Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο καπιταλισμός, το όπιο των λαών

apo_presveia_(1)__article

Ο καπιταλισμός είναι το κυρίαρχο οικονομικό σύστημα του δυτικού κόσμου και όχι μόνο. Αν και υπάρχει τουλάχιστον τους τελευταίους 3 αιώνες μαζί με την άνοδο του φιλελευθερισμού, η καθολική επικράτηση του ήρθε μετά το τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου και του Ψυχρού Πολέμου. Στον καπιταλισμό τα μέσα παραγωγής κατέχονται από ιδιώτες με μοναδικό σκοπό το κέρδος. Το αρρωστημένο αυτό σύστημα στηρίζεται στην εκμετάλλευση των πολλών από τους λίγους και έχει ριζώσει στα περισσότερα έθνη σαν ένα ναρκωτικό που οδηγεί στον θάνατο. Δεν είναι τυχαίος ο αποπροσανατολισμός που δημιουργεί παρουσιάζοντας μία ψεύτικη οικονομική ευημερία και δεν είναι τυχαίο που οι σκληρότεροι καπιταλιστές του πλανήτη είναι οι σιωνιστές.

Ο καπιταλισμός “προσφέρει” οικονομική ευμάρεια η οποία συνδυάζεται με άκρατο καταναλωτισμό. Ο καταναλωτισμός οδηγεί στην νάρκωση των εθνών οδηγώντας τα στην ιδεολογική παρακμή και έπειτα στον βιολογικό θάνατο. Τεράστια ποσά δαπανώνται από εταιρίες για να διαφημίζουν τα προϊόντα τους πάνω στο οτιδήποτε υπάρχει, είτε είναι άνθρωπος, είτε είναι μέρος, είτε είναι γεγονός. Ταυτόχρονα τεράστια ποσά διοχετεύει το σύστημα σε αντιρατσιστικές καμπάνιες, στην προώθηση του πολυπολιτισμού, στις διάφορες Μ.Κ.Ο. που προπαγανδίζουν τα παραπάνω αλλά και στο οτιδήποτε μπορεί να εξυπηρετήσει τον σκοπό τους. Όλα αυτά ναρκώνουν τις μάζες καθώς τα ιδανικά, οι αξίες, η αγάπη για την πατρίδα αντικαθίστανται από την αγάπη για το χρήμα, τα υλικά αγαθά και την καλοπέραση.

Τρανό παράδειγμα στέκει η Ελλάδα πριν το μνημόνιο και το Δ.Ν.Τ. αλλά και η σημερινή που τόσο σκληρά σφυροκοπεί ο διεθνής σιωνισμός. Ο μέσος Έλληνας τα χρόνια πριν την κρίση, έχοντας δεχθεί την ανελέητη προπαγάνδα του συστήματος, ξεπέρασε τα όρια του και καταχρεώθηκε στις τράπεζες παίρνοντας δάνεια για να αγοράσει πράγματα που δεν είχε ανάγκη. Χρησιμοποίησε πιστωτικές κάρτες ασύστολα ενώ δεν μπορούσε να τις αποπληρώσει και υποθήκευσε τα περιουσιακά του στοιχεία. Επίσης δεν θεωρούσε τους λαθρομετανάστες απειλή για την αλλοίωση του έθνους καθώς αρκετοί αύξησαν τα κέρδη τους από τα φθηνά εργατικά χέρια. Το λαϊκό εθνικιστικό κίνημα Χρυσή Αυγή αν και από τότε προειδοποιούσε τους Έλληνες για τα δεινά του καπιταλισμού δεν είχε μεγάλη απήχηση καθώς μόνο μερικές χιλιάδες ιδεολόγων πίστεψαν και αγωνίστηκαν σε αντίξοες συνθήκες ενάντια σε όλους και σε όλα. Αντίθετα στην σημερινή Ελλάδα της δυστυχίας και της μιζέριας ο μέσος Έλληνας είδε ότι όλα αυτά τα χρόνια ζούσε πάνω σε κάτι ψεύτικο και εύθραυστο. Αντιλήφθηκε το μεγαλύτερο σχέδιο που υπάρχει για την ισοπέδωση των εθνών και πλέον πολεμάει με κάθε μέσο τον διεθνή σιωνισμό πυκνώνοντας τις τάξεις της  Χρυσής Αυγής, που πλέον έχει εκατομμύρια Έλληνες στο πλευρό της.

Αντεπίθεση

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/o-kapitalismos-to-opio-twn-lawn#.UbXu_9LwmCg#ixzz2VpLgyKgZ

Exit mobile version