Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

xamail-letter__article__article

Με αφορμή το θέμα που προέκυψε σχετικά με την άρνηση του ολοκαυτώματος από τον Ηλία Κασιδιάρη, αισθάνομαι την ανάγκη να αναφέρω τα ακόλουθα: Ο Ηλίας Κασιδιάρης αναγνωρίζει το ολοκαύτωμα. Αναγνωρίζει όμως το πραγματικό ολοκαύτωμα. Αυτό δηλαδή που βιώνουμε όλοι οι Έλληνες τα τελευταία χρόνια. Γι’ αυτό το ολοκαύτωμα αγωνίζεται και παλεύει. Πως προσδιορίζεται όμως και τι είναι το πραγματικό ολοκαύτωμα;

1. Το πραγματικό ολοκαύτωμα είναι να ζούμε αιχμάλωτοι μέσα στην ίδια μας την πατρίδα. Αιχμάλωτοι των τοκογλύφων και των εκατομμυρίων λαθρομεταναστών που αλωνίζουν.

2. Το πραγματικό ολοκαύτωμα είναι να έχουμε εκχωρήσει την εθνική μας κυριαρχία στους γερμανούς και στις τράπεζες.

3. Το πραγματικό ολοκαύτωμα είναι αυτό που συντελείται καθημερινά στα εξωτερικά ιατρεία κρατικών νοσοκομείων τα οποία δεν έχουν σύριγγες για αιμοληψία λόγω έλλειψης κονδυλίων, ενώ από την άλλη οι τιμητές του ολοκαυτώματος των εβραίων φροντίζουν να βρίσκονται τα απαραίτητα κονδύλια για να χτιστεί τζαμί στην Αθήνα. Αλήθεια για ποιόν πρέπει να χτιστεί; Για αυτούς που ήρθαν παράνομα στη χώρα μας, που εγκληματούν ασταμάτητα σε βάρος μας και εμείς οι αφιλόξενοι (επιεικώς) δεν φροντίσαμε να τους εξασφαλίσουμε ένα λατρευτικό τόπο;

4. Το πραγματικό ολοκαύτωμα είναι η ανασφάλεια που νοιώθω μέρα νύχτα στο σπίτι μου, στο δρόμο ή στη δουλειά μου.

5. Το πραγματικό ολοκαύτωμα είναι αυτό που βιώνουν τα παιδιά μας στο σχολείο. Η ορθογραφία έχει καταργηθεί, η ιστορία έχει παραποιηθεί και τα θρησκευτικά ενοχλούν. Παλεύουμε μόνοι μας να μάθουμε στα παιδιά μας ορθογραφία ενώ παράλληλα κυκλοφορούν λεξικά greeklish. Σε όλα αυτά έρχεται να προστεθεί η αδιαφορία όλο και περισσοτέρων δασκάλων και μαζί με την έλλειψη θέρμανσης στα σχολικά κτίρια, το σκηνικό ολοκληρώνεται.

6. Το πραγματικό ολοκαύτωμα είναι οι 4.000 αυτοκτονίες. Είναι η μελαγχολία στην οποία έχουν περιπέσει οι ενάμιση εκατομμύριο άνεργοι. Αυτοί που χάνουν κάθε μέρα την αξιοπρέπειά τους επειδή έχασαν τη δουλειά τους και δεν έχουν ελπίδα να βρουν άλλη σύντομα. Η αγανάκτησή μου ξεχειλίζει. Θα μπορούσα να γράψω πολλά περισσότερα, όμως δεν ωφελεί. Θα σταματήσω εδώ επισημαίνοντας δύο πράγματα:

1. Δεν ξεχνάω και δεν ξεχνάμε ποιος μας έφερε εδώ, ποιος μας κορόιδεψε και ποιος συνεχίζει μας κοροϊδεύει.

