Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Καλαμάτας, Μεσσήνης, Αμαλιάδος

1_(24)__article

Με επιτυχία διεξήχθη η ομιλία στα γραφεία της Μεσσήνης, με ομιλητή τον Βουλευτή Μεσσηνίας, Συναγωνιστή Κουκούτση Δημήτριο.
Προλόγισε, ο Γραμματέας της Τ.Ο. Καλαμάτας και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής, Συναγωνιστής Αλευράς Λυκούργος. Ο Συναγωνιστής, αφού καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, αναφέρθηκε στον πόλεμο που δέχεται η Χρυσή Αυγή από τα καθεστωτικά ΜΜΕ και τις μαριονέτες του «συνταγματικού τόξου». Στη συνέχεια σχολίασε την πρόσφατη επίσκεψη  του Υπουργού ΠΡΟ ΠΟ, Δένδια, στη Μεσσηνία.

Μετά τον Συναγωνιστή Αλευρά, τον λόγο πήρε ο υπεύθυνος των γραφείων της Μεσσήνης, Συναγωνιστής, Ιωάννης Ζαφειρόπουλος. Ο Συναγωνιστής μίλησε για τη θετική ανταπόκριση του κόσμου της Μεσσήνης, οι οποίοι αγκάλιασαν τα γραφεία της Χρυσής Αυγής. Από την ημέρα των εγκαινίων και έπειτα, πολλοί είναι οι νέοι φίλοι του Κινήματός μας που συμμετέχουν ενεργά στον Αγώνα μας.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Συναγωνιστής Ανδρουτσόπουλος Ιωάννης, ο οποίος ξεκίνησε την ομιλία του τονίζοντας ότι η φωνή της Χρυσής Αυγής, είναι φωνή αλήθειας και ελπίδας. Τόνισε την ιερή υποχρέωση που έχουν οι Έλληνες Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής στη Φυλή και την Πατρίδα.

 

Τέλος τον λόγο πήρε ο κεντρικός ομιλητής, ο Βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Συναγωνιστής Κουκούτσης Δημήτριος. Ο Συναγωνιστής, αναφερόμενος στις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, έδωσε έμφαση στο «αντιρατσιστικό’» νομοσχέδιο, τονίζοντας τα κρυφά του σημεία  που τα megaλοκάναλα δεν αναφέρουν καθόλου. Συζητήθηκαν πολλά από τα τοπικά προβλήματα και γεγονότα που συμβαίνουν στη Μεσσήνη, όπως η ανεργία, η ανεξέλεγκτη εγκληματικότητα και η πρόσφατη επίσκεψη  του υπουργού ΠΡΟ ΠΟ. στην περιοχή.

Ο Συναγωνιστής κλείνοντας την ομιλία του, αναφέρθηκε στην ενότητα και την πειθαρχία που επικρατούν τόσο στην κοινοβουλευτική ομάδα όσο και μεταξύ μελών του Κινήματός. Ο στόχος είναι κοινός και δεν είναι άλλος από την ελευθερία της Πατρίδας μας. Στον ιερό αυτό αγώνα της Χρυσής Αυγής, δεν χωράνε προσωπικές φιλοδοξίες και παλαιοκομματισμοί. 

Η ομιλία  έληξε με την απαγγελία του Εθνικού μας Ύμνου.

Πυρήνας Μεσσήνης

Μερλοπούλου 27 (1ος όροφος)

Δευτέρα και Τετάρτη 18:00-20:30

 

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Τ.Ο. ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΟΜΙΛΙΑ ΜΕ ΘΕΜΑ: «Η ΠΟΛΙΣ ΕΑΛΩ»

