Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

xamail-letter__article__article

Η Ελλάδα είναι Γή Ηρώων ! Όλη η συμπολίτευση και η αντιπολίτευση που στηρίζουν τους Εθνοπροδότες που θέλουν την πατρίδα μου υπόδουλη των σιωνιστικών κέντρων ,θα βρίσκει καθημερινά αντίσταση από τους ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ στη βουλή και τους εκατοντάδες χιλιάδες υποστηρικτές της οπουδήποτε χρειαστεί. Στην καθημερινότητα, στη γειτονιά, στη δουλειά, στους αγώνες ενάντια στη διαφθορά και στην προσπάθειά τους να σβήσουν την ιστορία μας, να αλλοιώσουν τον πολιτισμό και την εθνική μας ταυτότητα! Σε όλους αυτούς τους «αρνητές των ολοκαυτωμάτων των Ελλήνων», τους υπενθυμίζουμε ότι όλα μπορούν να τα κάνουν (απειλές, διώξεις, συκοφαντίες),ένα δεν μπορούν: Να μας σβήσουν την μνήμη, να μας στερήσουν το μυαλό και την αντοχή της ψυχής μας!!Γιατί πολύ απλά τα δικά μας όπλα δεν είναι τα κεφάλαια των σιωνιστών και ο παράνομος πλουτισμός μέσω φοροδιαφυγής και ξεπλύματος μαύρου χρήματος, κλεμμένο από τον ιδρώτα του ελληνικού λαού ,αλλά η ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ,Η ΤΙΜΗ ΜΑΣ ,Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ ΠΟΥ ΑΝΔΡΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΙΚΑ ‘Η ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΤΗΣ! Όλα αυτά είναι άγνωστες έννοιες για τους μηδενιστές του Έθνους μας που τολμούν να μας απειλούν! Πείτε μας η κ.Ρεπούση ποιά ποινή πρέπει να της είχε ήδη επιβληθεί ενώ αρνείται τις γενοκτονίες ποντίων και Μικρασιατών, αρνείται τα ιστορικώς τεκμηριωμένα γεγονότα του Ζαλόγγου και μιλά για εθνικούς μύθους; Γνωρίζετε για το ολοκαύτωμα της Κάσου την εβδόμη Ιουνίου 1824; Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ! Όσο και αν προσπαθήσει η τριμερής κυβέρνηση με την αντιπολίτευση να προσβάλλει την εθνική μας μνήμη τόσο θα συσπειρώνεται ο ελληνικός λαός, ο περήφανος ελληνικός λαός που θελήσατε να υποδουλώσετε, στις γραμμές του ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ! Καθημερινά, πυκνώνουν οι χρυσαυγίτες υποστηρικτές και γιγαντώνεται η εθνική αντίσταση ενάντια στην πολιτική του, «μίσους» που ασκείται ενάντια στους ΕΛΛΗΝΕΣ! Θα αγωνιστούμε και θα αποκαλύπτουμε τις προδοτικές συμφωνίες και την κατάχρηση εξουσίας, όπου μπορούμε! ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΓΕΝΝΗΘΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ! ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΥΣ ΠΕΣΩΝΤΕΣ ΣΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΗΣ ΚΑΣΟΥ! ΑΘΑΝΑΤΟΙ!!

Α.Β.

Το Ελληνικό τεθωρακισμένο “Κένταυρος” που δεν αξιοποίησε ποτέ ο Στρατός – ΒΙΝΤΕΟ

“Τόσον με εφώτισεν ο διάβολός μου, ώστε να γεμίσω ψείραις, να λιμάξω ψωμί, να κοίτωμαι εις τα νερά, εις τα χιόνια και εις τη λάσπην, να δοκιμάζω κάθε στρατιωτικήν αχαριστίαν, να πίνω φαρμάκια από εχθρούς και φίλους, να κυνηγώμαι ως κατάδικος από αυτούς τους συγγενείς και φίλους της δικαιοσύνης, να επιθυμώ συνελεύσεις εθνικάς, να αγαπώ δικαίους διοικητάς, να είμαι λάτρης των εναρέτων και φίλος των σοφών, να διψώ την αυτονομίαν και ανεξαρτησίαν της Ελλάδος, επιθυμώντας μόνον και μόνον Ελληνες να διοικούν και να βασιλεύουν εις τους Ελληνας. ” Τι ωραία λόγια, τα βρήκα ψάχνοντας στο διαδίκτυο. Όπως αναφέρει ανήκουν στον Ανδρούτσο.

Με τιμή Αδάμ, Κύπρος – ΕΛΑΜ

Η ΕΛ.ΣΤΑΤ. βγάζει και πάλι ψεύτη τον Σαμαρά

Αρχικά θέλω να σας πω ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ για τον αγώνα που κάνετε για εμάς τους Έλληνες και για την Ελλάδα.Ο νόμος για τον ρατσισμό κατά των Ελλήνων είναι ότι καλύτερο.Μπράβο και πάλι μπράβο για όλα αυτά που έχετε κάνει μέχρι τώρα για εμάς,συνεχίστε έτσι είμαστε μαζί σας!!!

Σας ευχαριστώ πολύ.

Κ.Ε.

Πόσο πιο Πάνος… Καμμένος να γίνει;

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-sabbato-8-iouniou-2013#.UbJ1v_lM_RM#ixzz2VZwag7cm

Exit mobile version