γραφεία της Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής

Την Πέμπτη, 06-06-2013, στα γραφεία της Τ.Ο Αν. Αττικής, πραγματοποιήθηκε ομιλία του Συναγωνιστή, Γεώργιου Παπαγεωργίου.  Έγινε ανασκόπηση της τρέχουσας πολιτικής επικαιρότητας προεξάρχουσας της κατάθεσης πρότασης νόμου της Χρυσής Αυγής για την πάταξη της εγκληματικότητας των παρανόμως εισερχομένων αλλοδαπών, ως απάντηση στα διασπειρόμενα ‘αντιρατσιστικά’ νομοσχέδια που σωρηδόν καταθέτουν οι θλιβεροί κομματικοί ανθελληνικοί σχηματισμοί και μοναδικό σκοπό έχουν την δια νόμου-αφού δεν έχουν πλέον άλλον τρόπο-ανάσχεση της δυναμικής του μοναδικού Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος! Οι φαύλοι πλείστοι, οι αργυρώνητοι εν αφθονία ευρισκόμενοι, οι ριψάσπιδες αναρίθμητοι ευδοκιμήσαντες, ενώθηκαν για να εξοβελίσουν την ενοχλητική φωνή του Λαϊκού Συνδέσμου από την Ελληνική Βουλή.  Η υποκρισία ενδύεται περιφερόμενα πολιτικά σαρκία εν πλήρη σήψη,  ο επιθανάτιος ρόγχος ενός πολιτικού συστήματος που μαίνεται εναντίον της Αλήθειας, της Τιμής, της  Πίστεως, του Δικαίου, της Φυλής, του Έθνους  και προσπαθεί λυσσαλέα να απαλλαγεί από την Νέμεση που την κατατρέχει ιλιγγιωδώς, οι έντρομοι εντολείς (Ευρωπαίοι και υπερατλαντικοί) των εγχώριων φερέφωνών τους, αποφάνθηκαν ότι πρέπει με νομοθετήματα αισχίστου είδους να φιμώσουν την φωνή της Χρυσής Αυγής. Φευ! Το μόνο που κατάφεραν, είναι να εκθέσουν το ίδιο το αποτρόπαιο προσωπείο τους, επιδιδόμενοι σε ένα κυνήγι μαγισσών θεωρώντας ότι θα προσφέρουν τους Έλληνες Εθνικιστές βορά στους «δημοκράτες» λέοντες και θα εκτονωθεί το λαϊκό αίσθημα ενός λαού που καθημερινά δολοφονείται, βιάζεται, ληστεύεται, τρομοκρατείται από τις ορδές των παρανόμως εισερχομένων αλλοδαπών! Σε όλους αυτούς λοιπόν απαντούμε μονολεκτικά: ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ..

 

Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής
Αγ.Μαρίνας 10 – Πλ. Αγ. Μαρίνας, Αρτέμιδα
Δευτέρα 10:00 – 13:00 και Πέμπτη: 19.00-22.00
Τηλ / Fax: 22940 40200
Κιν. 6947 285718

 
Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-anatolikhs-attikhs-thasou-kilkis-katerinhs-alejandro#.UbJ0CvlM_RM#ixzz2VZurucHz

Exit mobile version