2. Δεν τρώω και δεν τρώμε πια κουτόχορτο. Έχουμε ξυπνήσει και ξυπνάμε και τους γύρω μας. Αυτό φοβούνται οι προδότες και αυτό προσπαθούν να αποτρέψουν με κάθε τρόπο. Όμως είναι ήδη πολύ αργά.

Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω.

ΑΑ

Η επιλεκτική ευαισθησία του Δημαρίτη Οικονόμου

Ύστερα από την κυνική ομολογία του ΔΝΤ πως απέτυχε το πρόγραμμά του στην Ελλάδα, ρωτάμε την Ελληνική Κυβέρνηση, αν θα εκδώσει ένταλμα για άμεση σύλληψη του επικεφαλής του κλιμακίου της Τρόικας στην Ελλάδα, Πόλ Τόμσεν! Από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι του στην Ελλάδα, προκλητικός ως ηγεμών και αλαζόνας δεν ήθελε να ακούσει τίποτα και κανένα επιχείρημα, αλλά ούτε και τη φωνή του λαού που του έλεγε. «Λάθος συνταγή δίνεται, θα μας πεθάνετε!» Και ιδού τα αποτελέσματα της θανατηφόρου-λάθος συνταγής του ΔΝΤ με τις ευλογίες βέβαια της Μέρκελ και της ακολουθίας της:

-Πάνω από 1.500.000 άνεργοι!
-Πάνω από 100.000 άνεργοι προστίθενται μηνιαίως στην ατέλειωτη λίστα των ανέργων
-Πάνω από 200.000 επιστήμονες έφυγαν μετανάστες, προς αναζήτηση του ονείρου σε άλλες
-Μισθοί και συντάξεις, πολύ κάτω από το όριο της φτώχειας, δηλ, της εξαθλίωσης!
-Δημόσια Υγεία, Παιδεία, στα όρια της ανυπαρξίας.
-Οι μισές επιχειρήσεις ήδη έβαλαν λουκέτο
-Πάνω από 4000 αυτοκτονίες με αιτία τα μνημόνια που γονάτισαν τον Έλληνα!

Και πάρα πολλά άλλα θα μπορούσαμε να εκθέσουμε, που έκαναν και τον τελευταίο πολίτη αυτής της χώρας να βροντοφωνάξει: Συλλάβατε τον Τόμσεν! Δεν αυτός ο υπαίτιος για ό,τι συμβαίνει, αλλά θα δώσει ένα μήνυμα σε όλα τα ντόπια και ξένα αφεντικά, πως ο Έλληνας έχει ήδη ξυπνήσει και του περιμένει στην γωνία!

Ν.Α.

Λαθρομετανάστες σπάνε συνεργείο του Alpha: Καμία σύλληψη, μούγκα οι αντιρατσιστές – ΒΙΝΤΕΟ

Στις τελευταίες εκλογές ψήφισα Σύριζα, όχι επειδή είμαι αριστερός αλλά καθαρά λόγω αντίδρασης. Το έχω μετανιώσει βλέποντας ότι είναι ίδια φάρα με όλους όσους μας κυβερνούσαν τόσα χρόνια και ίσως και χειρότεροι. Ακούγοντας τις απόψεις σας ταυτίζομαι με το κόμμα σας. Ταυτίζομαι ακόμα περισσότερο μαζί σας όσο τα άλλα κόμματα και τα κανάλια σας βρίζουν και σας πολεμάνε. Αγαπώ αυτή τη γη και πικραίνομαι αφάνταστα να βλέπω αυτή την υπέροχη χώρα να λεηλατείται από προδότες. Θα ήθελα να ξέρω (και είναι σημαντικό για μένα ) αν θα μπει κάποιος φυλακή και δημευτεί η περιουσία όλων αυτών των προδοτών, όταν κάποτε αναλάβετε της τύχες μας στα χέρια σας. Η δύναμη σας συνεχώς (απ’ ο,τι βλέπω και ακούω ) συνεχώς ανεβαίνει. Ελπίζω να μην μας απογοητεύσετε.