Γεμάτα τα γραφεία μας στην ομιλία του Σαββάτου (1/6/2013), με θέμα: «Η ΠΟΛΙΣ ΕΑΛΩ»
Την ομιλία ξεκίνησε ο Συναγωνιστής Αχιλλέας Μαστορίδης, ο οποίος αναφέρθηκε στα ιστορικά γεγονότα, περιγράφοντας το χρονικό της Άλωσης της Πόλης. Τιμητική αναφορά έγινε στον Μαρμαρωμένο Βασιλιά, Κωνσταντίνο Παλαιολόγο, ο οποίος πολέμησε μέχρι τέλος, αρνούμενος να παραδώσει την Κωνσταντινούπολη. Συγκλονιστικές οι περιγραφές της μάχης όπου ακόμα και βαριά λαβωμένος, ο Κωνσταντίνος Παλαιολόγος, συνέχιζε τη μάχη με τους Οθωμανούς. Δεν δείλιασε ούτε στιγμή, ακόμα και την ώρα που ο Τούρκος στρατιώτης του έκοψε το κεφάλι με μια δυνατή σπαθιά. Ο θάνατος του Αυτοκράτορα. σήμανε και το τέλος μιας ένδοξης αυτοκρατορίας.
Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Συναγωνιστής Κουράκος Νικόλαος, ο οποίος έκανε συσχέτιση της πολιορκίας της Πόλης το 1453 με την πολιορκία που δέχεται η Πατρίδα μας το 2013. Υπερασπιστές, όλοι εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής, που για  κακή τύχη των πολιορκητών υψώσαμε τείχη δυνατά και υπερασπιζόμαστε τα όσια και τα ιερά της Πατρίδας μας.


Επίσης ο Συναγωνιστής Κουράκος Νικόλαος αναφέρθηκε, στον λόγο για τον οποίο γίνονται οι εκδηλώσεις Μνήμης από το Κίνημά μας, είτε είναι συγκεντρώσεις χιλιάδων Εθνικιστών, είτε ομιλίες στα κατά τόπους γραφεία των Τ.Ο. μας. Ο λόγος είναι για να θυμηθούμε το αληθινό πρόσωπο του εχθρού και αυτούς που  έδωσαν τη ζωή τους για την Πατρίδα.

Οι Έλληνες Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής όμως είναι εδώ, κρατάνε τη μνήμη των ιστορικών δρώμενων και μαζί, τη φλόγα του Ελληνισμού. Αυτή που δυναμώνει μέρα με την μέρα και θα τρέψει σε φυγή, προδότες και εχθρούς. Μέχρι την τελική νίκη, υπερασπιζόμαστε τα τείχη του Ελληνισμού.

Μαζί με τον Αρχηγό μας, Γ.Γ. Νικόλαο Μιχαλολιάκο, μαχόμασταν, μαχόμαστε και θα μαχόμαστε για την πραγματική Ελευθερία της Πατρίδας μας.

ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!

ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ!

ΖΗΤΩ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ!

 

Τ.Ο. Καλαμάτας
Χ. Κουμαντού 2 (ά όροφος)
Δευτέρα & Σάββατο: 20:00 -22:30

 

Ο Πυρήνας Αμαλιάδος στα δημοτικά διαμερίσματα της Πηνείας

 

Ο Πυρήνας της Χρυσής Αυγής Αμαλιάδος έκανε περιοδεία στα Δημοτικά Διαμερίσματα της Πηνείας του Δήμου Ηλιδος. Κατά σειράν ήταν: Καλύβια Ηλιδος, Αυγείο, Χάβαρι, Δάφνη, Δαφνιώτισσα, Εφύρα, Οινόη, Σιμόπουλο, Ανθώνα, Βουλιαγμένη και Λαγανά. Έγινε διανομή εντύπων, ενημερωτικών φυλλαδίων, εφημερίδων μας και καρτών με τα στοιχεία του Πυρήνα μας.

Πυρήνας Αμαλιάδος

Καποδιστρίου 2 (Έναντι Δημαρχείου)
Τρίτη, Τετάρτη και Σάββατο 19:00-21:00

 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-kalamatas-messhnhs-amaliados#.UbOOs_lM_RM#ixzz2VeoN8PaU

Exit mobile version