Μ.Β.

Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής τίμησε τον Παναγιώτη Βλαχάκο

Διαβάσαμε πως στην έκθεση αξιολόγησης και αποτίμησης του πρώτου προγράμματος της ελληνικής οικονομίας κατά τα έτη 2010-2012 ,το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο αναγνωρίζει πως τα μέτρα τα οποία ελήφθησαν δια των μνημονίων στην Ελλάδα, ήταν προϊόντα λανθασμένης εκτίμησης. Και ότι όλες οι θυσίες οι οποίες έγιναν από το χειμαζόμενο Ελληνικό λαό ήταν για να διασωθούν οι Ευρωπαϊκές κυρίως τράπεζες. Ο υπουργός οικονομικών Γ. Στουρνάρας σχολιάζοντας είπε «πως είναι πολύ θετικό να μαθαίνουμε από τα λάθη μας». Φυσικά και μαθαίνουμε από τα λάθη μας ,για αυτό το λόγο πιστεύω πως επειδή οι συμπολίτες μου μάθανε από τα λάθη τους ,θα πετάξουν στον Καιάδα στις επόμενες εκλογές ,εσάς και όλους τους άχρηστους πολιτικάντηδες που διασπάθισαν δημόσιο χρήμα, που χειραγώγησαν συνειδήσεις για να της κατευθύνουν τόσα χρόνια όπου αυτοί ήθελαν, που εξαθλίωσαν οικονομικά και ψυχικά και την τελευταία Ελληνική οικογένεια, που άνοιξαν τα σύνορα για να περάσουν θριαμβευτικά και να πατήσουν το πόδι τους στη πατρίδα μας ,όλα αυτά τα εγκληματικά στοιχεία . Προϊόντα λανθασμένης εκτίμησης ,μάλλον κάπως έτσι βλέπουν οι Ευρωπαίοι και Αμερικανοί ηγέτες και τον Ελληνικό λαό ,σαν προϊόν λανθασμένης εκτίμησης και θέλουν να τον αφανίσουν από προσώπου γης .Δεν εξηγείται αλλιώς ότι ενώ παραδέχονται τους λανθασμένους χειρισμούς τους ,σε όλα τα ζητήματα ,να επιμένουν στην επιβολή των απάνθρωπων φόρων ,που σε λίγο κανένας Έλληνας δε θα δύναται να πληρώσει ,λόγω οικονομικής δυσπραγίας . Κάνετε όμως λάθος κύριοι δεν είμαστε προϊόντα ,ούτε πειραματόζωα δικά σας ,για να τεστάρετε την εφαρμογή των εγκληματικών οικονομικών προγραμμάτων σας. Λανθασμένη εκτίμηση όμως κάνατε σίγουρα για το ποιος είναι ο Έλληνας ,δεν είμαστε προσκυνημένοι σαν αυτούς που κυβερνούν και ξεπούλησαν την πατρίδα ,δεν είναι όλοι μες στο Ελληνικό κοινοβούλιο ίδιοι ,οι Έλληνες αυτή τη φορά ψήφησαν και πατριώτες που πονάνε τον τόπο ,πονάνε τη Πατρίδα ,και θα μείνουν να αγωνίζονται για μια σημαία ,μέχρι τον τελευταίο .Λυπούμαστε κύριοι εκτιμήσατε λάθος και χτυπήσατε λάθος πόρτες ,αρκετά, ήρθε η ώρα να φύγετε και εσείς και όλοι αυτοί που κοίταξαν να θυσιάσουν τους Έλληνες για το καλό των ξένων και της τσέπης τους .

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ

Β.Λ.

Η Χρυσή Αυγή απαντά στο διεφθαρμένο ΠΑΣΟΚ για τους ηλικιωμένους και τα Α.Μ.Ε.Α. – ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-kuriakh-9-iouniou-2013#.UbO9xflM_RM#ixzz2VfcuuNTz

Exit mobile version